sperm hızını ve sayısını nasıl artırdınız neler kullandınız?

Dün adet oldum gibi oldu bi damla k.rengi gibi geldi bir daha yok randevu alayım mı almayayım mı oldum mu olmadım anlamdım valla ne zormuş böle beklemek
Biraz bekle bakalim ama sanki bana olmussun gibi geldi.acaba ictigin ilactan mi bole oldunki

Biraz bekle bakalim ama sanki bana olmussun gibi geldi.acaba ictigin ilactan mi bole oldunki
bilmiyorum şimdide pette bişey yok peçeteye geldi biraz oldum herhalde iki gün çok ağrı çektim kasıklarım falan dün bi damla geldikten sonra ağrı bitti

Dün yaptırdım testleri çok şükür bişey çıkmadı değerlerim normal dedi doktor şimdi eşimden sperm testi istedi haftaya cumartesi de onun için gidecez bakalım

Dün yaptırdım testleri çok şükür bişey çıkmadı değerlerim normal dedi doktor şimdi eşimden sperm testi istedi haftaya cumartesi de onun için gidecez bakalım
Senin adinA sevindim canim ins esindede bisey cikmaz.

slm kızlr eşimin sperm test sonucu çıktı ama ben bişey anlamdı doktorada gösteremedim daha acaba nasıl
sayı 30milyon
total sayı 81milyon
total motilite 70 milyon
progressif hareket %57
yerinde hareket %13
hareketsiz %30
tpmss 46.1 milyon

Bence hamile kalmana yeterli görünüyor.
inşallah bnde adet düzensizliği vardı bütün testleri yaptım bi sorun çıkmadı eşimden istedi onunkide bitti bakalım ne diyecek gerçi 3 aydır düşünüyoruz ama yaş gittikçe insan korkuyo

inşallah bnde adet düzensizliği vardı bütün testleri yaptım bi sorun çıkmadı eşimden istedi onunkide bitti bakalım ne diyecek gerçi 3 aydır düşünüyoruz ama yaş gittikçe insan korkuyo
Bende pco vardı ve eşimin sperm değerleri seninkilerden kötüydü, ben klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım inşallah sen de bu duyguyu yaşarsın cnm.

Bende pco vardı ve eşimin sperm değerleri seninkilerden kötüydü, ben klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım inşallah sen de bu duyguyu yaşarsın cnm.
inşallah adet olunca klomen kullanacaksın dedi sen nasıl kullandın kaç gün günde kaç kere şimdi progesten kullanıyorum adet olmak için

5 gün günde 2 kez kullandım doktorun dediği zaman yumurta takibine gidiyorsun ve sana ilişki günlerini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…