Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kelebek nerdesin iftar yaptın unuttn bizi dua ettnmi bize

Hayırlı Akşamlar kızlar..

Evet canlar Allah kabul ederse iftarımi açtım eşimi de işe yolladım ve komşumu koluna takip camiye koştur koştur gittim. Bizlere el açıp dua ettim.. güzel bir geceydi Rabbim böyle hayırlı bol ameli geceler nasip etsin.

Avokado için önerim var.
Yumuşak avokadoyu iyicene ezin. ince doğranmış kuru soğan ve bir domates.tuz karabiber pulbiber ile karıştırın bol limon birazda zeytinyağı.. Kızarmış ekmek ile harika.

Uğraşmak istemeyenler için hafif yumuşamış bir avokadoyu ortadan bölüp ince şeritler halinde doğrayın. Üstüne tuz karabiber limon tuz zeytinyağı ve isteğe göre sarımsak tozu

Eşim benden ilk defa yedi ve bayılıyor

Allah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yer

Allah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yer
Bnmkide yeni söyler istemiyor hep ayni seyler olsn diyo ama yeni yeni alıştı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…