Sizlerin hikayeleri nasıl nekdrlik evlisinz nekdrdr tedavi goruyorsnzHoşbulduk
Biz azosperm 4,5 yllık evliyiz duz hesap 5 diğelim Kaan hocanın hastasıyız. Şu anda bitkisel şeyler kullanıyoruzSizlerin hikayeleri nasıl nekdrlik evlisinz nekdrdr tedavi goruyorsnz
HosbulduukHoşgeldiniz bayanlar)
4 yıllık evliyiz azosperm eşim kaan aydos tese olduk bir kere sperm bulunmadi iğne tedavisine başlandı altı ay sonuç alınamadı tedavi sonlandı bitkisel kullanıyoruz genetik xxy li eşimSizlerin hikayeleri nasıl nekdrlik evlisinz nekdrdr tedavi goruyorsnz
Bizde Kaan hocadayız4 yıllık evliyiz azosperm eşim kaan aydos tese olduk bir kere sperm bulunmadi iğne tedavisine başlandı altı ay sonuç alınamadı tedavi sonlandı bitkisel kullanıyoruz genetik xxy li eşim
Be güzel aynı doktorBizde Kaan hocadayız
Bizim fsh hiç dusMedi iğnelere rağmen 40 di daha fazla tedavi ye devam edemezsiniz dedi kaan hoca tesede yüzde beş şans imiz varmusAllah acil.şifalar versin tedavi sonuçlarında hic arttma olmadimi
Ben seni hatırladım şimdi canımBe güzel aynı doktor
Biz uc aydır bitkisel kullaniyoruz değişiklik olmazsa ki inşallah olmuştur iğne tedavisine başlayıp tese olcak eşimAllah acil.şifalar versin tedavi sonuçlarında hic arttma olmadimi
Evet evet bendeBen seni hatırladım şimdi canım
Bende aynen namaz kılamıyorum tesbih ceke biliyorum ancak bizide dualarınıza katın rabbim bu gece el açıp bana hayırlı evlat nasip et diyenlerin duasını kabul etsin benide içlerinde eksik etmesin aminKandil ya ondan arkdslar dua ediyorlr BN isteğim bsy yapamadgm için girebiyorm
Selamünaleyküm kızlar bu topiğ takip ediyorum bayadır sohbet güzel bende geldim aranıza
Bende geldimm
Bizim fsh hiç dusMedi iğnelere rağmen 40 di daha fazla tedavi ye devam edemezsiniz dedi kaan hoca tesede yüzde beş şans imiz varmus
Biz uc aydır bitkisel kullaniyoruz değişiklik olmazsa ki inşallah olmuştur iğne tedavisine başlayıp tese olcak eşim
aminnnBende aynen namaz kılamıyorum tesbih ceke biliyorum ancak bizide dualarınıza katın rabbim bu gece el açıp bana hayırlı evlat nasip et diyenlerin duasını kabul etsin benide içlerinde eksik etmesin amin
İstegimizde bu sizlern ne güzel var biz birtane için cabalıyoruzhoşgeldiniz safa getirdıniz arkadaşlar dilerim tüp tüp sperm bulunsun tese de hatta tese öncesi testte sürrpriz yapsın size ve hiç teseye gerek kalmasın inşallah.
canım doğal olacaksa evet de yine de sonu tüpe gidecekse çokta fark olmuyor cnmİstegimizde bu sizlern ne güzel var biz birtane için cabalıyoruz
Haklısın ama bide şu var sperm çok olunca mikro cip yöntemi çıkmış en iyi ve en hareketlisini seciyolar bizde ise buldukları bir ikitanesiyle oda ne kadar kaliteli %30 şans veriyolar tabi önemli olan rabbimin ol demesi o ol dedikten sonra hiç bişey engel olamazcanım doğal olacaksa evet de yine de sonu tüpe gidecekse çokta fark olmuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?