- 31 Ocak 2021
- 49
- 16
- 3
- 36
- Konu Sahibi Pembis4419
-
Kızlar benim sorum 4yildir çocuk istiyoruz olmuyo ben bütün tahlillerimi yaptırdım temiz yani pco hastasiyim ama ona rağmen ıyi herşeyim esiminde tahlillerini yaptırdık ama ona doktor sperm sayısı düşük dedi bu değerlerle tüp bebek olur ancak iki tahlil daha istedi size soruyim dedim varmı bu sorunu yaşayan
Azospermi var sandım. Düşük ama varmış sonuç olarak yükseltilebilir daha niye bu kadar olumsuz konuşmuş doktor. Hep bi tüp bebeğe yönlendirme çabaları anlamıyorum. Hiç çaresi olmayan durum değil ki bunlarVar 15milyonda sayisi
Kafam çok karışık dün bitkisel adı altında bi sahtekar konuştum para tuzağı insanların duygularını sömürüyorlar sakin kanmayın hakan özkul diye biriAzospermi var sandım. Düşük ama varmış sonuç olarak yükseltilebilir daha niye bu kadar olumsuz konuşmuş doktor. Hep bi tüp bebeğe yönlendirme çabaları anlamıyorum. Hiç çaresi olmayan durum değil ki bunlar
pharma supralife kullanin esimde ciddi sekilde artış oldu tavsiye ederim tabi biz tüp bebek tedavi surecindeyiz sadece 1 ay kullandikVallaha tüp bebek yapicamda biliyosunuz biraz pahalı iki sperm testi daha istedi onlarida getirin öyle tam sonuca bağlanır dedi
Ilaçmi bu pkipharma supralife kullanin esimde ciddi sekilde artış oldu tavsiye ederim tabi biz tüp bebek tedavi surecindeyiz sadece 1 ay kullandik
takviye edici gidaIlaçmi bu pki
İnstgramda sürekli çıkıyor merak ettim ne konustunuz acabaKafam çok karışık dün bitkisel adı altında bi sahtekar konuştum para tuzağı insanların duygularını sömürüyorlar sakin kanmayın hakan özkul diye biri
Eşimin benim tahlillerimi gönderdim ve bana sizin tedaviniz 3.binlirayi bulur dedi yani ameliyatlık duruma ilaçla çare bulaya calisiyo aklı sıra bizi sömürücekİnstgramda sürekli çıkıyor merak ettim ne konustunuz acaba
İyiki almamıssınız sonrasında da arayıp başka şeyler daha kullanmanız gerek diye tekrar para istiyomus. Burda o adama güvenip umut eden cok kisi gördüm ve üzüldüm acıkcası İnşallah yine fayda görürler ama ne bileyimEşimin benim tahlillerimi gönderdim ve bana sizin tedaviniz 3.binlirayi bulur dedi yani ameliyatlık duruma ilaçla çare bulaya calisiyo aklı sıra bizi sömürücek
Açıkçası doğal bitkiler ve takviyeler az çok belli. İçeriğini bilmediğiniz macun vs için bir de o kadar para vermeyin aman dikkatli olsun herkes. Bazen çaresizlikten yada umut olsun diye her yönden şifa arıyoruz ama bu kadarı da fazla.İyiki almamıssınız sonrasında da arayıp başka şeyler daha kullanmanız gerek diye tekrar para istiyomus. Burda o adama güvenip umut eden cok kisi gördüm ve üzüldüm acıkcası İnşallah yine fayda görürler ama ne bileyim
Mesela ben güvendiğim birinden arı sütü bal polen propolis karısımi alacaktım. Karısım halindr almak yerine ayrı ayrı aldım karştırdım 395 olarak geldi bize. 300 500 macunlar icin normal bi fiyat ama 3 bin vetmezdim fazla geldi bana da.Açıkçası doğal bitkiler ve takviyeler az çok belli. İçeriğini bilmediğiniz macun vs için bir de o kadar para vermeyin aman dikkatli olsun herkes. Bazen çaresizlikten yada umut olsun diye her yönden şifa arıyoruz ama bu kadarı da fazla.
Arı sütü bal polen karışımı yada çakşır otu, çoban çökerten otu, keçiboynuzu kürü yapılır ara ara. Siyah kuru üzüm çekirdeğiyle, kuru incir, mevsiminde meyve yiyin. Hız için havuç suyu, sayı için çakşır otu suyu ve morfoloji için e vitamini ve belli takviyelerle inşallah güzel sonuçlar oluşur.
Eşinizin herhangi bi rahatsızlığı var mı ? Şeker tansiyon vs gibi. Bir de sigara alkol ?Kızlar benim sorum 4yildir çocuk istiyoruz olmuyo ben bütün tahlillerimi yaptırdım temiz yani pco hastasiyim ama ona rağmen ıyi herşeyim esiminde tahlillerini yaptırdık ama ona doktor sperm sayısı düşük dedi bu değerlerle tüp bebek olur ancak iki tahlil daha istedi size soruyim dedim varmı bu sorunu yaşayan
Kesinlikle bir urolaga gidip esiniz muayene olmali onlar testlere gore bir ilac veriyorlar varikosel ameliyatindan bi kac ay sonra cok kisi hamile kalabiliyor okuduklarimdan bildigim ama varikoselin derecesini iyice ogrenin bosunada ameliyat olmasi bi kac doktora gitmekte fayda var malesef bazi doktorlar ameliyat yapmak icin yasiyorlar sanirim ... Bu arada domates suyu veya pismis domatesin bitter cikolatanin keciboynuzunun vbKızlar benim sorum 4yildir çocuk istiyoruz olmuyo ben bütün tahlillerimi yaptırdım temiz yani pco hastasiyim ama ona rağmen ıyi herşeyim esiminde tahlillerini yaptırdık ama ona doktor sperm sayısı düşük dedi bu değerlerle tüp bebek olur ancak iki tahlil daha istedi size soruyim dedim varmı bu sorunu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?