Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

@hasretmn ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

eşime baktığım kadar kendime bakıyorum desem yalan olur ama önerilerini dikkate alıcam cnm teşekkür ederim

Kızlar erzurum ole soğuk döndüm ise gelirken. Otobu bekledim önce yağmur sonra kar birden bastırdı fırtına fln baya değişik hava Allah hayirlisini nasip etsin hakkimzda

ya
al benden de o kadar tatlım. benımkı bu takviyelerle 100 ü bulur. Ben erkenden çökerim..

regl im gelmedi cnm normalde de gecikme oluor gelse bende soğan kürüne başlıcam ama tık yok

eşime baktığım kadar kendime bakıyorum desem yalan olur ama önerilerini dikkate alıcam cnm teşekkür ederim
Ole düşünmeyin canlar Allah hepsi.ize hayırlı ömürler versin.. Cnm bu arada programın çok güzel biz hic bukdr dikkat etmiyoruz daha rahatiz aklımıza geldikce yediriyorum ackarnina pekm.ez ve proksd kesin vr meyveyi de eşim zaten çok Sevr hi iç hatırlamıyor. Kendi yiyor hep hayırlısı bakalım

kar mı??????aabbooo dikkat et kendine aman hasta olma kaderdaşım..
Dun çok koturydm aksam ateslendim ama biyandan üşüyüp titriyorum modem fln bulanıyor düş fln aldım uyudm ama bgn daha iyi. İnşallah hastalanmam

konya da hafiften soğuk rüzgarla birlikte kar da atıştırıyor az az
ne oluyorrrrr memleketime. burası da hafif rüzgarlı ama sıcak. bende çıktım sahilde iki çay içip geldim. 23 nisan kermesi varmış. orayı gezdim. yorulup eve döndüm. ha bu arada civcivlerimi dışarı çıkardım. gezdirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…