Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen bir de tüp bebek de tüplere gerek yok zaten tüplerin tamamen tıkalıysa tüp bebek yaptırıyorsun zaten ki

Benim doktorum da aşılamadan önce hsg istedi ki tüplerimde biraz yapışılalım varmış o sayede açıldı o da engeldi gebeliğe dedi doktor . Ama daha aşılama olmadım
mantikli olan o hormonlara bile bakilmali gebeligin olusmasi degil tutulmasida onemli herseye dikkat etmeyen dokorlarla asla tedavi olmamak lazim

İşte aşılamadan önce istedim ben de araştırıp gitmiştim bana sen mi doktorsun ben mi dedi canım .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

İşte aşılamadan önce istedim ben de araştırıp gitmiştim bana sen mi doktorsun ben mi dedi canım .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
gercekten oyle. banada netten arastirip geliyorsunuz dedi bende sagligim herseyden kiymetli zamanimda heryerden arastirip garantiye alirim dedim. kadin dogumcumda bi turlu hsg cekmiyor bana onla kavga edemiyorum o cok kibar bi kadin nasil umut veriyor bana hersey yolunda diye terslesemiyorum onla ama urologlarla kavga edip duruyorum ihmalkarliklarindan dolayi. biz aciklama bile yapmadan gonderdi ilk doktor gercektwn isini bilen bi doktorun karsina cikmasi cok onemli

Kadın doğumcular neden çekmiyor anlamıyorum ben. Ben de zor ikna ettim. İnşallah temiz çıkar da anne oluruz hayırlısıyla

Kadın doğumcular neden çekmiyor anlamıyorum ben. Ben de zor ikna ettim. İnşallah temiz çıkar da anne oluruz hayırlısıyla
insallah canim benimde suan korkutugum o kaldi bi bide morfoloji dna hasari falan baktirmadik onuda bi yapsak icim rahatlayacak bazilarida aneztesi istesende vermiyor aslinda cok sacma tum bilgiler veilip hastanin tercihine birakilmali karar ama bizim saglikcilaein cogu sinirli ☺

Anestezili yapıyorlarmış tercihi bize bırakmıyorlar . Aşılamadan önce çektirmek gerekiyor .İnşallah temiz çıkar ağrısız sızısız atlatırız

Anestezili yapıyorlarmış tercihi bize bırakmıyorlar . Aşılamadan önce çektirmek gerekiyor .İnşallah temiz çıkar ağrısız sızısız atlatırız
ben anestezi olmadan dusunemiyorum ama narkozda almam ne kadar dogru kararsizim bakalim hayirlisi bunkara gerek kalmadan insallah bebeklerimize kavusuruz.

ben anestezi olmadan dusunemiyorum ama narkozda almam ne kadar dogru kararsizim bakalim hayirlisi bunkara gerek kalmadan insallah bebeklerimize kavusuruz.
Aminn inşallah Evet narkoz almak ne kadar doğru olacak da ama burda sadece anestezili yapıyoruz dediler . İnşallah gerek kalmadan gelir bebeklerimiz

kizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya
şifa olur inşallah biz de ocak ayın da alıp başlayacaz inşallah

insallah canim hayirlisiysa olsun insallah
canim bugun tam 30. gun ben takvimimi heveslenmeyim diye 30 gune ayarlamistim 27 28 29 da olurum genelde ama 1 defa 30. gundede oldum yani tam gecti diyemiyorum bugun yarinda gecsin o zaman diyebilecegim ama kismet cok korkarak bekliyorum bugun.

hayirlisi canim ben hala adet olmadim insalah bosa almis olurum diye dua ediyorum ☺ama bugun olur diyede korkuyorum. hayirlisi artik esim basladi dun aksam kullanmaya insallah sifa olur
olmazsın inşallah ne kötü bişey bu durum boşuna gecikip hevesleridir insanı kendi ilacını adetliyken mi alman lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…