yeni üyeymişsin hoşgeldin tatlım.guzelmişmiş program bende baslatcam..
teskür cnmyeni üyeymişsin hoşgeldin tatlım.
guzelmişmiş program bende baslatcam..
Harika ama yazik adamin karşısında yeme. Sende kesmelisin cipsi. SSende kendine dikkat etmelisin hayatim. Depolarinda vitaminler antioksidanlar olsun ki bebisine yarasin. Portakal suyunu ihmal etme e vitamini aktive olmasi icin sart. Igdeyi 3 4 tane yesin çünkü icinde hem e hemde c vitamini var. Ben arada bi aksam salatalarini yumurtalı yapıyorum üzerine zerdecal döküyor um Ohhh mis gibi. Yarasin sifa olsun sizede.
al benden de o kadar tatlım. benımkı bu takviyelerle 100 ü bulur.eşime baktığım kadar kendime bakıyorum desem yalan olur ama önerilerini dikkate alıcam cnm teşekkür ederim
Hoş geldn cnmteskür cnm
Harika ama yazik adamin karşısında yeme. Sende kesmelisin cipsi. SSende kendine dikkat etmelisin hayatim. Depolarinda vitaminler antioksidanlar olsun ki bebisine yarasin. Portakal suyunu ihmal etme e vitamini aktive olmasi icin sart. Igdeyi 3 4 tane yesin çünkü icinde hem e hemde c vitamini var. Ben arada bi aksam salatalarini yumurtalı yapıyorum üzerine zerdecal döküyor um Ohhh mis gibi. Yarasin sifa olsun sizede.
al benden de o kadar tatlım. benımkı bu takviyelerle 100 ü bulur.Ben erkenden çökerim. .
teskur cnmHoş geldn cnm
Ole düşünmeyin canlar Allah hepsi.ize hayırlı ömürler versin.. Cnm bu arada programın çok güzel biz hic bukdr dikkat etmiyoruz daha rahatiz aklımıza geldikce yediriyorum ackarnina pekm.ez ve proksd kesin vr meyveyi de eşim zaten çok Sevr hi iç hatırlamıyor. Kendi yiyor hep hayırlısı bakalımeşime baktığım kadar kendime bakıyorum desem yalan olur ama önerilerini dikkate alıcam cnm teşekkür ederim
Kızlar erzurum ole soğuk döndüm ise gelirken. Otobu bekledim önce yağmur sonra kar birden bastırdı fırtına fln baya değişik hava Allah hayirlisini nasip etsin hakkimzda
Dun çok koturydm aksam ateslendim ama biyandan üşüyüp titriyorum modem fln bulanıyor düş fln aldım uyudm ama bgn daha iyi. İnşallah hastalanmamkar mı??????aabbooo dikkat et kendine aman hasta olma kaderdaşım..
bende soğan kürü yapıcam koydum kafama ama benımkı de gelmiyor tam 63 gündür.ya
regl im gelmedi cnm normalde de gecikme oluor gelse bende soğan kürüne başlıcam ama tık yok
konya da hafiften soğuk rüzgarla birlikte kar da atıştırıyor az azKızlar erzurum ole soğuk döndüm ise gelirken. Otobu bekledim önce yağmur sonra kar birden bastırdı fırtına fln baya değişik hava Allah hayirlisini nasip etsin hakkimzda
geçmiş olsunDun çok koturydm aksam ateslendim ama biyandan üşüyüp titriyorum modem fln bulanıyor düş fln aldım uyudm ama bgn daha iyi. İnşallah hastalanmam
bende soğan kürü yapıcam koydum kafama ama benımkı de gelmiyor tam 63 gündür.
hep bu kadar uzun bekliyormusun cnm gelmesini. ben test yapıp hani olurya gebelik falan bi umut.negatifi görünce tarlusal kullanıyorum getirtiyorum öyle
ne oluyorrrrr memleketime. burası da hafif rüzgarlı ama sıcak. bende çıktım sahilde iki çay içip geldim. 23 nisan kermesi varmış. orayı gezdim. yorulup eve döndüm. ha bu arada civcivlerimi dışarı çıkardım. gezdirdim.konya da hafiften soğuk rüzgarla birlikte kar da atıştırıyor az az
Sağol canmgeçmiş olsun
Cnm sen niye adet olmuyorsn nezmndr olmuyosnkonya da hafiften soğuk rüzgarla birlikte kar da atıştırıyor az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?