canım konustum bıraz once sekreterıyle kesınlıkle tedavının dısına cıkmayın lutfen aksatmadan kulanın dedı herkesın degerlerı farklı kaan bey ona gore verıyor dedi .. aman napalım hayılrısı yattı balık yan gıderBencede bi sor çünkü havuçla falan kullanılınxa yan etki yapıyormuş
Canim ben kaan Hocaya gitmedim ama dr vesile oldu dna hasari icin destek istedik Emodex ve Nac 600 verdi .Emodex meshur ama naci ben de ilk kez duydum sperm hizina fayda ediyorArkadaşlar sperm DNA hasarınız varsa doktor hangi ilaçları veriyor? Bide biz varikosel ameliyatı yaptırdık 4.5 ay önce ama çokta sperm değerleri yükselmedi. 1.800 ml olan değer 4.330 ml oldu. Sayıların yükseltemedi DNA hasarıyla ilişkili olabilir mi? Pazartesi Kaan hocayla randevumuz var ne gibi sorular sorsun eşim ? Ben gidemiyorum maalesef....
Zaten o dna hasar testi ister varsa da yazdiklarimi verir .Soracağı seyler klasik nasil duzelir kac ayda duzelir normal yoldan bebek olmasi icin kac ay beklemeliyiz .Ne yiyip içeyim vs ama o an unutabilir yazmak iyi olur diye dusunuyorumArkadaşlar sperm DNA hasarınız varsa doktor hangi ilaçları veriyor? Bide biz varikosel ameliyatı yaptırdık 4.5 ay önce ama çokta sperm değerleri yükselmedi. 1.800 ml olan değer 4.330 ml oldu. Sayıların yükseltemedi DNA hasarıyla ilişkili olabilir mi? Pazartesi Kaan hocayla randevumuz var ne gibi sorular sorsun eşim ? Ben gidemiyorum maalesef....
Tamam cnm kullanın o zaman hayırlı sonuçlar alorsınız inşallhcanım konustum bıraz once sekreterıyle kesınlıkle tedavının dısına cıkmayın lutfen aksatmadan kulanın dedı herkesın degerlerı farklı kaan bey ona gore verıyor dedi .. aman napalım hayılrısı yattı balık yan gıder
Canim size yuz yuzeyken mi dedi keci boynuzunu? Simdi sen ne yazdin degerlerini atinca mi kullanma dedi? Biz gecen hafta gittik yanina kullanin dedi hasar var bizde de. Esim icemez dedim her gun bir kasik yut su ic dedi hattaAynen bizdede öyle oldu dna tedavisi görenlere önermio cnm bizede başta yazdı sonra burdaki arklar keçiboynuzu kullanmayın diyince hocaya mesaj attım içmeyin demiş tedaviyi olumsuz etkiler demiş nohut ısırgan otuna devam demiş
Hmm inş cnm yazalım bi soru listesi oluşturalım inş. Ben senin 2 yada 3 ay içinde sonuç alacağına inanıyorum çok az kaldı inş mutlu sona. Nac 600 bizde alıcaz inş. Teşekkürler cvp için.Zaten o dna hasar testi ister varsa da yazdiklarimi verir .Soracağı seyler klasik nasil duzelir kac ayda duzelir normal yoldan bebek olmasi icin kac ay beklemeliyiz .Ne yiyip içeyim vs ama o an unutabilir yazmak iyi olur diye dusunuyorum
Insallah canim gecen ay cok cok umutluydum kendimi cok kaptirmistim simdi düşünemiyorum. Ne zaman acaba bu ay mi desem icim sizliyorHmm inş cnm yazalım bi soru listesi oluşturalım inş. Ben senin 2 yada 3 ay içinde sonuç alacağına inanıyorum çok az kaldı inş mutlu sona. Nac 600 bizde alıcaz inş. Teşekkürler cvp için.
bizdede başta kullanın dedi sonra sabah aç karna dedi tozunu suyla yutsun dedi 3 ay sonra sperm sayımız 5 milyona düştü dna hasarıda %65ten % 50 ye düştü burdaki ark keçiboynuzu içmeyin dedi hoca o arkadaşlara öyle demiş hpcaya sordum içmeyin dedi şok oldumCanim size yuz yuzeyken mi dedi keci boynuzunu? Simdi sen ne yazdin degerlerini atinca mi kullanma dedi? Biz gecen hafta gittik yanina kullanin dedi hasar var bizde de. Esim icemez dedim her gun bir kasik yut su ic dedi hatta
Canim sen hocaya tam ne yazdin? Ona gore ben de mi sorsam haftaya tekrarB
bizdede başta kullanın dedi sonra sabah aç karna dedi tozunu suyla yutsun dedi 3 ay sonra sperm sayımız 5 milyona düştü dna hasarıda %65ten % 50 ye düştü burdaki ark keçiboynuzu içmeyin dedi hoca o arkadaşlara öyle demiş hpcaya sordum içmeyin dedi şok oldum
Canim sen hocaya tam ne yazdin? Ona gore ben de mi sorsam haftaya tekrar[/QUOTE
Hocam bu arada keçiboynuzuna devam edilecek mi yazdım ısırgan ptu çayı ve havuç suyuna od keçiboynuzunu önermiyorum yazmış
Keciboynuzu fsh i artt8riyormus esime sabah cikmadan bir kasik mutlaka al dedi. Sizin problem neyri
Siz kime gidiyorsunuz canım? Memnun musunuz doktordan? Değerlerde düzelme oldu mu?Canim ben kaan Hocaya gitmedim ama dr vesile oldu dna hasari icin destek istedik Emodex ve Nac 600 verdi .Emodex meshur ama naci ben de ilk kez duydum sperm hizina fayda ediyor
Dna hasarı hız düşüklüğüydü fsh da ilk başta 4 65 di 3 ay öncede 5 50 olmuştu şuan bilmiyoeum nasıl emodeks ve menagon igne kullanıyor eşimKeciboynuzu fsh i artt8riyormus esime sabah cikmadan bir kasik mutlaka al dedi. Sizin problem neyri
Daha test zamani gelmedi spermler 72 gunde yenileniyor dr ustune 10 gun daha ekleyin sonra yaptirin dedi .Dr um bulundugumuz yerde normal bi uroloji uzmaniSiz kime gidiyorsunuz canım? Memnun musunuz doktordan? Değerlerde düzelme oldu mu?
Ayyy cok sevindim canim yaaaaaa. Darisi bizlereee. Keciboynuzu etkilemedi demek sevindimArkadaşlarrrr hasar %65 ten % 7 ye düşmüş şükürler olsun rabbime inşallahhh hayırlı sonuçlar alırızZ
Evet cnm keçiboynuzu kullanmadık zaten kullandıgımız zaman dna hasarımız düşmemiştiiAyyy cok sevindim canim yaaaaaa. Darisi bizlereee. Keciboynuzu etkilemedi demek sevindim
Aa ben daha yeni biraktin saniyodum keciboynuzunuEvet cnm keçiboynuzu kullanmadık zaten kullandıgımız zaman dna hasarımız düşmemiştii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?