- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Sağa sola da dokunmaması lazım. Sonra Bi başkası elini oraya buraya sürer gelir bide minisine sürer ayıkla pirincin taşınıBacaklarını düzenli keselemen lazım senin.
Ya deme öyle. Beyaz giy sen. Süt gibi olsun teni kız olacaksa.kız ben rengine bakacak lükste miyim, ne renk olursa olsun kabulüm
Tedavi iptal .kot giymeyi nasıl akıl edemedikBenimki de mavişirinler gibi koşturup duruyor evin içinde
Ben sordum iste yırtık kot ve bacak.kesesi kesin hamilelikyırtık kot giymiştir belki oyüzden soruyor sanasıl bir yırtık kot acaba hayal etmek istemiyorum
Maviyle dene o zaman şirinler kasabası kuralımkız ben rengine bakacak lükste miyim, ne renk olursa olsun kabulüm
Bak buda önemli.kotu duvara asıcam ben değişik bir şey denemeye karar verdimBu soruma da cevap verirseniz sevinirim. Kot kim de olacak, eşimde mi ben de mi
Hep kot giyinmedik diye olmuyor işte işin sırrı ordaTedavi iptal .kot giymeyi nasıl akıl edemedik
Ahahaha akşama kot giyicemBen sordum iste yırtık kot ve bacak.kesesi kesin hamilelik
Gözü dönmüş spermler ne olursa olsun dölleme yolunda.Sağa sola da dokunmaması lazım. Sonra Bi başkası elini oraya buraya sürer gelir bide minisine sürer ayıkla pirincin taşını
ya millet te ne akıl var bizde kadınız die geçiniyozHep kot giyinmedik diye olmuyor işte işin sırrı orda
O size kalmış birşey. Kot kimdeyse o hamile kalıyor.Bu soruma da cevap verirseniz sevinirim. Kot kim de olacak, eşimde mi ben de mi
2 yıldır boşa uğraşıyormuşum meğersemHep kot giyinmedik diye olmuyor işte işin sırrı orda
Eşim sürekli kot giyiyor göbeğide var birazck aman yarabbim ben ne yaptımO size kalmış birşey. Kot kimdeyse o hamile kalıyor.
Yumurta istiyooorruummmGözü dönmüş spermler ne olursa olsun dölleme yolunda.Korku filmi olur bundan, maymunlar cehennemi gibi.
Tabi neden olmasın kot kumaşını delip geçmiş, oradan çamaşırınıza bulaşmış oradan da vajinanızdan geçerek yumurtalarınızı döllemiş olabilirSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
Uyanık seniiii. Vücudum bozulmasın diye duvara tasitacak bebeği.Bak buda önemli.kotu duvara asıcam ben değişik bir şey denemeye karar verdim
Evet geçer ben öyle hamile kaldımSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
O size kalmış birşey. Kot kimdeyse o hamile kalıyor.
Eşim sürekli kot giyiyor göbeğide var birazck aman yarabbim ben ne yaptım
Ahahahh duvara yükledim tüm sorumluluğuUyanık seniiii. Vücudum bozulmasın diye duvara tasitacak bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?