Topiktekiler calişiyo galiba ben işsiz güçsüz biriyimgünaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar.öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...
mayısın 15ıne kdar süresi var canım üzülmeGünaydın arkadaslar.. Buraya yagmury agmayack sanirim cunk yi ne kar yagiyor
Aynen canım ama hergun karla uya iyoruz. Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim. Gönlümüze gore versin inşallahmayısın 15ıne kdar süresi var canım üzülme
başarıcaz er yada geç başarıcaz. rabbim duasında ısrarcı kulunu, çabalayan kulunu sever. kendinizi uzun bir yolculuğa çıkıyor gibi hazırlayın.günaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar.öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...
Sevineyim mi uzeleyim mi bilemedimyok kızlar herkes çalışmıyor. diplomalı işsizler de var burada
HAYIRLI CUMALAR OLSUN HERKESE.
ben çok üzülüyorum evde oturduğum için ama burdada muhabbetin dibine vuruyoruz valla şekerim. canımın sıkıntıları geçiyoSevineyim mi uzeleyim mi bilemedim
Aynen ole ben de işsizim bide cocuksuzum üstüne allahım yarapppimben çok üzülüyorum evde oturduğum için ama burdada muhabbetin dibine vuruyoruz valla şekerim. canımın sıkıntıları geçiyo
Valla nasip meselesi biz 18 de evlendik eşimle yine yok yine yokkızlar arada anneme diyorum ki şimdiki aklım olsa 15ınde kaçar 16 da doğururdum. kocamann çocuğum olurdu şimdiye.
Günaydın arkadaslar.. Buraya yagmury agmayack sanirim cunk yi ne kar yagiyor
günaydın arkadaşlar. hayırlı cumaalar.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bayanalar.öyle bir bağımlılık yaptınız ki . işe gelir gelmez masama oturuyorum ve ilk size yazıyorum veya ben yokken neler olmuş bakıyım diyorum . daha öncesn de keçiboynuzu kürünü denemiştik ve 0 psikoloji ile hazırlıyordum. burada sizlerle planlamıs olduğumuz takviyeleri umutla hazırlıyorum. Allah hepinizden razı olsun ve cuma mübarek günün hürmetine Rabbim hayırlısını versin...
allah kabul etsin canım. pazartesi tutmayı düşünüyorum.Cumaniz mübarek olsun..
Bugün de niyetliyim Allahın izniyle var mı oruçluolan
günaydın arkadaşım, cuma uyuşukluğu var üzerimde. her cuma bir ağırlık çöker. evi temizlemem gerekiyor ama gücüm yok.gunaydin kizlar nasilsiniz
Kız cuma günü ağırlıkmı cokermiş hiç en güzel gungünaydın arkadaşım, cuma uyuşukluğu var üzerimde. her cuma bir ağırlık çöker. evi temizlemem gerekiyor ama gücüm yok.
günaydın arkadaşım, cuma uyuşukluğu var üzerimde. her cuma bir ağırlık çöker. evi temizlemem gerekiyor ama gücüm yok.
Uc ayların başladiği gün tutmaya başlıcaktım kırmızı kart yedim hayellerde kaldıCumaniz mübarek olsun..
Bugün de niyetliyim Allahın izniyle var mı oruçluolan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?