Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Ramboxxvcbnmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
47
36
3
26
Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)

Artık bu konu da gerçek değildir herhalde

Ovulasyon testidir iğnelerdir şunlardır bunlardır biz boşa mı uğraşıyoruz

Belki komik gelebilir ama gerçekten çok korkuyorum sperm bu nerde olduğu belli opmuyor:) böyle bir şey olamaz değil mi yani böyle bir durumda hamilelik söz konusu olmaz nolur bana bildiğiniz kadar anlatın çünkü içim hiç rahat değil

Kalırsınız

Hep yeni üye hep saçma sapan sorular yıldık artık ya yeter
Doğrusu üye olmamın sebebi bu soruyu sormakti:) gerçekten komik gelebilir ama bu tür konulara kafamı çok takıyorum nede olsa o pis elle vajinama baya dokundum ne bilim içimde ya hamile kaldıysam gibi bir korku var rica etsem bildiğiniz kadar bana anlatabilirmisiniz çünkü gerçekten içim hiç ama hiç rahat degil);

BÖYLE BİŞE ŞAKA DİYİP GEÇERİZ LAKİN MİKROP KAPARSIN ENFAZLA ENFEKSİYON OLUR ÇÜNKÜ VAJINA AĞZI ÇOK HASSAS GEÇMİŞ OLSUN HAMİLELİKTEN DEĞİL ENFEKSİYONDAN KORK

Ağzına da sürdüysen kesin hamilesin

Kız niye nerde olduğu belli olmuyo? Masaya kapıya mı boşalıyo bu adamlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…