Ben değilim( iftar yaparken banada dua edin arkadaşlar
bende degilim esim hap kullaniyo ben tutsam oda tutar o yuzden tutamadimKimler niyetli bakayım????
tesekkurler bunu da yapcam insallah. lem yelud velem yuledi sadece o kadar mi tekrar edicez yoksa duayi mi okuyacaz canim. bir seferde mi bitirmemiz gereekiyo. ben esime ya safi cektiriyoeum
Kızlar benim 4 tanıdığım bu dua ile hamile kaldı tüp aşı tutmuyodu ama ben söylemiştim anlattım ve başladı suan 5 aylık hamile isterseninz sizinlede paylaşım sonuçta dünya dua üzerine yani
kızlar bu cümleler alıntı. face de bi gruba üyeyim ve orada paylaşılmış bende sizle paylaşmak istedim. hatta yorumlarda bi kaç kişide dahil olmuş ve onaylamış bu cümleleri.dua da şu;
100 Besmele 100 Estağfurullah 70bin lem yelid velem yulet canım 100 Besmele ve 100 Estağfurullah sadece bi kereye mahsustur sonra çekmeyin bakın sadece 70bin lem yelid velem yulet cekeceksiniz .besmele ve estağfirullah bir kereye mahsus. 70 bin lem yelid ve lem yüled uzun sürebilir. (alıntı)
dua bu kızlar. yanlız bu zikirler okunuyorken bitmeden hamile kalanda oluyormuş. bu durumda tamm ben hamile kaldım deyip yarım bırakmıcakmıssın. duayi bitirecekmissiniz ve kendiniz çekecekmişsiniz... eşlere takviye bizlerede bol bol dua düşüyor
cok tesekkurler canimmm tamam birakmamaynısını ben de sordum. sadece lem yelit velem yület çekecekmişiz. belli bir zaman süre yokmuş cnm. ama başladuysan duaya hamile kalsan da kalmasan da bitecekmiş yarım bırakmak yok kuzum
Canım bu sımsıkı sarılan senmi oluyosunTamam.
Rabbim hiç bir Müslüman kardeşimi evlat hasretiyle sınamasın.
Ardimizdan fatiha okuyacak Salih evlat bırakmayı nasip etsin..
Allah oruçlu kulunun duasını en kisa zamanda kabul etsin. AMIN
Rabbim hiç bir Müslüman kardeşimi evlat hasretiyle sınamasın.
Ardimizdan fatiha okuyacak Salih evlat bırakmayı nasip etsin..
Allah oruçlu kulunun duasını en kisa zamanda kabul etsin. AMIN
kelebek bu duayı ilk mesaja eklermisin lütfen arayınca bulalım.
YOK tatlım bişe olmaz biriktir biriktir.kizlar bugun buraya yagmur yagdi cok sujur biraz biriktirebildim surahiye koyup bekletsem kayinvalidemde biriktirmis onlari birlestirsem m bi sikinti olmaz demi biliyorun sacma bi soru oldu ama merak ettimm
konya derbentlianaaam neresinden cnm konyanın
caanlarım merhaba
allahım tüm dualarınızı kabul ve makbul etsin.kandiliniz mübarek olsun. ibadetlerimizi kabul etsin. dualarımızda birbirimizi unutmamak niyetiyle.
umuyorum güzel rabbim, gelecek yıl yavrularımızla 23 nisanı kutlamak nasip olur.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZI KUTLARIM.
BU Gün kocacımla antalya merkeze gideceğimiz için oruç tutmadım. Ama bende az insan içine karışayım. çok bunalmıştım. fırsat olursa gnc ye gidip e vitamını alıcam.
bugun hem çok şerefli hem de mübarek bir gün. gündüzü neşeli gecesi hem cuma ile hem de kandille şereflenecek inşallah. rabbim kıymetıni bilenlerden eylesin...
SEVGİLERİMLE...
ne olduğuna inanamayacaksınız.
antalyaya gidiyordk sabah ütü yapmıştım. fişini çekip çekmediğimi hatırlayamadım ve yarı yoldan eve döndüm. eve bir gldim telaşla koştur koştur meğerse fişi çekmişim. 3 sene öncede başıma böyle bişi gelmişti ama onda gerçekten çekmemişim fişi.neyse rabbimden bana bir ders. sen misin gezmelere gitmk için oruç tutmayan... sen misin kendince gezme planları yapan...
o kadar üzüldüm ki
Harika ama yazik adamin karşısında yeme. Sende kesmelisin cipsi. SSende kendine dikkat etmelisin hayatim. Depolarinda vitaminler antioksidanlar olsun ki bebisine yarasin. Portakal suyunu ihmal etme e vitamini aktive olmasi icin sart. Igdeyi 3 4 tane yesin çünkü icinde hem e hemde c vitamini var. Ben arada bi aksam salatalarini yumurtalı yapıyorum üzerine zerdecal döküyor um Ohhh mis gibi. Yarasin sifa olsun sizede.hayde hanımlar eşlerimizin takviye programlarını paylaşalım
hergün: sabah :aç karnına proxeed plus + zeytin yağın da incir kesinlikle tüketiyor. arkasından midesi bulanmasın diye ; muz veya çilek yiyor
hergün öğlen : iş yerin de yemekten sonra evicap 400
hergün akşam: aç karnına proxeed plus + keçiboynuzu kürü + zeytin yağın da incir.
hergün akşam yemekten sonra : 1 adet muz + 2 adet havuç + varsa küçük kase çilek + küçük kasede iğde tabi bunun hepsini tüketemiyor. sevmiyor + küçük kasede çiğ çerez yani ; badem , fındık, ceviz, çekirdekli siyah üzüm + taze sıkılmış portakal suyu ( eşim içecek çok tüketir normalde. kola bağımlısıyken kolayı bıraktık . )
hergün yatağa girmeden önce : keçiboynuzu kürü
ve haftada 2 defa nohut kürü yapacağım . ve bugün nohut kürünün ilk günü
tabiki cips fast food bitti artık . cips ben yiyorum eşim bakıyor ha ha
bizde böyle havalar hanımlar... bugün 4. günümüz bi şikayet yok şimdilik. 2 veya 3 ay sonrasına bir test bakalım
guzelmişmiş program bende baslatcam..hayde hanımlar eşlerimizin takviye programlarını paylaşalım
hergün: sabah :aç karnına proxeed plus + zeytin yağın da incir kesinlikle tüketiyor. arkasından midesi bulanmasın diye ; muz veya çilek yiyor
hergün öğlen : iş yerin de yemekten sonra evicap 400
hergün akşam: aç karnına proxeed plus + keçiboynuzu kürü + zeytin yağın da incir.
hergün akşam yemekten sonra : 1 adet muz + 2 adet havuç + varsa küçük kase çilek + küçük kasede iğde tabi bunun hepsini tüketemiyor. sevmiyor + küçük kasede çiğ çerez yani ; badem , fındık, ceviz, çekirdekli siyah üzüm + taze sıkılmış portakal suyu ( eşim içecek çok tüketir normalde. kola bağımlısıyken kolayı bıraktık . )
hergün yatağa girmeden önce : keçiboynuzu kürü
ve haftada 2 defa nohut kürü yapacağım . ve bugün nohut kürünün ilk günü
tabiki cips fast food bitti artık . cips ben yiyorum eşim bakıyor ha ha
bizde böyle havalar hanımlar... bugün 4. günümüz bi şikayet yok şimdilik. 2 veya 3 ay sonrasına bir test bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?