Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır hanımefendi ben progeny geçen sene kullandım zaten arada bayağı zaman var yardımcı olmak için medikalin adınu verdim suçlumu oldum anlayamadım, herkes bir umut arıyor sonucta
Ben kötü niyetli düşünmek istemiyorum, çünkü mesajını görünce çok sevindim. İnşallah da öyledir :)

Hayır hanımefendi ben progeny geçen sene kullandım zaten arada bayağı zaman var yardımcı olmak için medikalin adınu verdim suçlumu oldum anlayamadım, herkes bir umut arıyor sonucta
Herkes bır umut arıyor evet tüm yazdıgınız yorumlara baktım surekli o medıkali önermıssınız üç ay kullanmışsınız ve gebe kalmıssınız sonra sında ne oldu gdbeliğiniz ve argıfex üç ayda cok cok ıyı gelmiş bıze degerlerı atarmısınız

Ben kötü niyetli düşünmek istemiyorum, çünkü mesajını görünce çok sevindim. İnşallah da öyledir :)
İsterseniz handann85 bi yapmış oldugu yorumlarıda okuyon heryerde medıkali önermiş gecen sene progmy dıye bı ilacı önermiş bu yılda argıfex insanların umuduyla reklam satış içün oynamayın lütfen eger boyleyse

H handann85 profılını göruntulememe sınırlama getırmiş neden acaba insanların umudlaroyla sız satıs yapcaksınız dıye oynamayın gunahtır, siz ilacı bir ay kullanın biz kullandık hiç etki vermedı ve ilac ucretı 254 tlye aslında fıyat daha uygun eczane medıkal anlasıyor ılaca 80 90 karla satıyorlar bılgınız olsun

Çaresızlığımizi kullanmak isteyenler maalesef oluyormuş sırf satış reklam içün kişi benı engellemiş neden acaba bnce argıfex ıyı bi arastırın ve promen k emodex bu ilaca gore bence cok cok daha ıyı bn hata yaptım artık bu ılacı almam sızde kullanım inşAllah sıze ıyı gelır

Tabi ki ben neden reklam yapayım herkes doktorunun yazdığı ürünün adını yazıyor bende paylaştım, ilk test sonuçlarını eşimden istiyorum paylaşacağım, 2. Test sonuçlarını doktorumuz kendi dosyasına koydu ama alacağım hiç merak etmeyin

Pardon ben mi engelledim sizi ben engellemedim

Siz de emodex promen ısrarla yazıyrsunuz size reklam yapıyorsunuz diyormuyum ben ayrıca 3 ay kullanmamızı söyledi dr 1 ay belki size yeterli gelmemiştir, o zaman kimse kullandığı ürünü yazmasın ismini biri size fayda sağlamadıysa başka birisine sağladıysa o zaman ne olacak?

Kaan aydosa ve hastalarınabakın emodex veya promenk önerıyor ve argıfex ıle bu ürünlerın içündekılerınebakın argıfex gramları cok az o yuzden 3 6 1 senede anca etkı gosterır ama onlar oyle degıl maalesef bn hata yaptım bu ılacı alarak kımse benım gıbı hata yapmasın dıye pekı sız bnı nıye engelledınız:)))) reklam reklam bundan çok emınım dger yazılarınızı okuduktan sonra hafı atın degerlerı bı gorelım

bekliyorum dort gozle

Bana saglamadı evet baskasına tabıkı saglar ama bu işi reklam cıkar olarak yapanlara bdnım sttmım bız caresız insanları boyle umutlandırmayın dıye ısrarla dıyorum emodex promen k bu ilaca gore daha daha etkılı argıfex cok yenı bı ılac bız yenı kullanıcılar tarafından bakılcak etkısıne bnce

Bakın evet sız getırdınız burdan da nekadar haklı oldugum çıkıyor sızın ıcın reklam yapıyor olmanızdan , argıfex kullanan kullansın ama bnce okadar para verılcwgıne dger ılacları arastırın para bosuna gıtmesın

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
Ben sizi engellemedim siz böyle bir algı yaratarak diğer ürünleri kötüleyip promen ve emodexi ön olana çıkartmaya çalışıyorsunuz asıl reklam yapan sizsiniz o zaman, her doktor bu ürünleri mi yazıyor, algı operasyonu yapmayın lütfen,

Hani burada isim yazmıyor hanımefendi ben sizi engellesem nasıl sizinle iletişim kurabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…