sperm hızını ve sayısını nasıl artırdınız neler kullandınız?

hadi yaa hayırlısı olsun... tutturan nasıl tutturuyo anlamadım ( yumurtlama günlerimide takıp edıyorum benımde aynı oluyo sonu hüsran (( bıdakı adetımı beklıyorum korka korkaaaa
valla ben de anlamıyoum tatlım
:)))
regl oldum ama daha hiç kan gelmedı ve 3 gun evvel oldum
normalde hep 4 gun ılerı atar benım
gecen ay 12 sınde oldum,
bu ay 16 sı olmalıydı
afedersın wc de peçetede pembe cok acık leke gordum
bırdaha hıc kan gelmedı saat 1 den beri anlamadım ben de

yumurtlamayı ben ılk defa bu ay takıp ettım
vardır zamanı ne dıyelım

alla alla bekel bakalım bir kaç gün daha ne olur neolmaz...

Selam sevecen coktandir gorusemedik nasilsinn..bizim hiz %17 ydi iki ay keciboynuzu kuru kullandik en son yapturdigimiz spermiyogramda hizi % 37 ye cikti.urulogA gittikk diktor bile cok sasirdi sen ne yedin ne ictinde dgerlerin bu kadar iyilesti diye..simdilik esiminde bi sorun yok.bendede adet duzensiligi basladi doktora gittim catlamamis yumurtalarim varmis doktor progestan ilaci verdi adet olunca tekrar doktora gidip hhormon tahlili yapicazz.bakalim sonuclar nasil cikacakk.

Selam sevecen coktandir gorusemedik nasilsinn..bizim hiz %17 ydi iki ay keciboynuzu kuru kullandik en son yapturdigimiz spermiyogramda hizi % 37 ye cikti.urulogA gittikk diktor bile cok sasirdi sen ne yedin ne ictinde dgerlerin bu kadar iyilesti diye..simdilik esiminde bi sorun yok.bendede adet duzensiligi basladi doktora gittim catlamamis yumurtalarim varmis doktor progestan ilaci verdi adet olunca tekrar doktora gidip hhormon tahlili yapicazz.bakalim sonuclar nasil cikacakk. Slm canım benimde adet düzensizliği var dokr gittim pregestan verdi ama şu kadar kullan demedi adet olunca gel dedi sadece sen nasıl kullanıyosun

Progestan 200 mg tan verdi doktr gunde 2 tane ictim.ilaca basladim 14.gunde adet oldum feci bi sekilde :) hormon tahlili falan yaptirdimm.senin ilacin kac mg lik

benimde 200mg ama 1tane kullanıyorum daha 10 gün olmadı benim 10 gün olunca bırakmam mı lazım doktor birşey demedi

Aslinda doktorunun sana aciklama yapmasi lazimdi.bana iki kutu yazdi sabah aksam kullanicksin ilac bitince adet olucksin dedi.ben birinci kutuyu bitirmeden adet oldum.10 gun kullanip ilaci birakcaksin diye bisey duymadim walla ne desem yalan olur.istersen doktorunla bi gorus.

bana bi kutu verdi adet olunca gel dedi ama burda okudum herkese 10 GÜN içmiş ben son oçakta oldum adet bu hapın bitmeside 1ay sürecekk 3ay adet görmemiş olacam onun için kararsız kaldım bi kutuyu bitirecem mi 10 gün mü içeçem birde günde bi tane kafam karıştı en iyisi dktr sormak olacak

Eczaneden ilaci alirken ezcaci gunde 1 tane kullancksin dedi.doktorda gunde 2 tane alcksin dedi ben yine doktorun dedigini yaptim 2 tane aldim.bence sen ilaci bitir adet olursun mutlakA.ayy ne zormus bu isler ya.adetin 3.gunu hormon tahlili yaptirdim prolaktin hormonu yuksek cikti simdi onu dusurmek icin ilac kullaniyorumm.biktim ilac icmekten walla.bu ilaclar yuzunden karacigerim iflas etcek bi gun diye korkuyorum.tez zamanda hamile kalsamda bitse bu cile

doktor hiçbirşey demedi ilaçı kullan adetin 4.günü gel test yapacaz dedi eczacı günde bi tane tok dedi ben özele gitttim ilaçıda parayla aldım kullanımda sıkıntı olmaya bilir ama belki kaçgün onu bilmiyorum bakalım benim testte ne çıkacak kaç aylık evlisin

SLM ESIMDE KÜR KULLANDI AMA 1 HAFTADA BIRAKTI... HIZI HAVUC SUYU ARTTIRIYO DIYE DUYDUK. PEK BISEY DE YAPTGM YOK BU ARALAR (

Merhabaa kizlar bizde ayni sorunu yasamistik.. keciboynuzu özü yedi ve iliskiden bi yarim saat oncesinde turk kah esi icti.. haberiniz olsun ins size de bi faydasi olur

ARADIM DOKTORU BIRAKMAMI SÖYLEDİ 10 GÜNE KADAR ADET OLURSUN DEDİ 3/4 GÜNÜ TEST YAPACAK

ARADIM DOKTORU BIRAKMAMI SÖYLEDİ 10 GÜNE KADAR ADET OLURSUN DEDİ 3/4 GÜNÜ TEST YAPACAK
Doktor
Doktorun dedigini yap ins adet olursun.bende 2,5 yillik ewliyim 10 aydir bebek istiyorum ama hala olmadi.simdide bu prolaktin hormonu cikti ins duserde bu ay hamile kalirim.sen kac yillik ewlisin

Bende 13 aylık. evliyim cocuk. düşünüyoruz artık. ama benim adet duzensizligi vardı. baştan onun için gittim doktora

Bende 13 aylık. evliyim cocuk. düşünüyoruz artık. ama benim adet duzensizligi vardı. baştan onun için gittim doktora
Benim.ilk baslarda adetlerim duzenliydi sonradan bozuldu doktor yumurtalarin catlamamis dedi bide prolaktin hormonu yuksek cikti ondan dolayida duzensizlesmis.hep stresten kafaya takmktan oluyo bunlar.doktor sana ne dedi

muayene etti bi sorun yok ddi şimdi adet olmayı bekliyorum test yapılack sorun o zaman belli olacak daha öncesinde gitmedim doktora daha yeni 10 gün önce gittim pregestan verdi dün bırakmamı 10 gün içinde adet olacaksın dedi test yapacak

Himm ins bisey cikmaz teslerinde.ben daha onceden gitmistim bi sorun yoktu sonradan bole adetlerim tuhaf olmaya basladi onun icin gittim bide asilamayi dusunuyorum bakalm doktorum nasil bi tedavi uygulicak

inş çıkmaz benim adetlerim düzenliydi ilk evlendiğim zaman ella diye bi hap içtim ondan sonra düzenim bozuldu inş en yakın zamanda ,normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…