Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar semen testinden anlayan varmı acaba ben birşey anlamadım doktora gitmemize de cok var bilen varmı acaba

Hanımlar semen testinden anlayan varmı acaba ben birşey anlamadım doktora gitmemize de cok var bilen varmı acaba
Canım sen beni etiketleyerek sonuçları at ben yorumlarım. Bir yere daha yazmıştın. Normalde atlamam elimden geldiğince herkese yardım ediyorum ama yoğundum. Etiketlersen atlamam yorumlarım.

Suskun Ceylan ahh suskuncum. Bende yavaş yavaş tüp bebeğe kanalize olmaya çalışıyorum diyebilirim adet oldukça uzaklaşıyor gibi hissediyorum.

B Birmucize evet canım bu hafta çok yoğun bir hafta benim için. Beyin olarak doluydum bedenende bu hafta yıprandım. Evimde tek bir iş bile yapmıyorum bu aralar. TV de nereyi açsam tüp bebek kadın Doğum vs. Hep bu konular. İnsan uzaklaşanıyor. Sanki peşimden geliyor. Meğerse dertsiz yaşamak ne büyük bir nimetmiş. Cezalandırılıyorum sanki. Yine de bu günlerime şükür.
Odaklanma problemi çekiyorum bebek konusu olan yerlerden uzaklaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ne yapsam rahatlarım ki!!
Sizinle de o yüzden Buradan konuşmayı tercih ettim. Sessiz sakin. :)

Saklicennet hiç sorma kuzum ya bahar geldi daha bir koymaya başladı sanki bu durum. Dışarı çıkıyorum herkesin yanında çocuğu. Allahım sen bizede nasip et diye diye dolanıyorum. Ne bileyim yaza kadar bekleyip hep beraber tüp bebeği düşüneceğiz galiba. O süreçte o kadar zorlu görünüyor ki gözüme. Allah sonumuzu hayr etsin. Kim bilir belki önümüzdeki mübarek günlerde Rabbim bize gönderir meleklerimizi

Naptin canım bende bunla bogusuyirum sonuç aldinizmi

Bende şaşırdım burası neresi :) valla canım düzgün doktor çıkmadı karşıma bu unideki aşılama dedi kabul ettim hemen tüp denemeyim diye sonra napiyim başka çare kalmıyor gibi okuyup araştırdıkça kafama bı ton sorular geliyor tüp bebek eskiden herkesin tutuyor sanıyordum simdi baktıkça bı sürü insanın tutmadığını görüyorum rabbim aratmasin tez zamanda nasip etsin inşallah canım bazen nasip kısmet hayırlısı demekten gına geliyor olmuyorsa vardır bı sebebi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…