İnşallah canım butun kapların dolsunkızlarrr yağmurrrr..... canım bulutlarım geldiler ama bir bardak anca doldurdular. umarım bulutcuklarım hemen gitmezler hala kapalı hava.
inşallah inşallah... işte misin kelebekİnşallah canım butun kapların dolsun
Yok canm nob ettn çıktım bu sbh yarin akdm gtcm bidahainşallah inşallah... işte misin kelebek
kızlarrr yağmurrrr..... canım bulutlarım geldiler ama bir bardak anca doldurdular. umarım bulutcuklarım hemen gitmezler hala kapalı hava.
kar mı?Burda az önce yine kar yağdı
Sen Antalyadan din dime??
deniz kenarında ama bizim değil canım kiradayız. nerde bizde o paraavatar cnm deniz kenarındamı evin maaşallah ne güzel
çok güzel yhaaaa manzaradeniz kenarında ama bizim değil canım kiradayız. nerde bizde o para
Ayipsiniz kizlar gelin tabiki beklerim. Çay, corba , kahve emrinize amade ..havanin güneşli olduğu bir gün çekeyim fototoyu.. birde burasi cok uygun sahilde 50 kuruşa çay iceriz.
Kız benim herif de konyali.çok güzel yhaaaa manzara. ben konya da olunca uyssss süper
kirayı verecek paran varsa evde senindeniz kenarında ama bizim değil canım kiradayız. nerde bizde o para
sağol canım. allah cümlemize böyle güzel manzaralı evler nasip etsin.kirayı verecek paran varsa evde seningüle güle otur cnm
ohhhhh gez cnm moral depolaa:)
amin canım inşallah.sağol canım. allah cümlemize böyle güzel manzaralı evler nasip etsin.
Hoşbulduk teşekkür ederim :) tabi bugunümüze çok sükür ama beklenen mutlak sonuca ulaşamadıktan sonra farketmiyor sanki..yollarımız epey zorlu ama iyi olacağına inanmak en iyisi güzel haberlerimizi paylaşmakta nasip olur inşallah dediğiniz gibi Allah Kerim :)Hoşgeldin canım. Aramıza katilmana sevindim..uzaktan bakmak yetmiyor insana içini dökmen en iyisi..
Sayınız bir çoğumuzun hayali. Biz azo Sperm ile başladık yani 'sıfır'
Allah Kerîm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?