Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ohhh valla konyalı olupta buldeun denizi sahili gez bakalım. ben iş yerindeyim akşama eve anca cumartesi akşamı pazar günü var

yok canım ben kürtaj oldum. 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi. düşmeyince kürtaj yaptılar. kürtajın üstünden 63 gün geçti. sanırım hsg çektircem. bu hafta da gelmezse yine doktor yolları göründü bana

Cnm sen niye adet olmuyorsn nezmndr olmuyosn

bu sorun bende evlenmeden öncede vardı. hep gecikmeli oluyorum . evlenmeden önce sebebi prolaktin hormonumdu. şükür onu normale çevirdim. şimdide pko olduğunu öğrendim ama gittiğim bütün doktorlar ileri boyutta değil yumurtalıkların çok güzel rahim için sağlıklı gebe kalmana engel değil dediler. pko için soğan kürü yapacağım. bunlardan dolayı gecikme oluyor

geçmiş olsun cnm . kürtaj olduğunu kaçırmışım sanırım. normal yolla mı yoksa tedavi ile mi gebe kalmıştın

Pko bndede vr cnm.yıllardır hmde baya vardı kistlerin ama bi oluyor bi gidiyor bu aralar temiz bnde bi ara rahim duvarında kalınlık flnda vardı ama iki aydr fln normal

geçmiş olsun cnm . kürtaj olduğunu kaçırmışım sanırım. normal yolla mı yoksa tedavi ile mi gebe kalmıştın
tüp bebekti canım. 5. gün 1. kalite embriyoydu. çocuğu kaybedince başladık bizde takviyelere tedavilere . allaha şükür benımkı sigarayı filan bıraktı üzüntüden tabi. 5. haftada kese gördük. 8. haftada kalp atışı için bi gittik. kalp atışı var aama gelişimini durdurmuş dedi. ilaçları bırak düşsün dedi dr. düşmeyince mecbur kürtajoldum

oyyy çok zor . Rabbim sabır versin güzel kardeşim. olacak inşAllah Rabbimin imtihanındayız tevekkül. iyiki sizler varsınz burada

oyyy çok zor . Rabbim sabır versin güzel kardeşim. olacak inşAllah Rabbimin imtihanındayız tevekkül. iyiki sizler varsınz burada
rabbim yaşatmasın bir daha. evladın olmaması çok üzücü ama onca acı çekip ondan sonra kaybetmek inan o daha kötü. şimdi tek hedefimiz spermler, milyoncukcukcuklar, hareketliler, morfolojiler hepsine savaş açtım.

ben seni burada çok azimli görüyorum benim takviyelere başlamamdaki kişi sen ve kelebek inan bak. inşAllah olacak ya inanıyorum

olacak allahın izniyle. tüm yüreğimle iananıyorum. derdimden büyük rabbim var elhamdülillah.

100 Besmele 100 Estağfurullah 70bin lem yelid velem yulet canım 100 Besmele ve 100 Estağfurullah sadece bi kereye mahsustur sonra çekmeyin bakın sadece 70bin lem yelid velem yulet cekeceksiniz .besmele ve estağfirullah bir kereye mahsus. 70 bin lem yelid ve lem yüled uzun sürebilir. (alıntı)

bu duaya başladım ben kızlar. bin küsür okudum. haydi hep birlikte bi azimle okuyalım.

yarın da ben başlıyorum inşAllah. ofiste boş zamanlarım da okuyacam inşAllah

Bende bugün başlayacağım kandil yadaha hayırlı olur diye dusundm kızlar..

bende basliyorum birazdan kismrt olursa. avatar canim cok gecmis olsun bu arada Allahim bi daha aybi aciyi yasatmasin

Burda da kar yağıyor Sibirya soğu mu vurdu ne oldu böyle. Orucun da verdiği açlık beni yatağa sürükledi.. ama sağ olsun üst komşum yine mobilya lara taktı ordan oraya caaaaarrrt diye sürüklüyor eşyaları gözüme uyku girmiyor

Bnm ust komşu da ck gürültülü anlayabiliyorm seni canm memleketine selm syle

100 Besmele
100 tövbe istiğfar
70bin lem yelid..
Öyle mi kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…