evet aynı yaştayız. zaman hızla akıyo hasrett1987 ekim genc anneleri gorunce icim gidiyo benimdegec bulmusum askimi
benimki de hic bisey yemiyo.icmiyo sinir oluyorum yaa ben bi yerimi yirtiyom onda tin yok yok yok avakado verdim cikardi gicik ediyo beni gicikevet aynı yaştayız. zaman hızla akıyo hasrett4 yıl oldu ben evleneli ama ilk 3 yıl pek takmadık. evliliğimin 1. senesınde öğrendik eşimin durumunu ama tüp bebek deneyecek paramız yoktu. üniversitede sevgilimdi kocam. çok borçla evlendik. o nedenle çocuğu hep ertelemiştik. takviye yapsaymışım iyiymiş. ilk yıl kaan hocanın yanında çalışıyordu annem. sonucu ilk öğrendiğimde kaan hocaya gidip göstermişti. oda proxeed önerdi. benımkı tadını beğenip içmemişti o zamanlar. bende sallamamıştm. keşke sallasaymışım.
anne olmayi bende cok isterdimkızlar arada anneme diyorum ki şimdiki aklım olsa 15ınde kaçar 16 da doğururdum. kocamann çocuğum olurdu şimdiye.
biz de suanda maddi.acidan cok kotuyuz ama herseyi zorlayacagiz yapacak bisey yokerken yasta ann
anne olmayi bende cok isterdim
Daha çok yenisini7bucuk aylik canim
evet anim tesadufen ogrendik azosprmi oldugunu esimin bizdeDaha çok yenisini
Bana da yasin küçük daha erken diyorlar hep 13 aylık evliyim bnde hic körunmadm ilk aydan beri hiç de pişman değilim bide onun pişmanlığı olmasın diye eşiminde tahlili böyle çıkınca iyiki diyorum.şimdiye kdr korunup sonraya ertelememismbiz de suanda maddi.acidan cok kotuyuz ama herseyi zorlayacagiz yapacak bisey yok
Sizindemi hic yoktu canm bilmiyorum BN senin durumunu kusura bakma nezmn test verdinzevet anim tesadufen ogrendik azosprmi oldugunu esimin bizde
ama avakadonun tadı gerçekten kötü tatlm. onun yerine başka şeyler ver. hem oda çok pahalı tanesi 3 4 lirabenimki de hic bisey yemiyo.icmiyo sinir oluyorum yaa ben bi yerimi yirtiyom onda tin yok yok yok avakado verdim cikardi gicik ediyo beni gicik
aynen bende korunup daha gece kalsaydik daha cok uzulurrum somdi keske dahs once gitseydi esim.diyorum. 2-3 hafta falan oldu fitigi var testistete agrisi oluyordu urologa godecekti bende gitmisken bebek durumunu da soyle dedim benim adetlerim genelde duzenli oluyor ve dugunden once ve evlendiktin sonrada kontrole gittim usg de herhangibi sorun yok dendi o yuzden esime bode sen gorun dedim ve azo cikti 2 test yaptirtik ikiside 0 cikti fsh 13 ilki. ikincisi 12 cikti testesteron 7mi neydi galiba gen testi istedi dr onun sonucunu bekliyoruz. esimde varikosel kronik epididimit ve azo var ve testislerin gelismemis dedi dr % 90 tup dedi boyle. sizin problem neSizindemi hic yoktu canm bilmiyorum BN senin durumunu kusura bakma nezmn test verdinz
ne verecegimi sasirdim ben valla bu adama canim yaa ne versem ki? ?ama avakadonun tadı gerçekten kötü tatlm. onun yerine başka şeyler ver. hem oda çok pahalı tanesi 3 4 lira
nasip işte her şey nerden bilecektik çocuk yaşta bunların başımıza geleceğini... ama bugün dua etme zamanı biz istiycez rabbimiz de verecek inşallah. Rabbi olanın derdi olmaz kızlar. haydi toparlanalım... ne demiş mevlana .işin rabbine kaldıysa olmuş bil.erken yasta ann
anne olmayi bende cok isterdim
Bizde ben polikistik overim yıllardır adetlerin fln düzensiz evlendigimzdn beri. Bnm için gidiyoruz doktora 4 ayda klomen kullandım ama yine olmadı eşimdn test istedi en son gttgmzde hatta biz dedik verelim diye verdik sayı ve hareket düşük çıktı ama bnm doktorum okdr kotu değil dedi bizim tedavimizi etkilemez olur inşallah dedi banada bu ay dillendirelim dedi bi ilaç verdi adet olayimdiye ikinci Hunu gel dedi adetin insllh olmamda gri kalmazaynen bende korunup daha gece kalsaydik daha cok uzulurrum somdi keske dahs once gitseydi esim.diyorum. 2-3 hafta falan oldu fitigi var testistete agrisi oluyordu urologa godecekti bende gitmisken bebek durumunu da soyle dedim benim adetlerim genelde duzenli oluyor ve dugunden once ve evlendiktin sonrada kontrole gittim usg de herhangibi sorun yok dendi o yuzden esime bode sen gorun dedim ve azo cikti 2 test yaptirtik ikiside 0 cikti fsh 13 ilki. ikincisi 12 cikti testesteron 7mi neydi galiba gen testi istedi dr onun sonucunu bekliyoruz. esimde varikosel kronik epididimit ve azo var ve testislerin gelismemis dedi dr % 90 tup dedi boyle. sizin problem ne
insallah canimBizde ben polikistik overim yıllardır adetlerin fln düzensiz evlendigimzdn beri. Bnm için gidiyoruz doktora 4 ayda klomen kullandım ama yine olmadı eşimdn test istedi en son gttgmzde hatta biz dedik verelim diye verdik sayı ve hareket düşük çıktı ama bnm doktorum okdr kotu değil dedi bizim tedavimizi etkilemez olur inşallah dedi banada bu ay dillendirelim dedi bi ilaç verdi adet olayimdiye ikinci Hunu gel dedi adetin insllh olmamda gri kalmaz
önce bol dua sonra takviyeler.canım burdaki tüm 65 sayfada gebe kalanların aşağı yukarı neler kullandıklarını okudum. hep vitamın ve antioksidan türü şeyler kullanılmış. çinko,folikasit,selenyum,q10,e vitamibi,balıkyağı....liste bayağı uzun. vitamin desteğine başlayın. özellikle e vitamını mutlaka kullansın.ne verecegimi sasirim ben valla bu adama canim yaa ne versem ki? ?
kocan kaç yaşındahap alacam zaten biktim.mizmizligindann onu yemiyo bunu icmiyo
32canm seninki kac yasindakocan kaç yaşında
benımkıde 32 yaşında canım32canm seninki kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?