Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizlerin hikayeleri nasıl nekdrlik evlisinz nekdrdr tedavi goruyorsnz
4 yıllık evliyiz azosperm eşim kaan aydos tese olduk bir kere sperm bulunmadi iğne tedavisine başlandı altı ay sonuç alınamadı tedavi sonlandı bitkisel kullanıyoruz genetik xxy li eşim

4 yıllık evliyiz azosperm eşim kaan aydos tese olduk bir kere sperm bulunmadi iğne tedavisine başlandı altı ay sonuç alınamadı tedavi sonlandı bitkisel kullanıyoruz genetik xxy li eşim
Bizde Kaan hocadayız

Kandil ya ondan arkdslar dua ediyorlr BN isteğim bsy yapamadgm için girebiyorm
Bende aynen namaz kılamıyorum tesbih ceke biliyorum ancak bizide dualarınıza katın rabbim bu gece el açıp bana hayırlı evlat nasip et diyenlerin duasını kabul etsin benide içlerinde eksik etmesin amin

Selamünaleyküm kızlar bu topiğ takip ediyorum bayadır sohbet güzel bende geldim aranıza

Bizim fsh hiç dusMedi iğnelere rağmen 40 di daha fazla tedavi ye devam edemezsiniz dedi kaan hoca tesede yüzde beş şans imiz varmus

Biz uc aydır bitkisel kullaniyoruz değişiklik olmazsa ki inşallah olmuştur iğne tedavisine başlayıp tese olcak eşim

hoşgeldiniz safa getirdıniz arkadaşlar dilerim tüp tüp sperm bulunsun tese de hatta tese öncesi testte sürrpriz yapsın size ve hiç teseye gerek kalmasın inşallah.

Bende aynen namaz kılamıyorum tesbih ceke biliyorum ancak bizide dualarınıza katın rabbim bu gece el açıp bana hayırlı evlat nasip et diyenlerin duasını kabul etsin benide içlerinde eksik etmesin amin
aminnn

hoşgeldiniz safa getirdıniz arkadaşlar dilerim tüp tüp sperm bulunsun tese de hatta tese öncesi testte sürrpriz yapsın size ve hiç teseye gerek kalmasın inşallah.
İstegimizde bu sizlern ne güzel var biz birtane için cabalıyoruz

canım doğal olacaksa evet de yine de sonu tüpe gidecekse çokta fark olmuyor cnm
Haklısın ama bide şu var sperm çok olunca mikro cip yöntemi çıkmış en iyi ve en hareketlisini seciyolar bizde ise buldukları bir ikitanesiyle oda ne kadar kaliteli %30 şans veriyolar tabi önemli olan rabbimin ol demesi o ol dedikten sonra hiç bişey engel olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…