- Konu Sahibi Papatyam944
-
Tüp bebek dediler. Aşılamayı özellikle sordum fakat doktorumuz bu değerler yeterli değil dedi.Tüp bebekmi ? Aşılama mı ? Sonuçlar aşılama içinde gayet yeter
Peki cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bizlere de hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder inşallahyeterli değil derken?
bizim ileri hızımız 5 oldugu halde doktor aşılama dedi. sizinki 40
sadece sayınızın biraz yükselmesi gerekiyor. o da takviyelerle bitkisellerle çok rahat yükseliyor zaten
bence sakın tüp yaptırmayın bu değerlerle.
hatta acilen doktorunuzu değiştirin.
Hangi doktor tüp dedi size ya sayınız biraz az sadece o da düzelebilir öyle çok kötü bir durum yok ortada.5 milyon ile hareketli sperm varsa aşılama öneriyorlar sizin ki fazla zatenMerhaba,
Öncelikle konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorum. Eşimin sperm testi sonucunu ekledim. Bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi? Birden fazla doktora gittik bu değerler ile tüp bebek önerdiler fakat bitkisel ürünler kullandığımız için biraz bekleme kararı aldık. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 2582520
Sizin ki de normal gözüküyor gibi canım doktorunuza gösterdiniz miBenim ki nide yorumlarmısınız bilgisi olan varsa ?
7 günlük pehriz sonucuda bu daha henüz göstermedikSizin ki de normal gözüküyor gibi canım doktorunuza gösterdiniz mi
Merhaba,
Öncelikle konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorum. Eşimin sperm testi sonucunu ekledim. Bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi? Birden fazla doktora gittik bu değerler ile tüp bebek önerdiler fakat bitkisel ürünler kullandığımız için biraz bekleme kararı aldık. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 2582520
O zaman 3 senedir olmuyo diye doktor öyle demiştir direk teste baktı deyince bazen sebepsiz infertilite de oluyo siz rahim filmi falan çekildiniz miAma 3 senedir olmuyo
Bizde varikosel varmış daha önce gittiğimiz doktorlar bizede tüp bbek dediO zaman 3 senedir olmuyo diye doktor öyle demiştir direk teste baktı deyince bazen sebepsiz infertilite de oluyo siz rahim filmi falan çekildiniz mi
1. Derece varikosel var fakat doktor ameliyat gerektirmiyor dedi.Varikosel var mı
Özel hastanede yaptırdık bu testi ve bu teste bakarak dedi. Ben özellikle aşılama olur mu diye sordum ama tutmaz diye yorum yaptıHangi doktor tüp dedi size ya sayınız biraz az sadece o da düzelebilir öyle çok kötü bir durum yok ortada.5 milyon ile hareketli sperm varsa aşılama öneriyorlar sizin ki fazla zaten
Cevabınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Basima geleni yazmak istedim.
Bizim.2 bebegimiz yaşamadı. 3.cu yavrumuz 5.5 yaşında. 3une de istediğim ay gebe kaldim. Ama 4.cu yanı ikinci bebeğimiz olsun istedik ama 6ay olmadi. Dr.a gittik. Testler vs. Erkek interfilitesi, aşılama bile olmaz sadece tup bebek dediler. Devlet hastanesinde sperm analizi 2 kez yapıldı berbat. Neyse biz tüp istemedik. Maliyeti vs... bu sirada iyi bir merkez de tahlil yaptırdı esim. Sadece biraz sayısı düşük çıktı ve bebeğim kendiliginden geldi. Simdi 6aylik kızım. Demek istediğim moral bozmayın, testi yorumlayamiyorum ama iyi merkezlerde tahlil yaptırım derim nacizane tavsiyem. Allah hepinize nasip etsin.
Sabredin bizim sonuclarımız daha kötüydü 1 milyon canlı hücre bile yoktu suanda 9 haftalık hamileyim acele etmeyin düzelecektirTüp bebek dediler. Aşılamayı özellikle sordum fakat doktorumuz bu değerler yeterli değil dedi.
1. Derece varikosel var fakat doktor ameliyat gerektirmiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?