- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi Saklicennet
-
İnşallah canım inşallah. Teşekkür ederim güzel temennilerin için.. bende pco sınırındaymışım doktorumun söylediğine göre. Bizde varikosel ameliyatı olduk fakat tam başarı alamadık uzun araştırmalarım sonucunda şimdi bir hekim bulduk biraz süre tanıdı bize önümüzdeki ay bitiyor. Tekrar bir çift taraflı varikosel ameliyatı söz konusu ve ben de inatla ne tüp bebek ne de aşılama yaptırmıyorum ve söyleyen doktorlardan da uzak duruyorum. Bu kadar kolay olamaz tedavi olmadan bu kadar kolay Kadınların yumurtaları heba edilmemeli... fakat benim tek korkum sıfır olan morfoloji. Bu beni korkutuyor.Aynı şeyleri yaşamışız.Ben inatla tüp benek tedavisi aşılama olmadım.Eşimde çift taraflı varikoselden evliliğimizin 1.5 yılında ameliyat oldu.Bende de pko vardı.Ama kulağımı tıkadım.Ne zamanki hayatımı kurtardım hemen de hamile kaldım.Yani denk gelecek ama bu gençliği heba etmemek lazım.Tabiki gezicez çocuk yokken.Onların istemedikleri şey rahat olmamız,rahat gezmemiz :) İnatla biz de gezdik tozduk.Eşim her ay vitamin kullandı olana kadar devam dedim.Şükür olsun.Bir anda sürpriz yapacak size de bebeğiniz.İçime doğuyor aynı kendimde hissettiğim gibi.
Bizde soylemiyoruz.. ama artik olmuyor damgasi yiyoruz yavastan kaşeyi bastikAhh bu çocuklar görümcemin oğlu da bize ne zamandır bekliyoruz çocuk yapmadınız ne zman yapicaksınız diye soruyor biz kimseye bişey söylemedik ama artık anlıyorlar tabi Allah kimsenin gözünü biseyde bırakmasın falan diyorlar. Başkasının üstünden tavsiye vermeler doktor tavsiyeleri biz bunları bilmiyoruz çünkü
Cok haklksınız öyle yanlıs şeyler söyleyenler varki bukadar şeyi bilmesem inanacağımAhh bu çocuklar görümcemin oğlu da bize ne zamandır bekliyoruz çocuk yapmadınız ne zman yapicaksınız diye soruyor biz kimseye bişey söylemedik ama artık anlıyorlar tabi Allah kimsenin gözünü biseyde bırakmasın falan diyorlar. Başkasının üstünden tavsiye vermeler doktor tavsiyeleri biz bunları bilmiyoruz çünkü
Canm pco dogustan gelen birseymis.. sende de evre1 sanirim oyle dedi doktor.. dikkatli yaşa ilerlemez insallah.. bende hafif pcoluyumİnşallah canım inşallah. Teşekkür ederim güzel temennilerin için.. bende pco sınırındaymışım doktorumun söylediğine göre. Bizde varikosel ameliyatı olduk fakat tam başarı alamadık uzun araştırmalarım sonucunda şimdi bir hekim bulduk biraz süre tanıdı bize önümüzdeki ay bitiyor. Tekrar bir çift taraflı varikosel ameliyatı söz konusu ve ben de inatla ne tüp bebek ne de aşılama yaptırmıyorum ve söyleyen doktorlardan da uzak duruyorum. Bu kadar kolay olamaz tedavi olmadan bu kadar kolay Kadınların yumurtaları heba edilmemeli... fakat benim tek korkum sıfır olan morfoloji. Bu beni korkutuyor.
Biz de aynı durumdayız canım hep bi teselli modundalar. Ilk zamanlar gezip tozucaz deyip atlatiyoduk ama artık yemiyolar hep şükür tabi tatlım Allah dermansız dert vermesin bi şekilde çözüm arıyoruz işteBizde soylemiyoruz.. ama artik olmuyor damgasi yiyoruz yavastan kaşeyi bastikaman bosver onemli degil kimin ne yaptigini benim derdm bana yeter. Yine beterin beteri var sükür diyelim
Etrafımdaki herkesin isteyince hemen çocuğu olduğu için canım bir iki taktikle hemen olucak sanıyorlar. Garanti taktikler söylüyorlar ahh keşke o kadar basit olsa ama işteCok haklksınız öyle yanlıs şeyler söyleyenler varki bukadar şeyi bilmesem inanacağım
Morfoloji sayı canlılık ameliyatla birlikte düştü bizde.6 aydan sonra artmaya başladı 1 yılda toparladık E vitamini takviyesi çok önemli sürekli ilaç gibi kullanabilirsiniz kullanmıyorsanız.Biz Proxed plus kullandık hemen hamile kaldım ama morfoloji bozulunca düşük yaptım.En son eşim sanırım tekrarladı varikosel hissediyorum Dedi moralimiz bozuldu baya.Test yapalım Bi Spermiyogram için dedik test yaptırdık normal çıktı hem de hamileymişim Meger.doopler de tekrar gördüler mi damarları peki?Bu ameliyat sonrası daha iyi saglıklı oluyor hücreler Aslı'nda.Bir de dedigin gibi yumurtalar boşa gidebilir ben de düşünmedim o yüzden.Çünkü hem maddi hem manevi yıpranıyorsun sürpriz de olmuyor,ve ya düşük ihtimali daha fazla normal hamileliğe göre.Yumurtlama takibi yapmıyorsanız da yapabilirsin Ovulasyon testiyle.Ben 3. Kez o şekilde kaldım.Onunda faydası çokİnşallah canım inşallah. Teşekkür ederim güzel temennilerin için.. bende pco sınırındaymışım doktorumun söylediğine göre. Bizde varikosel ameliyatı olduk fakat tam başarı alamadık uzun araştırmalarım sonucunda şimdi bir hekim bulduk biraz süre tanıdı bize önümüzdeki ay bitiyor. Tekrar bir çift taraflı varikosel ameliyatı söz konusu ve ben de inatla ne tüp bebek ne de aşılama yaptırmıyorum ve söyleyen doktorlardan da uzak duruyorum. Bu kadar kolay olamaz tedavi olmadan bu kadar kolay Kadınların yumurtaları heba edilmemeli... fakat benim tek korkum sıfır olan morfoloji. Bu beni korkutuyor.
Taktik veriyorlar olsun diye ama oldugunu öğrenince de bozulup irtibatı kesiyorlar :) Yardım amaçlı söylediklerini sanardım ben de hep.Etrafımdaki herkesin isteyince hemen çocuğu olduğu için canım bir iki taktikle hemen olucak sanıyorlar. Garanti taktikler söylüyorlar ahh keşke o kadar basit olsa ama işte
Kimin ne düşündüğünü anlamak o kadar zor ki. Kendileri başardığı için başka birinde olunca başarıyı paylaşmak istemiyorlar galiba. Gerçi benim en çok zoruma giden hamile kalanların söylemek istememesi kimseye kötü gözle bakmıyorum ki oysaTaktik veriyorlar olsun diye ama oldugunu öğrenince de bozulup irtibatı kesiyorlar :) Yardım amaçlı söylediklerini sanardım ben de hep.
Ama 3 ay geçmeden de söylenmemeli çünkü garantisi yok 3 ay dolmadan.Kalp atışı durabiliyor vs.Bu sefer niye bebeklerin ölüyor düşük ardından hep düşük gelir diyorlar.Bunlarda var.Kimin ne düşündüğünü anlamak o kadar zor ki. Kendileri başardığı için başka birinde olunca başarıyı paylaşmak istemiyorlar galiba. Gerçi benim en çok zoruma giden hamile kalanların söylemek istememesi kimseye kötü gözle bakmıyorum ki oysa
Nasıl bir zihniyet ya banada şimdi niye düşük yapıyor m diye sorular yağıyor. Kan pıhtılasması diyor cogu he deyip geçiyorumAma 3 ay geçmeden de söylenmemeli çünkü garantisi yok 3 ay dolmadan.Kalp atışı durabiliyor vs.Bu sefer niye bebeklerin ölüyor düşük ardından hep düşük gelir diyorlar.Bunlarda var.
Geçen ay komşumla beraber bir yere gittik çocuğun yok mu dediler hayır yok sınavım bitti şimdi tekrar deniyoruz artık dedim ve hamile olduğumu söylemedim.Komşum da deniyoruz lafımı duyunca baya katılarak güldü,olmuyor demiyor da deniyor diyorum diye sanırım.Ama içimden de ben ona güldüm.:) Söylememek lazım gerçekten biri duysa herkese yayılır.Nolur nolmaz
Aynen oyle insallah.. ne zamandir istiyorsun kac yasindasinBiz de aynı durumdayız canım hep bi teselli modundalar. Ilk zamanlar gezip tozucaz deyip atlatiyoduk ama artık yemiyolar hep şükür tabi tatlım Allah dermansız dert vermesin bi şekilde çözüm arıyoruz işte
Evet canım şuan proxeed plus ve solgar e vitamini kullanıyor eşim henüz test yaptırmadık umarım morfoloji artmıştır hep sıfır çıkınca moralim bozuluyor ameliyattan sonra hız %7 di şuan nasıl bilmiyorum yükseltmek gerek. Ben kendim takip ediyorum ama testini de jelle birlikte almak istiyorum. Ameliyattan altı ay sonra tekrar doblerde ve elle muayene de saptandı. Önümüzde ki ay üzerinden bir sene geçmiş olacak ve varikosel kesin varsa ameliyat düşünüyoruz. Başarısız bir operasyon 1 senemizi aldı fakat bunda da vardır bir hayır inşallah.Morfoloji sayı canlılık ameliyatla birlikte düştü bizde.6 aydan sonra artmaya başladı 1 yılda toparladık E vitamini takviyesi çok önemli sürekli ilaç gibi kullanabilirsiniz kullanmıyorsanız.Biz Proxed plus kullandık hemen hamile kaldım ama morfoloji bozulunca düşük yaptım.En son eşim sanırım tekrarladı varikosel hissediyorum Dedi moralimiz bozuldu baya.Test yapalım Bi Spermiyogram için dedik test yaptırdık normal çıktı hem de hamileymişim Meger.doopler de tekrar gördüler mi damarları peki?Bu ameliyat sonrası daha iyi saglıklı oluyor hücreler Aslı'nda.Bir de dedigin gibi yumurtalar boşa gidebilir ben de düşünmedim o yüzden.Çünkü hem maddi hem manevi yıpranıyorsun sürpriz de olmuyor,ve ya düşük ihtimali daha fazla normal hamileliğe göre.Yumurtlama takibi yapmıyorsanız da yapabilirsin Ovulasyon testiyle.Ben 3. Kez o şekilde kaldım.Onunda faydası çok
Böyle bir şeyi ayrı tutuyorum tabiki ama en yakınimdaki insan hamileymis kaybedince aradı beni yanında oldum yemegine varana kadar yatağına götürüp yedirdim. Sonra tekrar hamile kalmış ve ben 5 aylıkken öğrendim üstelik başka birinden. Ve cinsiyetini de yine başka biri sorup mecburen söyleyince duydum. Ama doğum yaptı yanında kalıcak kimse yoktu yine bana dedi onunla hastanede kaldım evinde baktım vs vs yoksa diğer konuya katılıyorum tabikiAma 3 ay geçmeden de söylenmemeli çünkü garantisi yok 3 ay dolmadan.Kalp atışı durabiliyor vs.Bu sefer niye bebeklerin ölüyor düşük ardından hep düşük gelir diyorlar.Bunlarda var.
Geçen ay komşumla beraber bir yere gittik çocuğun yok mu dediler hayır yok sınavım bitti şimdi tekrar deniyoruz artık dedim ve hamile olduğumu söylemedim.Komşum da deniyoruz lafımı duyunca baya katılarak güldü,olmuyor demiyor da deniyor diyorum diye sanırım.Ama içimden de ben ona güldüm.:) Söylememek lazım gerçekten biri duysa herkese yayılır.Nolur nolmaz
Valla öylesi olmaz tabiki.Ben arkadaşlarıma söylerim ama kötü yönlendirenlere söylemem.Acısını bildigim sabırla beklediğim gibi Rabbim kucağıma almayı nasip et isteyen herkese de yaşat bu duyguyu diye her duamda söylüyorum.Nankör degilim Allah verdi çünkü isteyen herkese de o verecek.Böyle bir şeyi ayrı tutuyorum tabiki ama en yakınimdaki insan hamileymis kaybedince aradı beni yanında oldum yemegine varana kadar yatağına götürüp yedirdim. Sonra tekrar hamile kalmış ve ben 5 aylıkken öğrendim üstelik başka birinden. Ve cinsiyetini de yine başka biri sorup mecburen söyleyince duydum. Ama doğum yaptı yanında kalıcak kimse yoktu yine bana dedi onunla hastanede kaldım evinde baktım vs vs yoksa diğer konuya katılıyorum tabiki
Ben 3 buçuk yıllık evliyim en başından beri uğraşıyoruz canım 28 yaşındayım.Aynen oyle insallah.. ne zamandir istiyorsun kac yasindasin
Benim gibisin ayniyiz :) bende korunmadim hic ama 7 8nci ayda ugrasmaya basladim baslarda rahatti kafam..Ben 3 buçuk yıllık evliyim en başından beri uğraşıyoruz canım 28 yaşındayım.
Aynı Can'ım aynı.Herkes kendi yaşadığını duyduğunu anlatıyor.Eşimin babannesi de düşük yapınca hepsi düşer tutmaz Dedi.Enayi degilim söylemem artık ona :) Hayırlısı olana kadar bu sınavdan geçmemiz gerekiyor belki,herşeyi kötüye yormaya gerek yok.Nasıl bir zihniyet ya banada şimdi niye düşük yapıyor m diye sorular yağıyor. Kan pıhtılasması diyor cogu he deyip geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?