Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tesekkurler bunu da yapcam insallah. lem yelud velem yuledi sadece o kadar mi tekrar edicez yoksa duayi mi okuyacaz canim. bir seferde mi bitirmemiz gereekiyo. ben esime ya safi cektiriyoeum

aynısını ben de sordum. sadece lem yelit velem yület çekecekmişiz. belli bir zaman süre yokmuş cnm. ama başladuysan duaya hamile kalsan da kalmasan da bitecekmiş yarım bırakmak yok kuzum

kelebek bu duayı ilk mesaja eklermisin lütfen arayınca bulalım.

aynısını ben de sordum. sadece lem yelit velem yület çekecekmişiz. belli bir zaman süre yokmuş cnm. ama başladuysan duaya hamile kalsan da kalmasan da bitecekmiş yarım bırakmak yok kuzum
cok tesekkurler canimmm tamam birakmam

Rabbim hiç bir Müslüman kardeşimi evlat hasretiyle sınamasın.
Ardimizdan fatiha okuyacak Salih evlat bırakmayı nasip etsin..

Allah oruçlu kulunun duasını en kisa zamanda kabul etsin. AMIN

caanlarım merhaba

allahım tüm dualarınızı kabul ve makbul etsin.kandiliniz mübarek olsun. ibadetlerimizi kabul etsin. dualarımızda birbirimizi unutmamak niyetiyle.

umuyorum güzel rabbim, gelecek yıl yavrularımızla 23 nisanı kutlamak nasip olur.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZI KUTLARIM.

BU Gün kocacımla antalya merkeze gideceğimiz için oruç tutmadım. Ama bende az insan içine karışayım. çok bunalmıştım. fırsat olursa gnc ye gidip e vitamını alıcam.

bugun hem çok şerefli hem de mübarek bir gün. gündüzü neşeli gecesi hem cuma ile hem de kandille şereflenecek inşallah. rabbim kıymetıni bilenlerden eylesin...

SEVGİLERİMLE...

En yakın zamanda kendi çocuklarımızın 23nisan çocuk bayramini görmek dileğiyle

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

ne olduğuna inanamayacaksınız.
antalyaya gidiyordk sabah ütü yapmıştım. fişini çekip çekmediğimi hatırlayamadım ve yarı yoldan eve döndüm. eve bir gldim telaşla koştur koştur meğerse fişi çekmişim. 3 sene öncede başıma böyle bişi gelmişti ama onda gerçekten çekmemişim fişi.neyse rabbimden bana bir ders. sen misin gezmelere gitmk için oruç tutmayan... sen misin kendince gezme planları yapan...
o kadar üzüldüm ki

hayde hanımlar eşlerimizin takviye programlarını paylaşalım
hergün: sabah :aç karnına proxeed plus + zeytin yağın da incir kesinlikle tüketiyor. arkasından midesi bulanmasın diye ; muz veya çilek yiyor
hergün öğlen : iş yerin de yemekten sonra evicap 400
hergün akşam: aç karnına proxeed plus + keçiboynuzu kürü + zeytin yağın da incir.
hergün akşam yemekten sonra : 1 adet muz + 2 adet havuç + varsa küçük kase çilek + küçük kasede iğde tabi bunun hepsini tüketemiyor. sevmiyor + küçük kasede çiğ çerez yani ; badem , fındık, ceviz, çekirdekli siyah üzüm + taze sıkılmış portakal suyu ( eşim içecek çok tüketir normalde. kola bağımlısıyken kolayı bıraktık . )
hergün yatağa girmeden önce : keçiboynuzu kürü
ve haftada 2 defa nohut kürü yapacağım . ve bugün nohut kürünün ilk günü
tabiki cips fast food bitti artık . cips ben yiyorum eşim bakıyor ha ha

bizde böyle havalar hanımlar... bugün 4. günümüz bi şikayet yok şimdilik. 2 veya 3 ay sonrasına bir test bakalım

her sabah o bende olur nerdeyse cnm. eşarp ütüledikten sonra asonsörün kapısından döner ütü kontrolune bakarım.

Harika ama yazik adamin karşısında yeme. Sende kesmelisin cipsi. SSende kendine dikkat etmelisin hayatim. Depolarinda vitaminler antioksidanlar olsun ki bebisine yarasin. Portakal suyunu ihmal etme e vitamini aktive olmasi icin sart. Igdeyi 3 4 tane yesin çünkü icinde hem e hemde c vitamini var. Ben arada bi aksam salatalarini yumurtalı yapıyorum üzerine zerdecal döküyor um Ohhh mis gibi. Yarasin sifa olsun sizede.

guzelmişmiş program bende baslatcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…