Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım 200 milyon spermi olan hamile kalamıyor tesede bulunan 3/5 spermle ikizlere hamile kalıyor. Rabbim ol diyecek ve olacak inşallah.İmtihandayız hepsi bu.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Allah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez
sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yer

.. BENİM KI HEP YENI YENI ŞEYLER bekler. Bense makarnacı

Selamünaleyküm kızlar bu topiğ takip ediyorum bayadır sohbet güzel bende geldim aranıza

Hoşgeldin

Sende hosgeldin canım. Seni hatırladım bi kaç topikde denk geldim sana

Bende kaan hoca için randevu almayi bekliyorum ama heralde ramazan gibi anca olacak.. hayırlısı

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

@hasretmn ...şifa olması dileğiyle
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

diğer topikten komşularımız gelmiş. hoşgelmiş. bu gece dualardayız hem kendimiz hem de hepimiz için.
size geçen gün yaşadığım birşeyi anlatıcam
allah kabul ederse ilk üç gün oruçluidim. iftara yakın canım portakal suyu çekti. eşimi arayacaktım.birsey oldu vazgeçtim.yada unuttum arayamadım. iftara belki yarım saat kala tanımadığım bir teyze bana sebze göndermiş eşide içine portakal doldurmuş. şunu söylemek istiyorum ki bazen rabbimiz dualarımıza karşılık vermiyor gibi görünsede yüreğimizden geçen şeyi çok iyi biliyor. biz hakkıyla şikayet etmeden, umut kesmeden isteyebilirsek rabbimiz illaki gönderecektir bebeklerimizi. Rabbim gönül gözümüzü açsın inşallah.
dualarda buluşalım kader arkadaşlarım. ben hepinize hepimize dua ediyorum.dillerimizi gönüllerimizi boş bırakmayalım. ALLAHA emanet olun.

M ms92 Tövbe süresinin son iki ayeti canim

Lekad câekum resûlun min enfusikum azîz(azîzun), aleyhi mâ anittum harîsun aleykum bil mu’minîne raûfun rahîm(rahîmun).
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Günaydın arkadaslar.. Buraya yagmury agmayack sanirim cunk yi ne kar yagiyor

Saol Allah razı olsun

günaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar. öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...

Hoşbuldukkk

Hosbulduk caninm

Hoşbulduk ne sıcak karşılama oldu sevdim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…