ssk sadece %20 sını karsılıyor
ama sıze tavsıyem tupbebekte çok arastırın parayı gözunuz gormesın çunku tutmassa defalarca aynı işleme para vereceksınız bizim sorunumuz aynı sperm sorunu o yuzden sımdı yenı çıkan yontem var ımsi yontemı buda bırkaç hastanede anca var normal tup bebekte spermı 300 -400 defa buyutuyorlar mıkroskoplar ama ımsı yontemınde 6000. 7000 defa buyutuyor mıkroskoplar oda daha kalitelı spermın seçilmesını saglıyor
mızmızcım esınde varıkosel varmı.bızde varıkosel cıktı solda.amelıyat olmazsa dahada duser degerler dedıler.ne yapcaz bılmıyorum.ii bır dr. da amelıyat olmalıymıs.mıkrocerrahıyle yapılmalıymıs yksa duzelmıyrmus.yanı amelıyat ıse yaramıyrmus.bızde teoman cem kadıoglu dıye bır dr.duyduk.4000 tl istiyormus ama.yaaa cok para.ama ona guvendık.cunku hastalarının hepsı varıkoselden kurtularak masadan kalkmıs.offf yaa zaten hıcbır ıstedıgım hemen olmaz.ılla ugrasıcam
mızmızcım esınde varıkosel varmı.bızde varıkosel cıktı solda.amelıyat olmazsa dahada duser degerler dedıler.ne yapcaz bılmıyorum.ii bır dr. da amelıyat olmalıymıs.mıkrocerrahıyle yapılmalıymıs yksa duzelmıyrmus.yanı amelıyat ıse yaramıyrmus.bızde teoman cem kadıoglu dıye bır dr.duyduk.4000 tl istiyormus ama.yaaa cok para.ama ona guvendık.cunku hastalarının hepsı varıkoselden kurtularak masadan kalkmıs.offf yaa zaten hıcbır ıstedıgım hemen olmaz.ılla ugrasıcam
kızlar allah hepimize yardım etsin. biz de yaza tüp bebek düşünüyoruz. inşallah hiç gerek kalmaz da normal yolla olur. gerçi nerde bizde o şans:( eşimde sayı 21 milyon hızlı ileri hareketlilik 0 dı. şükür %12 ye yükseldi. iki ay daha bir umut bekleyeceğiz olmazsa sonra tüp bebek. şimdiden korkusu sardı beni (
canim ileri hizliyi nasil yukselltiniz?
merhaba mızmızcım ve dıger arkadaslar.mızmızcım dun anıden çıkmak zorunda kaldım topıkten kusura bakma bugun nasılsınız kızlar ne var ne yok
galıba bu ısın ıcınd ecok para varkı doktorlar ılla tup bebek tup bebek dıolar
mızmız kaç zamndır deniyorsun korunmuyorsun
inş bu mayıs ayında tutar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?