- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi sevecen_29
-
valla ben de anlamıyoum tatlımhadi yaa hayırlısı olsun... tutturan nasıl tutturuyo anlamadım( yumurtlama günlerimide takıp edıyorum benımde aynı oluyo sonu hüsran (( bıdakı adetımı beklıyorum korka korkaaaa
alla alla bekel bakalım bir kaç gün daha ne olur neolmaz...valla ben de anlamıyoum tatlım
:)))
regl oldum ama daha hiç kan gelmedı ve 3 gun evvel oldum
normalde hep 4 gun ılerı atar benım
gecen ay 12 sınde oldum,
bu ay 16 sı olmalıydı
afedersın wc de peçetede pembe cok acık leke gordum
bırdaha hıc kan gelmedı saat 1 den beri anlamadım ben de
yumurtlamayı ben ılk defa bu ay takıp ettım
vardır zamanı ne dıyelım
şimdi de yerlesme kanaması mı acaba paranoyasını yasıyorumalla alla bekel bakalım bir kaç gün daha ne olur neolmaz...
SLM ESIMDE KÜR KULLANDI AMA 1 HAFTADA BIRAKTI... HIZI HAVUC SUYU ARTTIRIYO DIYE DUYDUK. PEK BISEY DE YAPTGM YOK BU ARALARSelam sevecen coktandir gorusemedik nasilsinn..bizim hiz %17 ydi iki ay keciboynuzu kuru kullandik en son yapturdigimiz spermiyogramda hizi % 37 ye cikti.urulogA gittikk diktor bile cok sasirdi sen ne yedin ne ictinde dgerlerin bu kadar iyilesti diye..simdilik esiminde bi sorun yok.bendede adet duzensiligi basladi doktora gittim catlamamis yumurtalarim varmis doktor progestan ilaci verdi adet olunca tekrar doktora gidip hhormon tahlili yapicazz.bakalim sonuclar nasil cikacakk. Slm canım benimde adet düzensizliği var dokr gittim pregestan verdi ama şu kadar kullan demedi adet olunca gel dedi sadece sen nasıl kullanıyosun
DoktorARADIM DOKTORU BIRAKMAMI SÖYLEDİ 10 GÜNE KADAR ADET OLURSUN DEDİ 3/4 GÜNÜ TEST YAPACAK
Doktorun dedigini yap ins adet olursun.bende 2,5 yillik ewliyim 10 aydir bebek istiyorum ama hala olmadi.simdide bu prolaktin hormonu cikti ins duserde bu ay hamile kalirim.sen kac yillik ewlisindoktor hiçbirşey demedi ilaçı kullan adetin 4.günü gel test yapacaz dedi eczacı günde bi tane tok dedi ben özele gitttim ilaçıda parayla aldım kullanımda sıkıntı olmaya bilir ama belki kaçgün onu bilmiyorum bakalım benim testte ne çıkacak kaç aylık evlisin
Benim.ilk baslarda adetlerim duzenliydi sonradan bozuldu doktor yumurtalarin catlamamis dedi bide prolaktin hormonu yuksek cikti ondan dolayida duzensizlesmis.hep stresten kafaya takmktan oluyo bunlar.doktor sana ne dediBende 13 aylık. evliyim cocuk. düşünüyoruz artık. ama benim adet duzensizligi vardı. baştan onun için gittim doktora
Himm ins bisey cikmaz teslerinde.ben daha onceden gitmistim bi sorun yoktu sonradan bole adetlerim tuhaf olmaya basladi onun icin gittim bide asilamayi dusunuyorum bakalm doktorum nasil bi tedavi uygulicakmuayene etti bi sorun yok ddi şimdi adet olmayı bekliyorum test yapılack sorun o zaman belli olacak daha öncesinde gitmedim doktora daha yeni 10 gün önce gittim pregestan verdi dün bırakmamı 10 gün içinde adet olacaksın dedi test yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?