Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba hoşgeldin ben saat dolduruyorum mesai bitsede eve gitsem diye çok uykum var bugun

yok 16sında olucagım eşimin spermleri %94 hareketsiz tutarsa mucize olur sanırım :)

inş plazada görevli bayan var lavobada yüzümü yıkıyorum beni tanımıyorda yoksa bebiş mi var yüzünü yıkıyorsun uykun kaçmasın diyor bana :)

inş plazada görevli bayan var lavobada yüzümü yıkıyorum beni tanımıyorda yoksa bebiş mi var yüzünü yıkıyorsun uykun kaçmasın diyor bana :)

insallah vardır canım ama insan bıseyler hıssedıyor bbasıma gelenı anlatayım yumurtlama gununde ilişkiye gırdık ama o ay öyle kaptırdımkı olacagına adetım 3 gun geçtitahlıl yaptım 1.89 tahlıl sonucu hamılelık 50ile baslıyor ama emrıyo oluşur oluşmaz hcg salgılamaya başlıyor normalde hamılelık dışında kesınlıkle hcg degerı olmuyor bıle ben o ay bana gore emrıyo oluştu ama gerı bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…