Sperm Sayısı Azlığı ve Tüp Bebek?

Adetin 2. Gunu kontrole gıdıyorsunuz muayne edıyo eger bı sıkıntı yoksa baslıyo tedavı ılac verıyo onları kullanıyosun ortalama 10 gun sonra opu oluyo. Opuden 5 gun sonra eger embrıyo olusmussa rahımde uygunsa transfer gerceklesıyo yanı ortalama 15-20 gun
Anladım başarı yüzdesi vs var mı bu tür şeylerin?

Sperm sayısı azlığıyla ilgili ne gibi kürler var? cocuk sahibi olmak istiyoruz ancak spermiyogram testinden düşük geldi destek almadan cocugunuzun olması zor dendı ancak tecrubelı kısıler bılgı verebılır mı? Tüp bebek yöntemi başarıya ulaşması ihtimali, nerede yapılmalı memnun kaldığınız doktorlar vs genel bir bilgi verebilir misiniz?
Merhaba canım benim eşimin sperm sayısı da 6 milyon hareketi 55 bunu öğrendikten sonra keçi boynuzu suyunu kaynatıp içti keçi boynuzu pekmezi içti e vitamini aldı özel hastane de sperm testi verdik iki ay sonra 12 milyon olduğunu öğrendik daha sonrasında devlet hastanesi özel hastaneye güvenmiyoruz diye ayrı istedi bu seferde 6 milyon çıktı

Merhaba canım benim eşimin sperm sayısı da 6 milyon hareketi 55 bunu öğrendikten sonra keçi boynuzu suyunu kaynatıp içti keçi boynuzu pekmezi içti e vitamini aldı özel hastane de sperm testi verdik iki ay sonra 12 milyon olduğunu öğrendik daha sonrasında devlet hastanesi özel hastaneye güvenmiyoruz diye ayrı istedi bu seferde 6 milyon çıktı
Kullanmaya Devam ettiği halde Mi öyle cıktı?

Back
X