- 13 Ocak 2020
- 46.305
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.921
- 598
- 33
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
-
Spermler sonsuza dek yaşıyor ve vajinayı görür görmez hemen dogru yolu bulup, hemen rahim ağzını geçip hemen de ne hikmetse yumurtlama gününüze denk geliyorlar ve yumurtaya ulaşıp döllenmeyi mi gerçekleştiriyolar?Ne bliyim ya belki o spermli elleriyle kapı kollarına veya herhangi bir yere dokunuyorlar çok tedirginim
Gerçekten mi yaKalmışsındir tabiki. Lütfen öğretmen olma.
Mümkün değil. Hayla yazıyo.Kalmışsındir tabiki. Lütfen öğretmen olma.
Kız biz 1 sene GERÇEK seks yapıp hamile kalmayı bekledik. Olmadı da tüp bebek yaptırdık ya anaaaaaa bunlar öğretmen masasından hamile kalırsa yakarım burayıNe yalan soyliyim ciddi sordum ki hâylada ya hamile kaldıysam diye düşünüyorum beynimin içini yedim resmen otobüsten gelene kadar bunu düşündüm
Bilmem ki hiç bu konularda bi bilgim yok hiç cinsel ilişkiye felanda girmedim ama bi kaç kişi hamile kalabileceğimi söylüyor çok korkuyorum yaSpermler sonsuza dek yaşıyor ve vajinayı görür görmez hemen dogru yolu bulup, hemen rahim ağzını geçip hemen de ne hikmetse yumurtlama gününüze denk geliyorlar ve yumurtaya ulaşıp döllenmeyi mi gerçekleştiriyolar?
Doğurmak istemiyorsan kurtaj olGerçekten mi yaNapicam ben peki of kafam dahada allak bullak oldu
Kız biz 1 sene GERÇEK seks yapıp hamile kalmayı bekledik. Olmadı da tüp bebek yaptırdık ya anaaaaaa bunlar öğretmen masasından hamile kalırsa
Aklımda tek soru var iki parmağını o masaya sürtmen ve vajinaya koymak amacın neydi ?Ne bliyim ya belki o spermli elleriyle kapı kollarına veya herhangi bir yere dokunuyorlar çok tedirginim
O bi kaç kişi ne uzmanı?Bilmem ki hiç bu konularda bi bilgim yok hiç cinsel ilişkiye felanda girmedim ama bi kaç kişi hamile kalabileceğimi söylüyor çok korkuyorum ya
Tabiki eğlence.Y yazdığınız bazı yerler ğ olacak
Muhtemelen eğlenmek için açılmış konu
Ya da okb si var
Şaka mı bu lütfen gerçeği söyleyin gerçekten çok korkuyorumNe teması, havada asılı kalan sperm sizi hamile bırakabilir
Şaka bebeğim yaaa, keske bu işlere bulaşmadan biraz bilgi sahibi olsaydın. İçine boşalmadıysa cok cok cok minnak bi ihtimal hatta yok gibi, korkma böyle seylerdenŞaka mı bu lütfen gerçeği söyleyin gerçekten çok korkuyorum
Eğleniyor muyuz gençlerŞaka mı bu lütfen gerçeği söyleyin gerçekten çok korkuyorum
Bilmiyorum vallaha inşallah şaka yapıyorlardırO bi kaç kişi ne uzmanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?