ayniymisiz kizbenımkıde 32 yaşında canım
dortyol ikimizinde isi yok ne yazik ki su anda canim maliye okmus esim amaevet yaahangi şehirdesin eşin ne iş yapıo
ayy insallah canimm yaa sagol guzel dilegin icin. hepimiz en kisa zamanda mutlu haberler aliriz insallahİnşallah ayni zamndada hamile kalirsinz
hep birlikte hep birlikte inşallahİnşallah ayni zamndada hamile kalirsinz
dua edicem bu gece hem iş hem bebiş versin rabbim arkadaşlarımadortyol ikimizinde isi yok ne yazik ki su anda canim maliye okmus esim ama
insallah canim cok sagol. bende dualarimda sizi geciriyorum hep kizlar insallah hep birlikte hamile kalir mutlu olur saglikli bebeklerimiz olur insallahdua edicem bu gece hem iş hem bebiş versin rabbim arkadaşlarıma
Amin inşallahinsallah canim cok sagol. bende dualarimda sizi geciriyorum hep kizlar insallah hep birlikte hamile kalir mutlu olur saglikli bebeklerimiz olur insallah
Allah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yerHayırlı Akşamlar kızlar..
Evet canlar Allah kabul ederse iftarımi açtım eşimi de işe yolladım ve komşumu koluna takip camiye koştur koştur gittim. Bizlere el açıp dua ettim.. güzel bir geceydi Rabbim böyle hayırlı bol ameli geceler nasip etsin.
Avokado için önerim var.
Yumuşak avokadoyu iyicene ezin. ince doğranmış kuru soğan ve bir domates.tuz karabiber pulbiber ile karıştırın bol limon birazda zeytinyağı.. Kızarmış ekmek ile harika.
Uğraşmak istemeyenler için hafif yumuşamış bir avokadoyu ortadan bölüp ince şeritler halinde doğrayın. Üstüne tuz karabiber limon tuz zeytinyağı ve isteğe göre sarımsak tozu
Eşim benden ilk defa yedi ve bayılıyor
Bende geldimmSelamünaleyküm kızlar bu topiğ takip ediyorum bayadır sohbet güzel bende geldim aranıza
Hoşgeldin can can bende yeniyim sendemi yoksaBende geldimm
Bnmkide yeni söyler istemiyor hep ayni seyler olsn diyo ama yeni yeni alıştı şükürAllah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yer
Aa evet çok yeniyim benHoşgeldin can can bende yeniyim sendemi yoksa
HoşbuldukHoşgeldiniz bayanlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?