Uzaya bile çıkarır.Spermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
kotun markasına göre değişir, markayı verirseniz daha rahat yardımcı olabilirimSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
Komşumun çocuğu siyahi doğdu bu yüzden. Aman deyim kotun rengi büyük önem taşıyor.Aa yoksa siz bilmiyor muydunuz o şekilde hamile kalınabileceğini. Canımız soyunmak istemiyorsa öyle deniyoruz. Tutuyorda haavar öyle milyon tane çocuk. Bakmayın siz onlara gidin test yaptırın kesin hamilesinizdir.
Benimki de maviKomşumun çocuğu siyahi doğdu bu yüzden. Aman deyim kotun rengi büyük önem taşıyor.
Yeni nesil bilmiyor paremHerkes öyle hamile kalıyor kot pantolan olmazsa olmaz
Yoksa başka.nasil gebe kalınır ki
aşk olsun ama bana hiç söylemedin bu yöntemi, tüpe o kadar para döktük. Sonuç sıfır olduBenimki de mavişirinler gibi koşturup duruyor evin içinde
Ben yırtık kot giyiyorum ya spermler bask yana gider seKomşumun çocuğu siyahi doğdu bu yüzden. Aman deyim kotun rengi büyük önem taşıyor.
Cinsiyeti önceden bilebilsek kızlarda pembe, erkeklerde mavi giyeriz aslında.Benimki de mavişirinler gibi koşturup duruyor evin içinde
Hahha nasıl denemezsin teo hemen harekete geçmelisinaşk olsun ama bana hiç söylemedin bu yöntemi, tüpe o kadar para döktük. Sonuç sıfır oldu
Öğrenecekler kuzum boşuna bu kadar kot fabrikasıYeni nesil bilmiyor parem
Off buna yıkıldım yaBen yırtık kot giyiyorum ya spermler bask yana gider se
Aman tanrim
Bacaklarını düzenli keselemen lazım senin.Ben yırtık kot giyiyorum ya spermler bask yana gider se
Aman tanrim
kız ben rengine bakacak lükste miyim, ne renk olursa olsun kabulümHahha nasıl denemezsin teo hemen harekete geçmelisinArtemissisipi nin dediği gibi kotun rengine dikkat et bak
yırtık kot giymiştir belki oyüzden soruyor saKomşumun çocuğu siyahi doğdu bu yüzden. Aman deyim kotun rengi büyük önem taşıyor.
Hahahahaha demi kahkaha attımBacaklarını düzenli keselemen lazım senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?