banada öyle dedi sadece tüp bebek dedi belki şanslısındır oda tutar dedi yaşında küçükmüş diyor töbe töbe
sen doktora inanma benım yasım 26 çokta yaslı degılım her halde banada dedı kesın gözle bakıyordu olur tup bebekte dıye ama malesef tutmadı 1 tup bebek denemem var
kızlar tup bebek nasıl yapılıyor hıc bılmıom valla
bırde ssk karsılıyormu kı:bbo:
6 defa asılama yapıldı tıtmadı bana rapor verdı hastane tup bebek için tup bebege gıttık unıversıte hastenesıydı orda 1 haftada tekrar rapor çıkardılar adetın 2 gunu tahlıl yaptılar sonra progon ismınde hormon ignesı verdıler hergun karından vurunuyorsun yumurtaların 20 cm e yaklasana kadar.sonra çatlatma ignesı verdıler 36 saat sonra hastanede narkoz verıyorlar hıç bırsey hıssetmeden yumurtalarını topluyorlar .aynı gun esınden sperm alıyorlar spermı yıkadıktan sonra yumurtayla dolluyorlar yumurta 3 gunluk olunca transfer edıyorlar kanul yardımıyla aynı asılama gıbı
bılgılı olarak oraya gıtmek daha ıyı oluyor ne ıstegını ne yapılacak anlıyorsun kafana takılmıyor doktor sen bılgılıysen daha farklı ılgıınuıyooooooo benceeee
ssk sadece %20 sını karsılıyor
ama sıze tavsıyem tupbebekte çok arastırın parayı gözunuz gormesın çunku tutmassa defalarca aynı işleme para vereceksınız bizim sorunumuz aynı sperm sorunu o yuzden sımdı yenı çıkan yontem var ımsi yontemı buda bırkaç hastanede anca var normal tup bebekte spermı 300 -400 defa buyutuyorlar mıkroskoplar ama ımsı yontemınde 6000. 7000 defa buyutuyor mıkroskoplar oda daha kalitelı spermın seçilmesını saglıyor
aynen katılıyorum senı kandıramıyor doktor ögrenın ve tedavıye oyle baslayın
mız mızcım benıde lıstene dahıl et 2 hazıran adet tarıhım bakarsın sanslı gelır topigin
:uhm:
:uhm: vay beeeeeeee neler varrrrrrr
canım neler var nelr de ben bunları basarısız olunca ögrendım benım duşuncam hemen tup bebekte tutardı ama tutmuyormuş ve tup bebege gıtmeden önce bana yazarsan yardımcı olurum özelıme mesaj at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?