yaaa sorma her cuma böyleyim.Kız cuma günü ağırlıkmı cokermiş hiç en güzel gun
yaaa sorma her cuma böyleyim.
Bi de bana gel hayır işlemş olursunheheyttt temizlikten kaçtığım çok doğruama elim mahkum haftasonu amcamlar geleck ilk defa bugun mutfağı temizlicem. hade kalkayım ben madem
iş yapmayı hiç sevmiyorum ben anacımmmmmmm.Bi de bana gel hayır işlemş olursun
iş yapmayı hiç sevmiyorum ben anacımmmmmmm.
günaydın arkadaşım, cuma uyuşukluğu var üzerimde. her cuma bir ağırlık çöker. evi temizlemem gerekiyor ama gücüm yok.[/QUOT ben dun yaptim esimli
kelebek 47 ve kizlar bu yagmur suyuna okuyacagimiz dualardan 8.i ne bende onu bulamadm bi yardimci olurmusunuz
Allah razi olsun canim sagolKâdir Süresi
İnna enzelnahü fiy leyletilkadr
Ve ma edrake ma leyletülkadr
Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr
Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr
Selamün hiye hatta matle'ılfecr.
hangi bölmümden mezunsun cnmyok kızlar herkes çalışmıyor. diplomalı işsizler de var burada
HAYIRLI CUMALAR OLSUN HERKESE.
ayyy valla iyi ki açmışsın.hem faydalı hem de muhabbet çok güzelDün bizde de yağdı ve Ayaz vardı. Camiye gidip gelene kadar dondum.
Ama bugün öyle bir Havva var ki dersin ki Akdenize indik.Vatanımız ne güzel ya
Hayırlı cumalar canım. Bende birinin yokluğunu hemen fark ediyorum artık. Iyiki açmışım bu topiği
Edebiyat canımhangi bölmümden mezunsun cnm
Kime meraba dediniz bilmiyom ama cvp vereyim iyi oturuyorumMeraba nasılsın
Nasılsın olacaktı topuluca sormustum cnmKime meraba dediniz bilmiyom ama cvp vereyim iyi oturuyorum
Sende calışıyodun dimi takip ettiğim kadarıylaNasılsın olacaktı topuluca sormustum cnm
Makinedemi olsun kahve yada şole bol köpüklü turk kahvesimiBugun mutfak temizliğine basladim kizlar. Ic dış mutfak dolaplari buzdolabinin ici disi camlar perdeler masa Sandalye hepsi elimden geçti şükür. Bi supurucem mutfak biticek inşallah. Geri kalan yerler yarin off canim cikti biri bi kahve yapsada cagirsa arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?