- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.962
- 148
Mucizelere engel olmayalım bacı ben de çekiliyorum vallaha.Tabi cnm olay sperm ve kotta.ben çekiliyorum aradan kot halleder
Sonunda para getirecek bir sektör buldun, o gün bugünmüşBen de gidem de topik açam, kot bebek hakkında merak edilenler diye, az müşteri toplayam.
Cacık da isterim.Akşama yemeğim yok gidem de şöle bir kotlu pilav ,kotlu taze fasulle yapam
Ya dur yemekte değil bebekte olacakAkşama yemeğim yok gidem de şöle bir kotlu pilav ,kotlu taze fasulle yapam
Evet çok şaşkınım. Şeytanın bacağını aniden kırdım.Sonunda para getirecek bir sektör buldun, o gün bugünmüş
Kot lu cacık da yaparım artık kotsuz yaşayamamCacık da isterim.
O yemekleri yerken içiniz rahat edecek mi hanimefendi? Kulaktan dolma bilgilerle kot bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Kot bebek merkezleri de zaten öylesine kuruldu de mi.Akşama yemeğim yok gidem de şöle bir kotlu pilav ,kotlu taze fasulle yapam
ya nasıl yani kotu yemiyecez mi ben yanlış mı anladım olayıYa dur yemekte değil bebekte olacak
Ama ben yenecek die düşündüm.neyi yanlış yapıyorum acabaO yemekleri yerken içiniz rahat edecek mi hanimefendi? Kulaktan dolma bilgilerle kot bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Kot bebek merkezleri de zaten öylesine kuruldu de mi.
Kot varsa bebekte hazır zaten.Kot lu cacık da yaparım artık kotsuz yaşayamam
Dudukluyu çoğul gebelik istenmesi durumunda kullanacağız ama bu şekilde değil tabi. Yalan yanlış şey yapıyorsunuz.Bende kemikli kot haşlayım dudukluye koyucam anca yumuşar
ya nasıl yani kotu yemiyecez mi ben yanlış mı anladım olayı
bu akşam bi deneyim olmassa ona gidicem
Offf. Size kot bebek nasıl yapılır kısmıyla başlamamız gerekecek. Uzun bir süreç bekliyor.ya nasıl yani kotu yemiyecez mi ben yanlış mı anladım olayı
Hanı ben kemik kuvvet versin güc versin delsin geçsin diye seyttim diDudukluyu çoğul gebelik istenmesi durumunda kullanacağız ama bu şekilde değil tabi. Yalan yanlış şey yapıyorsunuz.
Bundan sonraki sorular ücret dahilinde cevaplanabilir maalesef.Ama ben yenecek die düşündüm.neyi yanlış yapıyorum acaba
Zaman kaybı ama siz bilirsiniz tabi yaşınız gencse kendiniz deneyin birkaç gün.bu akşam bi deneyim olmassa ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?