- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Saklicennet
-
Evt Manisa mesir .Macunu:)))) Çok iyi o hala kaldı kenarda.Yapış yapışİşte eşimin başlıca problemi sıcaklık artışı :)) ama denicem. Üniversitede manisalı bir arkadaşım vardı bana durmadan getiriyordu seviyordum da bakayım aktarda vardır herhalde. :)
Teşekkür ederim paylaşımın için. İnan bir yerlerde okuyanlar var olmasa bile okuyacak olanlar var aynı benim yaptığım gibi... 7 sene önce yaşananlar bana umut oldu ve benim de serüvenim başladı tekrar teşekkür ederim.Peki madem bende hikayemi paylaşayım umut olsun okuyanlara
2015 de 3,5 sene korunmamaya rağmen gelmeyen meleğime eşime varikosel teşhisi konduktan sonra yapılan ameliyat sonrası hem de tüp bebeğe başvurmak üzereyken hamile kaldım.
Değerler yıllar içinde düşüş göstermiş ultrasonla muayenede çok az varikosel saptanıyor dendi,Morfoloji yüzde 1,ileri hareket 20,toplam 35 milyon sperm en son testte...
Oğlum şu an 28 aylık (şükürler olsun)ve 2.yi düşünüyoruz bu süreçte yine hiç korunmadık ve yine olmuyor.
Benim de yaştan dolayı ayrıyetten de tek yumurtalığım olduğundan Tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk.
Gittiğim özel üni hastanesinde prof yaşıma göre durumu iyi buldu sadece sezeryan yerinde fıtık olduğunu söyledi,hsg ve kan tahlili istedi yaptırdık ve Allah izin verirse bu hafta içi gideceğiz eşim de test yaptırıp sonucunu alınca yani.
Yalnız eşimin tüm tetkiklerini götürdük ve bunlarda hiç sıkıntı yok dedi ben şok oldum o kadar yüzüme yansımış ki başka bir profu çağırdı beraber değerlendirdiler.
Söylediği şeyler düşündürücüydü,boşuna varikosel ameliyatı olmuş sıfır morfolojiyle 6 çocuğu olan biliyoruz,bunu önemsemiyoruz dedi.
Eşime de 3 ürologa gidip ameliyatı için karar vermiştik.Birisi gerek yok değerler iyi dedi,diğeri vitamin verdi gönderdi en son gittiğimiz prof da morfoloji düşük dedi varikosel tanısını koydu yüzde 5 baba olabilirsin demişti.Ameliyattan 3,5 ay sonra hamile kalmıştım.Ama nasıl diyesi geliyor insanın...
Canm net değil yaSuskun Ceylan A Ataabetull kızlar dosya yükledim inceleyin isterseniz faydalı olacaktır. Okuyabilirseniz tabi. :)
BUgün bununla uğraştım araştırıp tek tek yazdım bir daha yakından atayım.Canm net değil ya
Canm ellerine sağlık çinko e vitamini kontrolü yaptırmam gerek onu hatırladım ama promtil k içerik olarak cok i bence mg baZındaLütfen okuyanlarda bildiklerini aktarsın. Araştır araştır bir hal oldum.
Combi fertil hakkında ne düşünüyorsun içinde bir tek folik asit gibi eksik gibi görünüyor. Çam kabuğu üzüm çekirdeği ekstra alınır gün aşırı gibi geldi bana. Ben Combi fertili çok beğendim kullanan var mı acaba.
Arkadaşımın eşine trazbndan bir doktor önermiş baktm bende beğendim baya dolu doluCombi fertil hakkında ne düşünüyorsun içinde bir tek folik asit gibi eksik gibi görünüyor. Çam kabuğu üzüm çekirdeği ekstra alınır gün aşırı gibi geldi bana. Ben Combi fertili çok beğendim kullanan var mı acaba.
Combi fertili mi? Ben promen k aldım bu ay fakat bir dahikine hekime danışıp Combi fertil almayı düşünüyorum. İçeriği çok Zengin yok yok gibi bitki özleri de var. Ekstra günlere bölerek keçiboynuzu üzüm çekirdeği çam kabuğu alınabilir. Yada bir ay üzüm bir ay çam kabuğu yapılabilir. Bunlar da morfolojiye iyi geliyor.Arkadaşımın eşine trazbndan bir doktor önermiş baktm bende beğendim baya dolu dolu
Aynem hepsinin toplamı su diyecgmz bişey yokPöfff farkında mısınız? Bir multivitamin de olan diğerin de Yok sanki anlaşıp üretim yapmış gibiler.
Ben de kendim için omega 3 .pharmaton .üzüm çekirdeği yağı çinko alıyorum. kendimi de hazırlamak istiyorum.korunma süresindePöfff farkında mısınız? Bir multivitamin de olan diğerin de Yok sanki anlaşıp üretim yapmış gibiler.
Kesinlikle çok iyi yapıyorsun. Eşine de omega 3 verebilirsin. Bende başlıcam da eşimi bekliyorum. Bir de doktor bana pco olabilirsin gibi birşey dedi üzerine gitmedim şimdiye kadar hiçbir doktor dememişti.Ben de kendim için omega 3 .pharmaton .üzüm çekirdeği yağı çinko alıyorum. kendimi de hazırlamak istiyorum.korunma süresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?