Sperm hızı ve morfoloji düşüklüğü

Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor hemen tekrardan takviyelere başladı.
Bence direk tüp bebeğe geçin

Eşim istemiyor bir kere gebe kaldın diyor ikna edemedim :( bende bıraktım artık. Aşılama sonrası bakacağız deneyeceğiz tekrardan. Neden oyle dediniz etrafınıza örnekler var mı ??
Bu değerlerle olur çünkü tüp aşılama saman kaybı orda sağlıksız herşeyi koyuyorlar

Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor tekrardan takviyelere başladı.
Ah canım benim 🥺 her şey nasip gerçekten biz ne kadar zorlasak emek versek de yaşayacak ömrü yoksa olmuyor işte.. Değerler bir kere toparlandiysa yine toparlarsiniz bence canını sıkma her şey yoluna girer yine iyi düşünelim iyi olsun ❤️ hemen moralini bozma lütfen

Ah canım benim 🥺 her şey nasip gerçekten biz ne kadar zorlasak emek versek de yaşayacak ömrü yoksa olmuyor işte.. Değerler bir kere toparlandiysa yine toparlarsiniz bence canını sıkma her şey yoluna girer yine iyi düşünelim iyi olsun ❤️ hemen moralini bozma lütfen
İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.

İnş dediğiniz gibi olur 3 yıllık evliliğinde 1,5 yıldır uğraşıyorum. Artık ne yapacağımı bilemez oldum. Eşim çok stresli, sorun erkek faktörü gibi duruyor. Nasip artık kaderimize boyun eğeceğiz. Tüp bebekte inanılmaz pahalı. Bir aşılamadan denemek istedik.
Benim eşimde öyle zaten değerleri düşük bir de yumurtluyorum dediğim gün ölü balık gibi oluyor. Normalde çok istekli ama o gün stres yapıyor ooffff ne zor işler çok yorucu. Neredeyse her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın hemen oldu. Bakıyorum sanki sadece ben böyle uğraşıyorum gibi. Bı de misafirliğe gidip geldiğim herkesin ilk sorusu bebek yok mu oluyor. Çıldırıyorum ya

Benim eşimde öyle zaten değerleri düşük bir de yumurtluyorum dediğim gün ölü balık gibi oluyor. Normalde çok istekli ama o gün stres yapıyor ooffff ne zor işler çok yorucu. Neredeyse her gece rüyamda kendimi hamile olarak görüyorum. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın hemen oldu. Bakıyorum sanki sadece ben böyle uğraşıyorum gibi. Bı de misafirliğe gidip geldiğim herkesin ilk sorusu bebek yok mu oluyor. Çıldırıyorum ya
Bende de aynı arkadaşlarımından sadece hamile kalamayan bir tek ben kaldım. İçim parçalanıyor, çok kolay hamile kaldılar ve bana da stres yapma diyorlar gel gör nasıl yapmayalım? Ben kafamı başka yerlere verdim ancak bu seferde eşim stresten bir şey yapamıyor 🥹🥹 ben sanırım artık yoruldum.
Aşılama da olmazsa bırakacağım kendi haline

Bende de aynı arkadaşlarımından sadece hamile kalamayan bir tek ben kaldım. İçim parçalanıyor, çok kolay hamile kaldılar ve bana da stres yapma diyorlar gel gör nasıl yapmayalım? Ben kafamı başka yerlere verdim ancak bu seferde eşim stresten bir şey yapamıyor 🥹🥹 ben sanırım artık yoruldum.
Aşılama da olmazsa bırakacağım kendi haline
Bazen ben de öyle diyorum ki daha hiç aşılama tüp bebek falan denemedim de yine de 2 yıldır çok yoruldum. Ama eşim diyor sonuna kadar mücadele edeceğiz pes etmek yok diyor. Sırf eşim için mücadele edeceğim çünkü olmazsa hayatı boyunca kendini suclayacak 🥺 sen de pes etme elbet bebislerimize kavusucaz sadece biraz daha sabır

Bazen ben de öyle diyorum ki daha hiç aşılama tüp bebek falan denemedim de yine de 2 yıldır çok yoruldum. Ama eşim diyor sonuna kadar mücadele edeceğiz pes etmek yok diyor. Sırf eşim için mücadele edeceğim çünkü olmazsa hayatı boyunca kendini suclayacak 🥺 sen de pes etme elbet bebislerimize kavusucaz sadece biraz daha sabır
İnşallah canım burada birbirimize destek olmak cok güzel buraya o nedenle hergün geliyorum ama bazen buradaki yazılanlar umut oluyor bazen de umutsuzluğa kapılıyorum bir şey okuyup. Vesvese şeytandandır. Umarım bizlerde tez zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz,bugün kuzenim 2026 hamile girecekler isminde büşra ilk sırada bir içerik atmış, onu bana atınca oturdum ağladım.
Rabbim inş nasip eder inş sizlere de çok dua edeceğim 🧡

İnşallah canım burada birbirimize destek olmak cok güzel buraya o nedenle hergün geliyorum ama bazen buradaki yazılanlar umut oluyor bazen de umutsuzluğa kapılıyorum bir şey okuyup. Vesvese şeytandandır. Umarım bizlerde tez zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz,bugün kuzenim 2026 hamile girecekler isminde büşra ilk sırada bir içerik atmış, onu bana atınca oturdum ağladım.
Evet burası bazen iyi geliyor bazende psikolojimi bozacak yorumlar oluyor. Aslında burası sanki bizi strese sokuyor gibi ya. Kullanmasak daha iyi gibi ama girmeden de duramıyorum 😂

Ben de senin için dua edeceğim 😍

Ben doğuda öğretmenim o yüzden doğuda yaşıyorum mahrumiyet bir yer yani aşılama falan da nasıl olacak bilmiyorum. Sen?
Ben İstanbul dayım canım aşılama sürecinde doktora az gidiyorsun şimdi bana femara başlattı cumartesi kontrol var bakalım, hayırlısı

kızlar bende 14 ay sonra ilk defa gebe kaldım ama 7 haftalık düştü kanama ile kalbi zaten çok yavaş atiyordu ve sonra durdu kürtaj oldum
3 ay oldu kürtaj olalı
sperm testi 8 ay önce verdik
morfoloji 4 çıkmıştı ileri hızı hatırlamıyorum anormal baş ise %80 idi
sonradan öğrendim ki hem böyle olunca gebe kalmak zor oluyormuş hemde sanırım düşük riski daha çok yüksek oluyormuş
şimdi bizde ari sutu , polen vs başladım ve selenyum çinko bakır c vitamini içeren bi takviye ama daha takviye alalı 2 gün oldu
bakalım 2 ay kullanak gerekiyor diyorlar
YouTube videosunda birisinin morfoloji 1 imiş 2 ay kullandıktan sonra arı sütü ve arı polenini 1 den 5 e çıkmış
bilemeyiz ki tabii belki Allah şifayı onun içerisine koydu

Back
X