Gebeliğe Hazırlık Sperm olduğu gibi akıyor neden sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Kızlar ilişki yaşadıktan sonra bir buçuk saat belime yastık koyarak duruyorum ayağımı kaldırıyorum bazen de indiriorum kalkınca üstümü giyinmeye olduğu gibi akıyor çamaşırıma hep böyle. Az boşalınca dahi.. böyle sorun mu var demek kızlar eşim daha test yapmadı. Açık konuştum kusura bakmayın sizin de mi böyle oluyor

Kızlar ilişki yaşadıktan sonra bir buçuk saat belime yastık koyarak duruyorum ayağımı kaldırıyorum bazen de indiriorum kalkınca üstümü giyinmeye olduğu gibi akıyor çamaşırıma hep böyle. Az boşalınca dahi.. böyle sorun mu var demek kızlar eşim daha test yapmadı. Açık konuştum kusura bakmayın sizin de mi böyle oluyor
Evet akar sorun yok relaks olun canlı olanlar zaten direk gidiyor.
Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah 🤲🏻🤗

Evet normal bi durum bende de oluyor zaten bir damla meni de milyonlarca sperm var gebelik için yeterli olanlar yolunu almış oluyor merak etmeyin

Back
X