- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Haklısın ama bide şu var sperm çok olunca mikro cip yöntemi çıkmış en iyi ve en hareketlisini seciyolar bizde ise buldukları bir ikitanesiyle oda ne kadar kaliteli %30 şans veriyolar tabi önemli olan rabbimin ol demesi o ol dedikten sonra hiç bişey engel olamaz
Amincanım 200 milyon spermi olan hamile kalamıyor tesede bulunan 3/5 spermle ikizlere hamile kalıyor. Rabbim ol diyecek ve olacak inşallah.İmtihandayız hepsi bu.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allah dualarini kabul etsin canim. yemez anam benimki yemez
sarimsagi agxina koymuyo cinsin teki anliyacan yeni lezzettlere hic acik degil 7/24 ver bulguru yer
Selamünaleyküm kızlar bu topiğ takip ediyorum bayadır sohbet güzel bende geldim aranıza
Bende geldimm
Hoşbulduk.. BENİM KI HEP YENI YENI ŞEYLER bekler. Bense makarnacı
Hoşgeldin
Sende hosgeldin canım. Seni hatırladım bi kaç topikde denk geldim sana
Ben bir hafta içinde gitmiştim sekret illallah etdi yeter gel dediBende kaan hoca için randevu almayi bekliyorum ama heralde ramazan gibi anca olacak.. hayırlısı
Ben bir hafta içinde gitmiştim sekret illallah etdi yeter gel dedi
Ben sana bişey sorcaktım yağmur suyuna okuncak dua da lekad caekum hangi dua oluyo bulamadımBende kaan hoca için randevu almayi bekliyorum ama heralde ramazan gibi anca olacak.. hayırlısı
Saol Allah razı olsun
Ben topladım yağmur suyunu bi kaç gunude duasını yapcamGünaydın arkadaslar.. Buraya yagmury agmayack sanirim cunk yi ne kar yagiyor
Sifa olsunBen topladım yağmur suyunu bi kaç gunude duasını yapcam
Hoşbuldukkkgünaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar.öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...
Hosbulduk caninmgünaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar.öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...
Hoşbulduk ne sıcak karşılama oldu sevdim burayıdiğer topikten komşularımız gelmiş. hoşgelmiş. bu gece dualardayız hem kendimiz hem de hepimiz için.
size geçen gün yaşadığım birşeyi anlatıcam
allah kabul ederse ilk üç gün oruçluidim. iftara yakın canım portakal suyu çekti. eşimi arayacaktım.birsey oldu vazgeçtim.yada unuttum arayamadım. iftara belki yarım saat kala tanımadığım bir teyze bana sebze göndermiş eşide içine portakal doldurmuş. şunu söylemek istiyorum ki bazen rabbimiz dualarımıza karşılık vermiyor gibi görünsede yüreğimizden geçen şeyi çok iyi biliyor. biz hakkıyla şikayet etmeden, umut kesmeden isteyebilirsek rabbimiz illaki gönderecektir bebeklerimizi. Rabbim gönül gözümüzü açsın inşallah.
dualarda buluşalım kader arkadaşlarım. ben hepinize hepimize dua ediyorum.dillerimizi gönüllerimizi boş bırakmayalım. ALLAHA emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?