Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hoca söyleseydi keşke neden belirtmedi ki acaba bnmde bilgim yoktu burdaki arkadaşlara sormuştum sperm sayınız az oldugu için dier testte çıkmadı demişlerdi bende o şekilde sandm
Canm bizede belirmedi ben meraktan ücretini ödeyip yaptırmak istedim ama sayımız ml de 1.2 milyon oldugu için sonuc cıkmadı bi 2 milyon olsa yogunluk cıkıyor

Merhba incir kurunu nasil kulandiniz

meraba hanımlar :) bızde kaan hocada tedavıye basladık :) 2 yıldır evlıyız 1 yıldır cocgumuz olmuyor hıc hamıle kalmadım kaan bey dna hasarı ıstedı bızdede %32 cıktı sımdı klomen ve ımpryl ' dan yazmıs dun onları aldık bakalım herseyın hayılrısı rabbım bızede evlat sevgısı tadtırsın ınsallah aynı zamanda gıtmeyenler ıcın bılgı olsun dıyede yazıyorum ıncır nohut yesılli ısırgan otu cayı havuc kecıboynuzu tozu tuketmemız gerektıgını soyledı umarım hersey guzel olur hepımız ıcın hayılırısı :)

Bizedeaynısını söylemişti 6 aydır tedavi görüyoruz dna hasarımız %65 ti fakat burdaki arkadaşların artıgı mesajlardan görmüştüm çoguna keçiboynuzu kullanmayın demiş biZe de kullanın demişti mesaj attım hocaya kullanmayın dedi tedaviyi olumsuz etkiliyormuş dna yı düzelmeye çalışırken bilgin olsn

nasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınız artık ne yapıcagmızı sasırmıs durumdayız ya

Canm bizede belirmedi ben meraktan ücretini ödeyip yaptırmak istedim ama sayımız ml de 1.2 milyon oldugu için sonuc cıkmadı bi 2 milyon olsa yogunluk cıkıyor
Cnm bizim de varikosel ameliyatından önce yaptığımız testte sayımız 1.800 olduğu için morfoloji çıkmamıştı. Ameliyattan 3 ay sonra çıktı. Bende neden Neden çıkmadı diye çok üzülmüştüm. Sonra ögrendim sayı az olunca morfoloji çıkmıyormuş.

nasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınız artık ne yapıcagmızı sasırmıs durumdayız ya
Aynen bizdede öyle oldu dna tedavisi görenlere önermio cnm bizede başta yazdı sonra burdaki arklar keçiboynuzu kullanmayın diyince hocaya mesaj attım içmeyin demiş tedaviyi olumsuz etkiler demiş nohut ısırgan otuna devam demiş

Ya bizede yazmis keci boynuzu tozu yiyin die.bende sabah aksam veriyorum.acaba keciboynuzu kürü ve pekmezi icin olmasin

siz sanırım iğne kulanıyosun o yuzden olabılır belkı bız ımpryls nın ılacını ve klomen kulanıyoruz ama sormakta fayda var ben sorup tekrar yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…