Aynen bir de tüp bebek de tüplere gerek yok zaten tüplerin tamamen tıkalıysa tüp bebek yaptırıyorsun zaten kiikisi farkli tup bebekte yerlestiriyorlar direk embriyoyu ama asilamada spermi gonderiyorlar tikaliysa yumurtaya ulasamaz ben bole biliyorum. canim ben once her acidan evde arastirieim sonra giderim doktora bazem bana solenirler ama biz bi seyi bilirsek cok bastan savmazlar cogu doktor tam anlamiyla isini yapmiyor ben buna bi tibbi sekreter olarak cok sahit oldim.
mantikli olan o hormonlara bile bakilmali gebeligin olusmasi degil tutulmasida onemli herseye dikkat etmeyen dokorlarla asla tedavi olmamak lazimBenim doktorum da aşılamadan önce hsg istedi ki tüplerimde biraz yapışılalım varmış o sayede açıldı o da engeldi gebeliğe dedi doktor . Ama daha aşılama olmadım
İşte aşılamadan önce istedim ben de araştırıp gitmiştim bana sen mi doktorsun ben mi dedi canım .Allah iyi insanlarla karşılaştırsınikisi farkli tup bebekte yerlestiriyorlar direk embriyoyu ama asilamada spermi gonderiyorlar tikaliysa yumurtaya ulasamaz ben bole biliyorum. canim ben once her acidan evde arastirieim sonra giderim doktora bazem bana solenirler ama biz bi seyi bilirsek cok bastan savmazlar cogu doktor tam anlamiyla isini yapmiyor ben buna bi tibbi sekreter olarak cok sahit oldim.
Benim doktorum da aşılamadan önce hsg istedi ki tüplerimde biraz yapışılalım varmış o sayede açıldı o da engeldi gebeliğe dedi doktor . Ama daha aşılama olmadım
gercekten oyle. banada netten arastirip geliyorsunuz dedi bende sagligim herseyden kiymetli zamanimda heryerden arastirip garantiye alirim dedim. kadin dogumcumda bi turlu hsg cekmiyor bana onla kavga edemiyorum o cok kibar bi kadin nasil umut veriyor bana hersey yolunda diye terslesemiyorum onlaİşte aşılamadan önce istedim ben de araştırıp gitmiştim bana sen mi doktorsun ben mi dedi canım .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Kadın doğumcular neden çekmiyor anlamıyorum ben. Ben de zor ikna ettim. İnşallah temiz çıkar da anne oluruz hayırlısıylagercekten oyle. banada netten arastirip geliyorsunuz dedi bende sagligim herseyden kiymetli zamanimda heryerden arastirip garantiye alirim dedim. kadin dogumcumda bi turlu hsg cekmiyor bana onla kavga edemiyorum o cok kibar bi kadin nasil umut veriyor bana hersey yolunda diye terslesemiyorum onlaama urologlarla kavga edip duruyorum ihmalkarliklarindan dolayi. biz aciklama bile yapmadan gonderdi ilk doktor gercektwn isini bilen bi doktorun karsina cikmasi cok onemli
insallah canim benimde suan korkutugum o kaldi bi bide morfoloji dna hasari falan baktirmadik onuda bi yapsak icim rahatlayacak bazilarida aneztesi istesende vermiyor aslinda cok sacma tum bilgiler veilip hastanin tercihine birakilmali karar ama bizim saglikcilaein cogu sinirli ☺Kadın doğumcular neden çekmiyor anlamıyorum ben. Ben de zor ikna ettim. İnşallah temiz çıkar da anne oluruz hayırlısıyla
Anestezili yapıyorlarmış tercihi bize bırakmıyorlar . Aşılamadan önce çektirmek gerekiyor .İnşallah temiz çıkar ağrısız sızısız atlatırızinsallah canim benimde suan korkutugum o kaldi bi bide morfoloji dna hasari falan baktirmadik onuda bi yapsak icim rahatlayacak bazilarida aneztesi istesende vermiyor aslinda cok sacma tum bilgiler veilip hastanin tercihine birakilmali karar ama bizim saglikcilaein cogu sinirli ☺
ben anestezi olmadan dusunemiyorum ama narkozda almam ne kadar dogru kararsizim bakalim hayirlisi bunkara gerek kalmadan insallah bebeklerimize kavusuruz.Anestezili yapıyorlarmış tercihi bize bırakmıyorlar . Aşılamadan önce çektirmek gerekiyor .İnşallah temiz çıkar ağrısız sızısız atlatırız
Aminn inşallahben anestezi olmadan dusunemiyorum ama narkozda almam ne kadar dogru kararsizim bakalim hayirlisi bunkara gerek kalmadan insallah bebeklerimize kavusuruz.
olsun canim bazilarida anestezi daha iyiydi diyor tek sorun bu olsun bebegin gelecegi her seye raziyiz ☺Aminn inşallahEvet narkoz almak ne kadar doğru olacak da ama burda sadece anestezili yapıyoruz dediler . İnşallah gerek kalmadan gelir bebeklerimiz
şifa olur inşallah biz de ocak ayın da alıp başlayacaz inşallahkizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya
ben bilmiyorum canim ama zararli olabilecegini de dusunmuyorum acikcasi. yi ede arastirmak lazim ama zararli olsa bi yazi mutlaka olurdu.Çoban çökerten çayı ile keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılır mı bilgisi olan yazabilir mi
hayirlisi canim ben hala adet olmadim insalah bosa almis olurum diye dua ediyorum ☺ama bugun olur diyede korkuyorum.şifa olur inşallah biz de ocak ayın da alıp başlayacaz inşallah
İnşallah olmazsın canım ya bizede umut olursunhayirlisi canim ben hala adet olmadim insalah bosa almis olurum diye dua ediyorum ☺ama bugun olur diyede korkuyorum.hayirlisi artik esim basladi dun aksam kullanmaya insallah sifa olur
insallah canim hayirlisiysa olsun insallahİnşallah olmazsın canım ya bizede umut olursun
canim bugun tam 30. gun ben takvimimi heveslenmeyim diye 30 gune ayarlamistim 27 28 29 da olurum genelde ama 1 defa 30. gundede oldum yani tam gecti diyemiyorum bugun yarinda gecsin o zaman diyebilecegim ama kismet cok korkarak bekliyorum bugun.insallah canim hayirlisiysa olsun insallah
olmazsın inşallah ne kötü bişey bu durum boşuna gecikip hevesleridir insanıhayirlisi canim ben hala adet olmadim insalah bosa almis olurum diye dua ediyorum ☺ama bugun olur diyede korkuyorum.hayirlisi artik esim basladi dun aksam kullanmaya insallah sifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?