• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende heveslendirmek istemedim ama bende gördüm sanki onu
seninki gibi ni pembelik olmasi lazim yoksa bu hayalet cizgilerden bi sey cikmiyor artik tecrube ettim 😊 senin yumuetlamanin uzerinden ne kadar gecmisti canim ovu kullanmissin net bilirsin gununu.

seninki gibi ni pembelik olmasi lazim yoksa bu hayalet cizgilerden bi sey cikmiyor artik tecrube ettim 😊 senin yumuetlamanin uzerinden ne kadar gecmisti canim ovu kullanmissin net bilirsin gununu.
anladım canım inşallah bu sefer farklı olur. ben ovulasyondan 11 gün sonra testte silik çizgi gördüm

benimde bugun 10. gun napalim hayirlisi bana bu ayda kismet degilmis demekki macunlu aya ki umutlar ☺
dur bakalım canım belli olmaz daha herkeste aynı olmaz. baktık olmadı bu ay önümüzdeki aya bakalım hem macun kullanacaksınız

umut et ve çok inanarak kullan ve devamlı Rabbi Hebli Mines Salihin. bunu diline ezber et devamlı oku

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0006.webp
    IMG-20191219-WA0006.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
canım eşine müjdeyi verdin mi 🤗
Çok güzelmiş diye cevap verdi. Ne alma geliyor acaba öküz insan bi sorar dedim. Hala farkında değil. Ben anne oluyorum dedim. Babamı oluyorum ben yani şimdi dedi. Kızım olacak benim diyo

Çok güzelmiş diye cevap verdi. Ne alma geliyor acaba öküz insan bi sorar dedim. Hala farkında değil. Ben anne oluyorum dedim. Babamı oluyorum ben yani şimdi dedi. Kızım olacak benim diyo
ayyy çok tatlısınız ya maşallah 😘😘😍Allah nazarlardan saklasın 😘😘 kızzz bunu fırsata çevirip bi tektaş beştaş isteseydin 😂😂😂

ayyy çok tatlısınız ya maşallah 😘😘😍Allah nazarlardan saklasın 😘😘 kızzz bunu fırsata çevirip bi tektaş beştaş isteseydin 😂😂😂
sağol canım benim. geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. bileklik ve yüzük almıştı. salı günüde doğum günüm ikisini bir eder bişey alır heralde :))

sağol canım benim. geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. bileklik ve yüzük almıştı. salı günüde doğum günüm ikisini bir eder bişey alır heralde :))
Şaka bir yana Rabbimin ikinize en büyük hediyesi evlat olmuş 😘😘 bir ömür evladınızla eşinizle mutlu olun en büyük mutluluk ve hediye budur 😘 darısı isteyenlerin başına inşallah 😘😘

Şaka bir yana Rabbimin ikinize en büyük hediyesi evlat olmuş 😘😘 bir ömür evladınızla eşinizle mutlu olun en büyük mutluluk ve hediye budur 😘 darısı isteyenlerin başına inşallah 😘😘
çok şükür canım Hamd olsun Rabbime. Amin inşallah Rabbim Kabul etti dualarımı İnşallah sizlerinkinide kabul edecek hepiniz dualarımdasınız :dua:

inanin cok seviniyorum ne guzel mutluluk Allah tamamine erdirsin. dogum gununede denk gelmis daha guzel bi hediye olmazdi galiba.

çok şükür canım Hamd olsun Rabbime. Amin inşallah Rabbim Kabul etti dualarımı İnşallah sizlerinkinide kabul edecek hepiniz dualarımdasınız :dua:
Allah razı olsun canım 😘 inan tuhaf gelcek belki ama adetlerim düzene giriyor kendi kendine ve bugün kendiliğimden adet oldum diye çok mutlu oldum 🤗🙂 1.5 senelik evliyim ve ciddi adet düzensizliğimi basit görüp strestendir dediler zamanımı çaldılar hep 😓 çocuk için pazartesi bütün tahlillerimi doktora götürcem bakalım ona göre yol çizcez inşallah 😘🤗

Back
X