Merhaba eşime argifex yazdı bugün doktor, sperm testi yaptırmıştık ve tüp bebek yapmamız gerekiyor sizin ilk test sonucları nasıldı sonraki teste oranla acaba merak ettim.Eşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
İlk testte hız ve sayı nerdeyse yarı yarıya düşüktü, paylaşabilirim, istersen özelden atayım sonuçlarımızı, sizin doktorunuz kim?Merhaba eşime argifex yazdı bugün doktor, sperm testi yaptırmıştık ve tüp bebek yapmamız gerekiyor sizin ilk test sonucları nasıldı sonraki teste oranla acaba merak
ettim.
Biz normalde düzcede yaşıyoruz ama arkadaşım prof ümit özekiciye ve tüp bebek yaptılar bebeği oldu bizde ümit hocada karar kıldıkİlk testte hız ve sayı nerdeyse yarı yarıya düşüktü, paylaşabilirim, istersen özelden atayım sonuçlarımızı, sizin doktorunuz kim?
evet umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz, argifexi kullanınca faydasını görürsünüz inşallah, bulabildinizmi ilacı biraz zor bulunuyorBiz normalde düzcede yaşıyoruz ama arkadaşım prof ümit özekiciye ve tüp bebek yaptılar bebeği oldu bizde ümit hocada karar kıldık
Biz maltepe üniversitesi hastanesine gitmiştik oradaki eczaneden sipariş verdik yarın alacak eşim bulduk hemen zor olmadı evet ymarım işe yarar ama birazda şans işi sanırımevet umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz, argifexi kullanınca faydasını görürsünüz inşallah, bulabildinizmi ilacı biraz zor bulunuyor
Daha öncede progemy kullanmışsınız 3 ayda gebelik oluşmuş , bulamayanları yine bi medıkale yönlendırmişsınız yanlış anlamayın argıfex reklamı mı yapıyorsunuzEşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Biz kullandık ve hız anlamında hiç bir şey göremedık içünde evet hersey var gıbı ama gramları çok az bnce emıdex promen k ya bir bakın hiz sorunu varsa ve ilac oldugundan daha pahalı satılıyor eczanelerdeBiz maltepe üniversitesi hastanesine gitmiştik oradaki eczaneden sipariş verdik yarın alacak eşim bulduk hemen zor olmadı evet ymarım işe yarar ama birazda şans işi sanırım
Bendıks medıkal önerılerınızı göruyorum argıfex progemy gıbı ılaclarda sız kullanıcımıdınız reklam mı acabaevet umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz, argifexi kullanınca faydasını görürsünüz inşallah, bulabildinizmi ilacı biraz zor bulunuyor
Merhaba bu ilacı sıze ne içün kullanın dedıler acaba hız için mi ve fıyat nekadar acabaBiz maltepe üniversitesi hastanesine gitmiştik oradaki eczaneden sipariş verdik yarın alacak eşim bulduk hemen zor olmadı evet ymarım işe yarar ama birazda şans işi sanırım
Daha öncede baska ilac kullanmış ve gebe kalmıssınız neden tekrar o ilac dewM etmedınızEşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Yaa çok sevindimmm, hepimize umut olsun inşallahEşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Yaa çok sevindimmm, hepimize umut olsun inşallah
Okadar çok merak ettımkı sperm test sonuclarımı üç ayın atarsanız sevınırız bana daha çok reklam gıbı geldıYaa çok sevindimmm, hepimize umut olsun inşallah
Reklam mı estağfurullah progeny de hamile kaldım evet fakat düşük yaptım yine aynı eczaneden aldığım için bu medikale yönlendirdilerOkadar çok merak ettımkı sperm test sonuclarımı üç ayın atarsanız sevınırız bana daha çok reklam gıbı geldı
3 ayrı test yaptırmadık ama bir 2 ay önce ve 2. ay sonunda yaptırdık atarım tabiReklam mı estağfurullah progeny de hamile kaldım evet fakat düşük yaptım yine aynı eczaneden aldığım için bu medikale yönlendirdiler
Çünki bunu yazdı doktor neden ona devam edeyim kiDaha öncede baska ilac kullanmış ve gebe kalmıssınız neden tekrar o ilac dewM etmedınız
Eşimde varikosel vardı, sperm sayısı ve morfoloji düşük dedi doktor ben 254 tl den aldımMerhaba bu ilacı sıze ne içün kullanın dedıler acaba hız için mi ve fıyat nekadar acaba
Hayır hanımefendi ben progeny geçen sene kullandım zaten arada bayağı zaman var yardımcı olmak için medikalin adınu verdim suçlumu oldum anlayamadım, herkes bir umut arıyor sonuctaBendıks medıkal önerılerınızı göruyorum argıfex progemy gıbı ılaclarda sız kullanıcımıdınız reklam mı acaba
Canım yazan ben değilim ki, arkadaş yazdı. Söyle atsın kendisi fotoyu. Umarım da reklam filan değildir, öyle umuyorum...Okadar çok merak ettımkı sperm test sonuclarımı üç ayın atarsanız sevınırız bana daha çok reklam gıbı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?