- Konu Sahibi Saklicennet
-
Biz de hep 1 yıl bekleyelim diye çok üstünde durmadık 8 aylık fln evliydik işte korunmayip olmayınca öyle gittik doktora sonrası da malum işteBenim gibisin ayniyiz :) bende korunmadim hic ama 7 8nci ayda ugrasmaya basladim baslarda rahatti kafam..
Evet hayır vardır Tabiki önemli olan sebebi bilmek.Sebepsiz olması daha kötü birşey bence.Buna bile şükür yani.Ona göre tedavi var herşey var artık.Evet canım şuan proxeed plus ve solgar e vitamini kullanıyor eşim henüz test yaptırmadık umarım morfoloji artmıştır hep sıfır çıkınca moralim bozuluyor ameliyattan sonra hız %7 di şuan nasıl bilmiyorum yükseltmek gerek. Ben kendim takip ediyorum ama testini de jelle birlikte almak istiyorum. Ameliyattan altı ay sonra tekrar doblerde ve elle muayene de saptandı. Önümüzde ki ay üzerinden bir sene geçmiş olacak ve varikosel kesin varsa ameliyat düşünüyoruz. Başarısız bir operasyon 1 senemizi aldı fakat bunda da vardır bir hayır inşallah.
Sana biraz bizim durumumuzdan bahsedeyim. Şubatta sol taraf ameliyat olduk ve doktor bize altı ay bekleyin gelin dedi kullanmak için herhangi bir vitamin vermedi ve bizde düzeldik umuduyla 6 ay bekledik gittik test yaptırdık ve bu arada şehir dışına ailemizin yazlığına 1 haftalık tatile çıkmak için hazırlandık giderken test sonucunu alalım dedik ben arabada bekliyordum eşimi gördüm surat düşmüş moral bozuk test kağıdını bir aldım ki 27 milyon olan sperm 16 milyona düşmüş yerleşe oldum ve tatile çıkıyoruz. Anneme babama çaktırmamak için neler yaptım nasıl dayandım bir ben bir Allahım bilir. Eşim ve ben kahrolduk ameliyat bir işe yaramadı diye. SOnra eve döndük ve bir hata sonra tekrar test verdik sonuç 43 milyona çıkmış fakat ileri hız çok az artmış morfoloji yine sıfır. Biz varikoselin üzerinde durduk baya dobler çektirdik elle kontrol ettirdik ne görelim hala devam ediyor ve sağ taraftaki de biraz genişlemiş ameliyatın üzerinden önümüzdeki ay 1 sene geçmiş olacak hemen hemen İstanbul’da iyi bir hekim bulduk tekrar ameliyatı yaptırıp bu kez kesin kurtulmayı düşünüyoruz. İnşallah...Merhaba arkadaşlar. Benim eşim de ameliyat oldu haziran ayında. Test yaptırdık ve önceye göre değerler çok düşmüş. Çok üzgünüm. Ne olur böyle olması normal düzelir falan deyin. Ne yapıcam güçlü durmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Anladim RAbbim kolaylik versin hamileliklerimizi yazalim buraya mutlaka olursa :) olacak insallah..Biz de hep 1 yıl bekleyelim diye çok üstünde durmadık 8 aylık fln evliydik işte korunmayip olmayınca öyle gittik doktora sonrası da malum işte
Sağol canım. Inan aynısını birkaç saat önce yaşadım. Duzelmediyse de en azından aynıdır dedim ama morfoloji % 1 e hareketlilik % 3 e düşmüş. Yaşadığım hayalkirikligini anlatamam. Siz istanbul da hangi doktora gidiceksiniz peki inşallah düzelir bir an önceSana biraz bizim durumumuzdan bahsedeyim. Şubatta sol taraf ameliyat olduk ve doktor bize altı ay bekleyin gelin dedi kullanmak için herhangi bir vitamin vermedi ve bizde düzeldik umuduyla 6 ay bekledik gittik test yaptırdık ve bu arada şehir dışına ailemizin yazlığına 1 haftalık tatile çıkmak için hazırlandık giderken test sonucunu alalım dedik ben arabada bekliyordum eşimi gördüm surat düşmüş moral bozuk test kağıdını bir aldım ki 27 milyon olan sperm 16 milyona düşmüş yerleşe oldum ve tatile çıkıyoruz. Anneme babama çaktırmamak için neler yaptım nasıl dayandım bir ben bir Allahım bilir. Eşim ve ben kahrolduk ameliyat bir işe yaramadı diye. SOnra eve döndük ve bir hata sonra tekrar test verdik sonuç 43 milyona çıkmış fakat ileri hız çok az artmış morfoloji yine sıfır. Biz varikoselin üzerinde durduk baya dobler çektirdik elle kontrol ettirdik ne görelim hala devam ediyor ve sağ taraftaki de biraz genişlemiş ameliyatın üzerinden önümüzdeki ay 1 sene geçmiş olacak hemen hemen İstanbul’da iyi bir hekim bulduk tekrar ameliyatı yaptırıp bu kez kesin kurtulmayı düşünüyoruz. İnşallah...
Aminn hepimize canım inşallah. Ahh olsa keşke tabiki yazarımAnladim RAbbim kolaylik versin hamileliklerimizi yazalim buraya mutlaka olursa :) olacak insallah..
Amin canım inşallah. Doç. Dr. Levent Türk Teoman Cem Kasımoğlu ve Levent Türk arasında kaldım ama Levent hoca özel bir cihazla yapıp damarları daha iyi ayırt edebiliyormuş Ona gidiyoruz şimdi.Sağol canım. Inan aynısını birkaç saat önce yaşadım. Duzelmediyse de en azından aynıdır dedim ama morfoloji % 1 e hareketlilik % 3 e düşmüş. Yaşadığım hayalkirikligini anlatamam. Siz istanbul da hangi doktora gidiceksiniz peki inşallah düzelir bir an önce
Evet canım yazalım ve neler kullanıyoruz doktor önerilerini araştırıp bulduğumuz tedavi yöntemleri ve neler kullandıklarımızı paylaşalım birşey vesile olacaktır inşallah.Anladim RAbbim kolaylik versin hamileliklerimizi yazalim buraya mutlaka olursa :) olacak insallah..
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAmin canım inşallah. Doç. Dr. Levent Türk Teoman Cem Kasımoğlu ve Levent Türk arasında kaldım ama Levent hoca özel bir cihazla yapıp damarları daha iyi ayırt edebiliyormuş Ona gidiyoruz şimdi.
Hatırlıyormuşum en son hangi test sonucunu aldınız. Hangi değerlerle hamile kaldın acaba? Bu arada Allah sağlıkla koynuna Almayı da nasip etsin inşallah.Evet hayır vardır Tabiki önemli olan sebebi bilmek.Sebepsiz olması daha kötü birşey bence.Buna bile şükür yani.Ona göre tedavi var herşey var artık.
Atayım resim.Bundan 2 hafta önce hamile kalmışımHatırlıyormuşum en son hangi test sonucunu aldınız. Hangi değerlerle hamile kaldın acaba? Bu arada Allah sağlıkla koynuna Almayı da nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim. Değerler güzel görünüyor toplam da 62 milyon sanırım yoksa milim de mi? ameliyat öncesi kötümüydü? Morfoloji göremedim bakılmadı mı?Atayım resim.Bundan 2 hafta önce hamile kalmışım
Ameliyat öncesi sayı 25 bindi .Canlılık %30 du.Çok teşekkür ederim. Değerler güzel görünüyor toplam da 62 milyon sanırım yoksa milim de mi? ameliyat öncesi kötümüydü? Morfoloji göremedim bakılmadı mı?
Evt öyle ama olgun yaşta anne olmak bence daha iyi.Eşim 23 ben 22 deyken evlendik.Şimdi 26 eşim 27 oluyor.Ama düşünceler o kadar değişti ki ve bilinçliyim eskisine göre daha çok.Bende sen gibi düşündüğüm için 30 A kadar yolu var,dene deneyebildigin kadar dedim :) Kafayı rahatlattım.Çocuklu insanların kötü taraflarını düşündüm şimdiyi güzel degerlendireyim eşimle Başbaşa dedim.Öyle öyle attık kafadan.1s3m ben henüz 26 yaşındayım hiç çocuk için uğraşacağım aklıma gelmezdi 28 29 yaş anne olmak için ideal geliyordu. Hemen olacakmış gibi ama şuan spermleri iyileştirmek için uğraşıyoruz. :)
Aaa süpermiş macunun faydaları var diyorlar zaten deniyelim ne zararı olacak ki :))) eşim 32 yaşında. Sizin gerçekten spermler binlerde miydi? 62 milyona ulaşmanız süper inşallah biZde güzel sonuçlar elde edebiliriz.Evt öyle ama olgun yaşta anne olmak bence daha iyi.Eşim 23 ben 22 deyken evlendik.Şimdi 26 eşim 27 oluyor.Ama düşünceler o kadar değişti ki ve bilinçliyim eskisine göre daha çok.Bende sen gibi düşündüğüm için 30 A kadar yolu var,dene deneyebildigin kadar dedim :) Kafayı rahatlattım.Çocuklu insanların kötü taraflarını düşündüm şimdiyi güzel degerlendireyim eşimle Başbaşa dedim.Öyle öyle attık kafadan.
Valla eşim bu ay birşey denedi onu söyliyim:) Sayı arttı baya.Mesir macunu:))
25 bindi sadece.Mesir macunu var şeker gibi aynı:) Ondan almıştı bu ay.Sevince Hergün yedi.Ben de yedim canlılık arttı şükür.Bi deneyinAaa süpermiş macunun faydaları var diyorlar zaten deniyelim ne zararı olacak ki :))) eşim 32 yaşında. Sizin gerçekten spermler binlerde miydi? 62 milyona ulaşmanız süper inşallah biZde güzel sonuçlar elde edebiliriz.
Tamam canım sağol bir de benim eşim sıcağa hiç gelemiyor hemen terliyor ve kışın bile kısa kollu şeyler giyer. Birde üzerine çok yorgunsa ilişkimiz de bir düşüşlük oluyor belki ona bu yöndende iyi gelir ama fazla terletirse ters etkide yapabilir.25 bindi sadece.Mesir macunu var şeker gibi aynı:) Ondan almıştı bu ay.Sevince Hergün yedi.Ben de yedim canlılık arttı şükür.Bi deneyin
Yok öyle birşey olmuyor:) Fazla sıcak olmasın zaten.Erkekler sevmez sıcakTamam canım sağol bir de benim eşim sıcağa hiç gelemiyor hemen terliyor ve kışın bile kısa kollu şeyler giyer. Birde üzerine çok yorgunsa ilişkimiz de bir düşüşlük oluyor belki ona bu yöndende iyi gelir ama fazla terletirse ters etkide yapabilir.
İşte eşimin başlıca problemi sıcaklık artışı :)) ama denicem. Üniversitede manisalı bir arkadaşım vardı bana durmadan getiriyordu seviyordum da bakayım aktarda vardır herhalde. :)Yok öyle birşey olmuyor:) Fazla sıcak olmasın zaten.Erkekler sevmez sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?