- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 37
Eczanelerde mi var yoksa nerelerden temin ediyorsunuz?Uzun araştırmalar sonucu bizde kız kardeşim için preseed marka almaya karar verdik. 2.ayında hamiş haberini aldık.
Nasıl yani kaliteliyi tutuyor kalitesizi de? AnlayamadımKayganlastiricilar spermleri öldürüyor. Üzerinde de hamilelik düşünenler kullanmasin yazıyordu yanlis hatırlamıyorsam. Bende de vardı kuruluk. Kayganlastiricinin boyle bir etkisi olduğunu görünce sperm koruyucu kayganlastirici araştırması. Preseed jel aldim. Spermleri tutuyormuş diye. Ama onun da hem kaliteli h kalitesiz spermi tutuyor diye yorumlarını görünce kullanmayı biraktim. 1 tüp kullanmıştım. Ama hamilelik olmamıştı.
Zararı nedir?Evet 250 liraya almistim ben ciceksepetinden . Aldim 1 tanesini kullandım. Somra zararını okuyunca attim.
İnternetten almıştık 2adet, birini kullandık diğerine ihtiyaç kalmadı:)her ezcane de varmı bilmiyorumEczanelerde mi var yoksa nerelerden temin ediyorsunuz?
Nasıl yani kaliteliyi tutuyor kalitesizi de? Anlayamadım
Sperm dostu kayganlastirici diye geçiyor ya. Normalde spermler 36 48 saate kadar yasiyor ama bu jel tuttuğu için 72 saate kadar canli kalabiliyor yazıyordu prespektusunde yanlis hatırlamıyorsam. Yani daha fazla sperm tutuyor. Bu da normalde dışarı alacağımız spermleri de tutuyor demek. Kalitesiz sperm dusuklere neden oluyormuş.yani hem okumuştum yazısında hem de burda bir forumda dusuk yaptim ondan sonra yazanlar vardı.Nasıl yani kaliteliyi tutuyor kalitesizi de? Anlayamadım
Bence bünyeden bünyeye değişiyor zararı olsa bu kadar çok talep görmez diye düşünüyorum bence düşük başka bir sorun sebeptendirZararı nedir?
4 ml yazıyor 8 adet.her ilişkide 1 kez mi kullanılıyor? Cok az sanırımİnternetten almıştık 2adet, birini kullandık diğerine ihtiyaç kalmadı:)her ezcane de varmı bilmiyorum
Hamilelik peki ondan sebep olmuş olabilir mi sizin?Bence bünyeden bünyeye değişiyor zararı olsa bu kadar çok talep görmez diye düşünüyorum bence düşük başka bir sorun sebeptendir
Kullanmadınız mı peki bir daha?Sperm dostu kayganlastirici diye geçiyor ya. Normalde spermler 36 48 saate kadar yasiyor ama bu jel tuttuğu için 72 saate kadar canli kalabiliyor yazıyordu prespektusunde yanlis hatırlamıyorsam. Yani daha fazla sperm tutuyor. Bu da normalde dışarı alacağımız spermleri de tutuyor demek. Kalitesiz sperm dusuklere neden oluyormuş.yani hem okumuştum yazısında hem de burda bir forumda dusuk yaptim ondan sonra yazanlar vardı.
Hamile kalan var mı kullanıp? Spermi hızlandırıyor olabilir mi?Preseed ve conceive plus sperme Zarar vermeyenlerden .
Canim yabanci sitelerde ki yorumlar cok cok iyi ingiltere ve yanilniyorsam ispanya uretimleri oldugu icin oralarda daha cok insan kullaniyor ve yorumlar hep hamile kalmaya yardimci oldugu yonunde . Amazon dan bakabilirsin sen de mesela amazon uk yaz oradan yabancilarinda yorumlarini gorebilirsin.Hamile kalan var mı kullanıp? Spermi hızlandırıyor olabilir mi?
Teşekkürler siz kullandınız mı?Canim yabanci sitelerde ki yorumlar cok cok iyi ingiltere ve yanilniyorsam ispanya uretimleri oldugu icin oralarda daha cok insan kullaniyor ve yorumlar hep hamile kalmaya yardimci oldugu yonunde . Amazon dan bakabilirsin sen de mesela amazon uk yaz oradan yabancilarinda yorumlarini gorebilirsin.
Evet ben de kullaniyorum 3 aydir bizim spermde sorun var bu jel aslinda hizda sorun olanlara yardimci oluyormus yuzmesini kolaylastiriyor , bizim morfoloji de sorun var ama yine de deniyoruz ben conceive plus kullaniyorum icinde magnezyum ve kalsiyumTeşekkürler siz kullandınız mı?
Yok ben 1 tup kullandım kullandigim gun iliskiden sonra hafif kan gihi bisey geldi. Korktum. Hemen internete baktim bi zararı var mi diye o zaman okudum o zararlarını. Zaten kullanımı zor geldi bana vajinaya kadar tüpün ucunu sokmak lazım kullanamadım yani. Biraktim bir daha kullanmadım.olmadi gebelik.Kullanmadınız mı peki bir daha?
Kaç tüp oluyor 1 tüp bir kere de kullanılıyor mu?Evet ben de kullaniyorum 3 aydir bizim spermde sorun var bu jel aslinda hizda sorun olanlara yardimci oluyormus yuzmesini kolaylastiriyor , bizim morfoloji de sorun var ama yine de deniyoruz ben conceive plus kullaniyorum icinde magnezyum ve kalsiyum
Oldugu icin
Benim değilde kız kardeşimin:) biz ona bağladık o ay kullanınca..Hamilelik peki ondan sebep olmuş olabilir mi sizin?
Anladım çok teşekkürlerBenim değilde kız kardeşimin:) biz ona bağladık o ay kullanınca..
Kullanımı nasıl cok kucuk paketler halinde 8 *4 ml yazıyor. 1 tanesi bir kerede kullanılıyor mu? Ne kadar kullanılıyorki bu oldukça az ve pahalı gibi sanırımEvet ben de kullaniyorum 3 aydir bizim spermde sorun var bu jel aslinda hizda sorun olanlara yardimci oluyormus yuzmesini kolaylastiriyor , bizim morfoloji de sorun var ama yine de deniyoruz ben conceive plus kullaniyorum icinde magnezyum ve kalsiyum
Oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?