Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mızmızcım esınde varıkosel varmı.bızde varıkosel cıktı solda.amelıyat olmazsa dahada duser degerler dedıler.ne yapcaz bılmıyorum.ii bır dr. da amelıyat olmalıymıs.mıkrocerrahıyle yapılmalıymıs yksa duzelmıyrmus.yanı amelıyat ıse yaramıyrmus.bızde teoman cem kadıoglu dıye bır dr.duyduk.4000 tl istiyormus ama.yaaa cok para.ama ona guvendık.cunku hastalarının hepsı varıkoselden kurtularak masadan kalkmıs.offf yaa zaten hıcbır ıstedıgım hemen olmaz.ılla ugrasıcam

tup bebegınmı yuzde 20 sını karsllıyor.bız 1 yıllık evlı vede ben 22 yasında oldugum ıcın ındırımden faydalanamıorum 3 yıllık vede yas sınırlaması kalkmamıs.sayın baskanımızda 3 cocuk dogurun dıor bırde

kızlar allah hepimize yardım etsin. biz de yaza tüp bebek düşünüyoruz. inşallah hiç gerek kalmaz da normal yolla olur. gerçi nerde bizde o şans:( eşimde sayı 21 milyon hızlı ileri hareketlilik 0 dı. şükür %12 ye yükseldi. iki ay daha bir umut bekleyeceğiz olmazsa sonra tüp bebek. şimdiden korkusu sardı beni (

ssk sadece % 20 sini mi karşılıyor ne kadar az o kadar formaliteyi beklemeye ne gerek var o zaman özele git daha iyi. 3 çocuk yapın diyene kadar şu şartları iyileştirseler ya habire kötüleştireceklerine.

valla cnm suanlık bılmıyoruz tekrar gıtcek doktoraaaeyvahedigeldismile

hazelcim sende istanbuldaymışsın ben istanbulda dr.aykut çoşkunu duydum çok iyi diyorlar en kısa zamanda gidecegim istersen bir araştır.

canim ileri hizliyi nasil yukselltiniz?

benim eşimin sperm sayısı 4 milyondu.eşim keçiboynuzu kürü,ceviz-fındık-fıstık-vs.,bal çörekotu karışımı,ısırgan otu yağı (küp şekere 3 damla),hergün yarım su bardağı keçiboynuzu pekmezine yarım su bardağı süt katıp verdim.sigarayı azalttı.sonuç:2 ay sonunda hamile kaldım ve şimdi dünya tatlısı bir kızım var.ALLAH bütün olmayanlara nasip eder inşallah.doğumhanede de hep dua ettim.mücadeleyi bırakmayın bize direk tüp bebek demişlerdi ama doğal yolla oldu.

malesef canım biz senin kadar şanslı değiliz olmuyo işte ama ben sadece rabbimin ona daha çok dua etmemizi istediğinden bizi beklettiğine inanıyorum cuma ile sela arası yapılan dualar kabul olur bugün dua edin

canim ileri hizliyi nasil yukselltiniz?

canım eşim iki aya yakındır çakşır otu çayı içiyor günde iki fincan bir de bir aydır zeytinyağında beklemiş kuru incir yiyor sabahları. daha önce iki defa test yaptırmıştık ikisinde de ileri hızlı hareketlilik 0 dı. bu ay % 12 çıktı. hemde hareketsiz % 53 ken şimdi % 26. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama ikisinide dene bence.

merhaba mızmızcım ve dıger arkadaslar.mızmızcım dun anıden çıkmak zorunda kaldım topıkten kusura bakma bugun nasılsınız kızlar ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…