- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Kibarlığımı asla bozmam inceden inceye veririm nasihatı almadı o terlik varya direk füze gibi iner kafaya.Ben denk gelmedim ablam çok şükür ama, başkasının senin gazabından nasiplendiğini gördüm birkaç kezama onlarda da asla terbiyeni bozmadan, elindeki terliği fırlatan anne edasıyla kızmıştın, hatırlıyorum
Yönetim siler herhalde o mesajı..Kusura bakmayın düşünemedim dese konu kapanacak.
Sokakta zevkine gösteriyorlar diyor. Sanki millet elinde büllüğüyle, kanlı pediyle geziyor.
Üyelik iptali yaptı, fotoğraf da kaldı öyle.
Ahahahahahhaha ay füzeye güldüm ablam Allah affetsinKibarlığımı asla bozmam inceden inceye veririm nasihatı almadı o terlik varya direk füze gibi iner kafaya.
Hele bel altı asla hiç sevmem öyle şeyleride,direk giydirende oldu özelden ne küfürler hatta edim varya
Umarim...Yönetim siler herhalde o mesajı..
Ay aynen ya ama bence dalga gecti bu kadar seffaf parçacıklar olur mu ki beyin hücrelerim yandıBu sitede kuku gördüm,
popo gördüm,
meme gördüm,
güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,
kakalı bez gördüm,
kanlı ped/peçete gördüm,
bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.
Teşekkürler.
Füze gibi fırlayıyon hemen yiyen beyin felci geçiriyor .Ahahahahahhaha ay füzeye güldüm ablam Allah affetsinkusura bakma sen de
Hatırlamaz mıyım. Bir kez cinsellik topiğinde terbiyesizin biri ağıza alınmayacak şeyler söylemişti sana. Ben utanmıştım onun adına.
Bir de yönetim sana ayrımcılık yapıyor, seni banlamazlar demişti de, sen kendi elinle ahiretliğim buradayım diyip Mune hanımı etiketlemiştin.
Sonra da kendisi uzay boşluğuna tek yönlü bir bilet alıp seyahate çıkmıştı. Tirbiyisiz kadın.
Dalga geçtiyse parmagindaki seyi nasil elde etti?Ay aynen ya ama bence dalga gecti bu kadar seffaf parçacıklar olur mu ki beyin hücrelerim yandı
Kesinlikle eşi duysa bilse ne kadar tepki verir kızar.Umarim...
Ay yazik bu adamlara ya. Haberleri olmadan neler yapılıyor. Ne olursa olsun adamin mahremi bu.
Daha once de kocasinin adi soyadi tc nosuna açık bir sperm testi laboratuvar sonucu fotoğrafı yüklenmişti.
Bu kocanızın mahremi, adı soyadi görünüyor diye uyarmıştım. Bir şey olmaz demisti.
Oysa kim bilir kim kimin akrabasi, komşusu burada.Kesinlikle eşi duysa bilse ne kadar tepki verir kızar.
Bazı insanlar cidden çok rahatlar umursamıyorlar bile birşey olmaz havasındalar.
Terlige geçirilmişBu sitede kuku gördüm,
popo gördüm,
meme gördüm,
güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,
kakalı bez gördüm,
kanlı ped/peçete gördüm,
bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.
Teşekkürler.
Ay nebileyim kız belki de pasta jölesiDalga geçtiyse parmagindaki seyi nasil elde etti?
Ay ben bunu gormediiiimTerlige geçirilmişda görmüştük hatırlarsan, ayaklarımdan utanıyorum, sizce nasıl diye soruyordu
Kesinlikle bilmiyoruz bile karşımızda kim var belki komşu belki akraba.Oysa kim bilir kim kimin akrabasi, komşusu burada.
Sperm analizi yapiyoruz su an farkindaysan.Ay nebileyim kız belki de pasta jölesi
Şaka bir yana ama spermin rengine aykırı ya içinden seçmiş mi almış acaba
Yok artık patlıcanın ne işi var o ayaktaTerlige geçirilmişda görmüştük hatırlarsan, ayaklarımdan utanıyorum, sizce nasıl diye soruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?