Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hanımlar benim üst komşumun 3 tane çocuğu var benle yaşıt 25 yaşın da. her gördüğün de çok mahçup bi şekil de helallik istiyor. kıyamam. çocukların gürültüsü için. eşim bazen rahatsız oluyor ama ben de daha farklı, onların sesleri beni aksine mutlu ediyor ve hayallere dalıyorum. Allahım inşAllah inşAllah. anladınz siz onu canlar

Benimde ole altta üstte karşıya bebk var ama bizde üstteki çocuktan çok kadın gurultu yapıyı

Kizlllarr size bsy syleycm BN çok şaşırdım gerçi erzurum bu çalıştım ama. Azonce acile bi bayan geldi 4 gebeliği ve 93 doğumlu ...

Yok kızlar benim komşum Piskopat. Özelikle yapıyor diye düşünüyorum, çünkü bir değil iki değil sürekli aynı tantana!!!

Geçe 12den sonra süpürür.hali sirkeler. Şarkı söyler (sesli). Çamaşır makineyi çalıştırır. Olur olmaz halı yıkar ve suyunu süzmeden balkondan aşağı salandırır.
(Bizimde çamaşırımız oluyor mu olmuyor mu diye bakmadan) reziliyi siz düşünün...

Aramızda şöyle bi olay da geçti. Banyomun tavanindan su damliyordu. Bende yukarı çıktım kadını uyarmaya (haberi yok diye düşündüm)
Cevabı: " yorgan yikadım ondandır!!!"
Ben: "tamam da benim banyomda havlu vs. var siz yorgan yikayacaksiniz diye ben kalkıp sizi mi gözleyeceğim??"
Komsu: " bana da oluyor aynısı yukardan damliyor..."
Ben: "ozaman sizde yukardakine uyarınizi yapın ,bu nasıl bir anlayış böyle hanımefendi?? Üstünüz size, siz bana ,bende alttakine mi pisliğimi akitayim???"
Komşu: " ben ne yapayım geldiğim de öyleydi vs vs.. " geveledi

bende basliyorum birazdan kismrt olursa. avatar canim cok gecmis olsun bu arada Allahim bi daha aybi aciyi yasatmasin
amin canım. rabbim kimselere yaşatmasın. rabbim bugünün hürmetine topikteki tüm arkadaşlara, dertlerimiz, dualarımız ortak tüm arkadaşlara ve yüreği evlat diye yanan tüm insanlara hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evlat nasip etsin.

Hadi hanımlar herkes doğum yılını yazsın!!!!

1990..

ay çok kötü ya. bende hangi eve gitsem tepemizden tuvaleti akıyor. ama çok ayıp ya...işte bu yüzden sevmiyorum apartmanları...

1992 .kelebekcim Allah sbr versin ıslah etsin o komsunu inşallah

amin canim Allahim hepmizin duasini kabul.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…