- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi Saklicennet
-
Hiç duymadım cnm bide firmasıda önemli güvenilir mi ona bak istersen
Canım okunmuyor bu ne kiSuskun Ceylan @Ataabetull kızlar dosya yükledim inceleyin isterseniz faydalı olacaktır. Okuyabilirseniz tabi. :)
Lütfen okuyanlarda bildiklerini aktarsın. Araştır araştır bir hal oldum.
Eşimin doktoruna sormadan almam fakat beğendim içeriğini mutlaka danışacağım. :)Hiç duymadım cnm bide firmasıda önemli güvenilir mi ona bak istersen
Canım beklıyorum eşim 24 Nisan’da tekrar test vericek aşılama dedi doktor yine üniversite de yapılacak bu seferSuskun Ceylan canım ne yaptın son durumlar nasıl?
B Birmucize ersecim sen neler yapıyorsun. Sizden haber alamadım merak ettim??
Canım benim pek değişiklik yok. Sen nasılsın yoğundun bu hafta galiba? Adet gelsin doktora gideyim diyorum. Yumurta takibi yapılsınSuskun Ceylan canım ne yaptın son durumlar nasıl?
Canım beklıyorum eşim 24 Nisan’da tekrar test vericek aşılama dedi doktor yine üniversite de yapılacak bu seferSuskun Ceylan canım ne yaptın son durumlar nasıl?
Canım esin tekrar test yaptimiCanım benim pek değişiklik yok. Sen nasılsın yoğundun bu hafta galiba? Adet gelsin doktora gideyim diyorum. Yumurta takibi yapılsın
Canım sen beni etiketleyerek sonuçları at ben yorumlarım. Bir yere daha yazmıştın. Normalde atlamam elimden geldiğince herkese yardım ediyorum ama yoğundum. Etiketlersen atlamam yorumlarım.Hanımlar semen testinden anlayan varmı acaba ben birşey anlamadım doktora gitmemize de cok var bilen varmı acaba
Gitmiyor ki diğer aya çağırmıştı doktoru. Mayısta gideceğiz bakalımCanım esin tekrar test yaptimi
Naptin canım bende bunla bogusuyirum sonuç aldinizmiMerhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim fakat istememize rağmen son 1 yılında hala gebelik elde edebilmiş değilim. Sorunumuz varikosel hastalığıymış bir senedir bu hastalıkla uğraşıyoruz şuan çocuğumuzun ismi varikosel :) ve bir de başarısız ameliyat geçirdik şubat 2017 de... doktorumuz 6 ay sonra değerleriniz düzelecek başarılı bir operasyon demesiyle biz çok inandık ve o süre zarfında sperm testi yaptırmadık. 6. Aya geldiğimizde ise sadece sayıda biraz artış olduğunu gördük 26 milyondan 40 milyona çıktı fakat ileri hız sadece %7 ve morfoloji 0 ne yapacağımızı bilemezken iyi bir üroloji doktoruna göründük ve varikoselin devam ettiğini fakat ameliyattan sonra 1 seneyi beklememiz gerektiğini söyledi şuan beklemedeyiz yıl başına kadar bekleyip tedaviye yeni bir aşamada devam etmeyi düşünüyoruz. Sizlere yazmamın sebebi ise birbirinize kürler, doktor önerileri gibi şeyler tavsiye ederek öğrendiklerimizi duyduklarımızı paylaşıp mucizelerimize merhaba demek için çaba göstermek. Gelin yol arkadaşlığı yapalım. Dertlerinizi ve önerilerinizi paylaşın lütfen.
Bende şaşırdım burası neresi :) valla canım düzgün doktor çıkmadı karşıma bu unideki aşılama dedi kabul ettim hemen tüp denemeyim diye sonra napiyim başka çare kalmıyor gibi okuyup araştırdıkça kafama bı ton sorular geliyor tüp bebek eskiden herkesin tutuyor sanıyordum simdi baktıkça bı sürü insanın tutmadığını görüyorum rabbim aratmasin tez zamanda nasip etsin inşallah canım bazen nasip kısmet hayırlısı demekten gına geliyor olmuyorsa vardır bı sebebi :/Suskun Ceylan ahh suskuncum. Bende yavaş yavaş tüp bebeğe kanalize olmaya çalışıyorum diyebilirim adet oldukça uzaklaşıyor gibi hissediyorum.
B Birmucize evet canım bu hafta çok yoğun bir hafta benim için. Beyin olarak doluydum bedenende bu hafta yıprandım. Evimde tek bir iş bile yapmıyorum bu aralar. TV de nereyi açsam tüp bebek kadın Doğum vs. Hep bu konular. İnsan uzaklaşanıyor. Sanki peşimden geliyor. Meğerse dertsiz yaşamak ne büyük bir nimetmiş. Cezalandırılıyorum sanki. Yine de bu günlerime şükür.
Odaklanma problemi çekiyorum bebek konusu olan yerlerden uzaklaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ne yapsam rahatlarım ki!!
Sizinle de o yüzden Buradan konuşmayı tercih ettim. Sessiz sakin. :)
Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsunSaklicennet Suskun Ceylan Hayırlı kandiller hayırlı cumalar. Bu mübrek günde 1000 tane ya evvel çektim hepimiz için. Allah kabul ederse dualar ettim. Akşamda devam edeceğim. Rabbim bizim ve tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?