Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Merhaba eşime argifex yazdı bugün doktor, sperm testi yaptırmıştık ve tüp bebek yapmamız gerekiyor sizin ilk test sonucları nasıldı sonraki teste oranla acaba merak ettim.

Merhaba eşime argifex yazdı bugün doktor, sperm testi yaptırmıştık ve tüp bebek yapmamız gerekiyor sizin ilk test sonucları nasıldı sonraki teste oranla acaba merak
ettim.
İlk testte hız ve sayı nerdeyse yarı yarıya düşüktü, paylaşabilirim, istersen özelden atayım sonuçlarımızı, sizin doktorunuz kim?

Biz normalde düzcede yaşıyoruz ama arkadaşım prof ümit özekiciye ve tüp bebek yaptılar bebeği oldu bizde ümit hocada karar kıldık

İlk testte hız ve sayı nerdeyse yarı yarıya düşüktü, paylaşabilirim, istersen özelden atayım sonuçlarımızı, sizin doktorunuz kim?
Biz normalde düzcede yaşıyoruz ama arkadaşım prof ümit özekiciye ve tüp bebek yaptılar bebeği oldu bizde ümit hocada karar kıldık

evet umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz, argifexi kullanınca faydasını görürsünüz inşallah, bulabildinizmi ilacı biraz zor bulunuyor

Biz maltepe üniversitesi hastanesine gitmiştik oradaki eczaneden sipariş verdik yarın alacak eşim bulduk hemen zor olmadı evet ymarım işe yarar ama birazda şans işi sanırım

evet umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz, argifexi kullanınca faydasını görürsünüz inşallah, bulabildinizmi ilacı biraz zor bulunuyor
Biz maltepe üniversitesi hastanesine gitmiştik oradaki eczaneden sipariş verdik yarın alacak eşim bulduk hemen zor olmadı evet ymarım işe yarar ama birazda şans işi sanırım

Eşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Daha öncede progemy kullanmışsınız 3 ayda gebelik oluşmuş , bulamayanları yine bi medıkale yönlendırmişsınız yanlış anlamayın argıfex reklamı mı yapıyorsunuz

Biz kullandık ve hız anlamında hiç bir şey göremedık içünde evet hersey var gıbı ama gramları çok az bnce emıdex promen k ya bir bakın hiz sorunu varsa ve ilac oldugundan daha pahalı satılıyor eczanelerde

Son düzenleme:
Bendıks medıkal önerılerınızı göruyorum argıfex progemy gıbı ılaclarda sız kullanıcımıdınız reklam mı acaba

Merhaba bu ilacı sıze ne içün kullanın dedıler acaba hız için mi ve fıyat nekadar acaba

Daha öncede baska ilac kullanmış ve gebe kalmıssınız neden tekrar o ilac dewM etmedınız

Yaa çok sevindimmm, hepimize umut olsun inşallah

Okadar çok merak ettımkı sperm test sonuclarımı üç ayın atarsanız sevınırız bana daha çok reklam gıbı geldı
Reklam mı estağfurullah progeny de hamile kaldım evet fakat düşük yaptım yine aynı eczaneden aldığım için bu medikale yönlendirdiler

Bendıks medıkal önerılerınızı göruyorum argıfex progemy gıbı ılaclarda sız kullanıcımıdınız reklam mı acaba
Hayır hanımefendi ben progeny geçen sene kullandım zaten arada bayağı zaman var yardımcı olmak için medikalin adınu verdim suçlumu oldum anlayamadım, herkes bir umut arıyor sonucta

Okadar çok merak ettımkı sperm test sonuclarımı üç ayın atarsanız sevınırız bana daha çok reklam gıbı geldı
Canım yazan ben değilim ki, arkadaş yazdı. Söyle atsın kendisi fotoyu. Umarım da reklam filan değildir, öyle umuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…