Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum tek sorun morfoloji mi? Bizim de bu şekildeydi eşimin tüm değerleri süper tek morfoloji 2ydi. Doktor Neofortil diye bir ilaç verdi düzenli 3 ay kullandıktan sonra tahlil yaptırdık 4 e yükseltmişti. Hala gebe kalamadım tabi orası ayrı... İsterseniz doktorunuza sorun ve siz de ilaca başlayın biz fayda gördük yani

hakkında hayırlısı canım. Adetlerinin normale binmesi hormonlarının normal olması anlamına gelir zaten bu çok güzel bişey. ben doktorlara anlam veremiyorum 1 yıl dolmadan incelemeye almıyorlar ama sonrasında ne olacağını bilmiyolar giden zaman bizden gidiyor

bütün hormonlarım herşeyim temizdi sadece geç adet görüyordum ve sorun bende zannediyordum öyle sene kaybı yaşadık meğer sorun eşimdeymiş geç farkettik çünkü 1 sene dolmadan düzgün bir kontrolden geçemedik geç olmasın da varsın zaman kaybı olsun zaten nasipte varsa olur canım

Evet tek sorunumuz morfoloji doktor önemi yok dedi 2 için ama araştırmalarım hiçte öyle demiyor, morfoloji ne yaptıysam 2nin üstüne çıkmadı

anladım canım hayırlısı hakkında inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerle müjdelenirsin. sende benim dediğim attarla görüşsene

anladım canım hayırlısı hakkında inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerle müjdelenirsin. sende benim dediğim attarla görüşsene
canım burdada çok iyi aktar var , pazartesi doktora gidecem nasıl bir tedavi uygularsa bunlara ek olarak aktardan bi kaç bişey alıp uygulayacam eşime inşallah

Merhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa

sizdede kalite problemi var sayi cok ii hiz lazim ama umarim boyle devam eder yukselis yetecek seviyeye kadar gelir elimizden geleni yapicaz olumlu sonuclar icin.

sizdede kalite problemi var sayi cok ii hiz lazim ama umarim boyle devam eder yukselis yetecek seviyeye kadar gelir elimizden geleni yapicaz olumlu sonuclar icin.
Evet canm ilk testimiz ayın 4 de yapıldı bu bügunn bir yükslmee varr inşallh dahada yükselrr ileri hareketlilkk

Evet tek sorunumuz morfoloji doktor önemi yok dedi 2 için ama araştırmalarım hiçte öyle demiyor, morfoloji ne yaptıysam 2nin üstüne çıkmadı
Bence doktorunuzu değiştirin bize kimse sorun değil demedi yani çok abes söylediği. 1,5 sene oldu bizim bak başka problem yok neden olmuyor o zaman dimi?

27 çıktı kuzu

kizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya

kizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya
hadi bakalım canım inşallah şifa olur sanada inanarak kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…