- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Bende 4 senedir2 yıldır boşa uğraşıyormuşum meğersem
Bir test yapın derim.Eşim sürekli kot giyiyor göbeğide var birazck aman yarabbim ben ne yaptım
Ooo göbek çıkmış kesin yakında doğurur bak kocasıBir test yapın derim.
Heee "yumurtlayacaksın kadın!"diye bağırıyor o.Yumurta istiyooorruummm
Yumurta bulamayan sperm de aha bu
Kot resmindeki lekeyi göstersin çamaşırdaki olmaz herşey kotla başlar kotla biterBir test yapın derim.
Yapmak lazımBir test yapın derim.
kot kırmızı çizgimizKot resmindeki lekeyi göstersin çamaşırdaki olmaz herşey kotla başlar kotla biter
Valla bunca yıldan sonra ben değil de eşim kalırsa boşanma sebebi olur benim içinO size kalmış birşey. Kot kimdeyse o hamile kalıyor.
Kahkaha attımBu konuda yeterince ihtisas yaptığımı düşünüyorum. Tüp bebeğe tepki olarak kot bebek uygulama merkezleri açmaya karar verdim.
Siz eşinizi alın gelin, kotu biz vereceğiz, öyle her kotla olmaz kot bebek. Yanlış bir şey yapmayın evde. Merkezimize bekleriz.Valla bunca yıldan sonra ben değil de eşim kalırsa boşanma sebebi olur benim için
Daha mı ucuz olur acaba? Takviye olarak da empirme ve pazen mi kullansak acabaBu konuda yeterince ihtisas yaptığımı düşünüyorum. Tüp bebeğe tepki olarak kot bebek uygulama merkezleri açmaya karar verdim.
Ayyy çok iyi oldu bu ya, biz çok uzağız bu konuya, uzman görüşü şartSiz eşinizi alın gelin, kotu biz vereceğiz, öyle her kotla olmaz kot bebek. Yanlış bir şey yapmayın evde. Merkezimize bekleriz.
Olamaz yavru. Bir sperm bu kadar becerikli ise bir şey diyemem tabi.Olabilir mi öyle bir durum
Pazen çok yumuşak olmaz mıDaha mı ucuz olur acaba? Takviye olarak da empirme ve pazen mi kullansak acaba
yani ciddi ciddi mi sordunSadece bir soru sordum çok yanlış anlaşıldım galiba soru cevabı dışında bir sürü şey okudum
Kapı koluna değerek te kalan var .seçenek çokyine aklım karıştıkotla mı daha kolay hamile kalınır yoksa sürtünerek mi ayyy delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?