Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kelebek bir kac sorum daha olacak cevap verebilirsen cok sevinirim. 1. salavat-i serif ve istigraf-i serif ne oluyor cahilim biraz bu konuda 2. 13deki okunacak dua yazan dua mi ? 3. tek kisi mi okumak gerekli acaba?

kizlar bugun buraya yagmur yagdi cok sujur biraz biriktirebildim surahiye koyup bekletsem kayinvalidemde biriktirmis onlari birlestirsem m bi sikinti olmaz demi biliyorun sacma bi soru oldu ama merak ettimm
estafurullah bi sıkıntı olmaz tabiki.Şifa olsun inşallah

Kandiliniz mübarek olsun Rabbim Dualarimizi kabul etsin inşallah gonlumuzde olanı hakkimzda hayırlı eylesin

kelebek bir kac sorum daha olacak cevap verebilirsen cok sevinirim. 1. salavat-i serif ve istigraf-i serif ne oluyor cahilim biraz bu konuda 2. 13deki okunacak dua yazan dua mi ? 3. tek kisi mi okumak gerekli acaba?

Salavat-ı Şerif
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Istiğfarı Şerif
Estağfirullah ,Estağfirullah..

13.dekini olduğu gibi tekrar ediyorsun.
Iki kişi okur mumu bilmiyorum da, bi oturuşta ve dünya kelamı etmeden okumak en güzeli..

Allah kabul etsin

cok tesekkur ederim salavati yazdiktan sonra aklima geldi :) bu ara aklim basimda degil beni mazur gor cok sagol canim

tesekkurler cnm amin hepimize olur iinsaallah

Kandiliniz mübarek olsun Rabbim Dualarimizi kabul etsin inşallah gonlumuzde olanı hakkimzda hayırlı eylesin

günaydın cnm . kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşAllah

kandiliniz mubarek olsun dualariimz kabul olsun kizlar
sizinde kandilininz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Amin

Kızlar benim 4 tanıdığım bu dua ile hamile kaldı tüp aşı tutmuyodu ama ben söylemiştim anlattım ve başladı suan 5 aylık hamile isterseninz sizinlede paylaşım sonuçta dünya dua üzerine yani

kızlar bu cümleler alıntı. face de bi gruba üyeyim ve orada paylaşılmış bende sizle paylaşmak istedim. hatta yorumlarda bi kaç kişide dahil olmuş ve onaylamış bu cümleleri.dua da şu;

100 Besmele 100 Estağfurullah 70bin lem yelid velem yulet canım 100 Besmele ve 100 Estağfurullah sadece bi kereye mahsustur sonra çekmeyin bakın sadece 70bin lem yelid velem yulet cekeceksiniz .besmele ve estağfirullah bir kereye mahsus. 70 bin lem yelid ve lem yüled uzun sürebilir. (alıntı)

dua bu kızlar. yanlız bu zikirler okunuyorken bitmeden hamile kalanda oluyormuş. bu durumda tamm ben hamile kaldım deyip yarım bırakmıcakmıssın. duayi bitirecekmissiniz ve kendiniz çekecekmişsiniz... eşlere takviye bizlerede bol bol dua düşüyor

tesekkurler bunu da yapcam insallah. lem yelud velem yuledi sadece o kadar mi tekrar edicez yoksa duayi mi okuyacaz canim. bir seferde mi bitirmemiz gereekiyo. ben esime ya safi cektiriyoeum

Canım okunması gerkn belli bi sure varmı BN baslayacagm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…