Gebeliğe Hazırlık Sperme zarar vermeyen kayganlaştırıcı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç tüp oluyor 1 tüp bir kere de kullanılıyor mu?
Preseed jel in bir kutusu icinde siringalari var onunla 3ml koyarak kullanabilirsiniz yeterli oluyor, o 15 kullanim gidiyor.
conceive plus icinde 3 tup ya da 5 tup oluyor tek kullanimlik yani 3 kez ya da 5 kez kullanim var.

Preseed jel in bir kutusu icinde siringalari var onunla 3ml koyarak kullanabilirsiniz yeterli oluyor, o 15 kullanim gidiyor.
conceive plus icinde 3 tup ya da 5 tup oluyor tek kullanimlik yani 3 kez ya da 5 kez kullanim var.
Preseed daha uygun oluyor sanırım

Kullanımı nasıl cok kucuk paketler halinde 8 *4 ml yazıyor. 1 tanesi bir kerede kullanılıyor mu? Ne kadar kullanılıyorki bu oldukça az ve pahalı gibi sanırım
Conceive pahali oluyor evet , digeri cok daha ekonomik biz de morfoloji skntisi oldugu icin ben conceive kullaniyorum kalsiyum magnezyum belki yardimci olur diye ama siz de hiz sorunu varsa sadece digerini kullan bence

Conceive pahali oluyor evet , digeri cok daha ekonomik biz de morfoloji skntisi oldugu icin ben conceive kullaniyorum kalsiyum magnezyum belki yardimci olur diye ama siz de hiz sorunu varsa sadece digerini kullan bence
Morfoloji kötüyse sperm sayısı da az mı oluyor demek? Bizim sayı 15 civarıydı toplam ancak morfolojisi incelenmemiş 4-5 aydır deniyoruz olmuyor ovulasyonu takip etmeyi mi beceremiyorum acaba?

Morfoloji kötüyse sperm sayısı da az mı oluyor demek? Bizim sayı 15 civarıydı toplam ancak morfolojisi incelenmemiş 4-5 aydır deniyoruz olmuyor ovulasyonu takip etmeyi mi beceremiyorum acaba?
Bizim sayımız fena degil canim 35 milyon , hizimizda yuzde 47 oda iyi gorunuyor cok sukur
morfolojimiz tek sorun yuzde 1 % 4 olmasi gerekiyor .
Morfoloji sekil bozukluğu demek yani sekli olmasi gerektigi gibi olmaz ise yumurtayı geçip dollemeyi sağlayamıyor 1 aydır tedaviye basladik bir suru kür de yapıyoruz bakalim ne zaman etki edecek.
Sizin morfoloji bence bakilmistir en basit sperm testinde bile bakılıyor emin misin bakilmadigina hızınız kac ?

Devlet hastanesinde bakmışlardı fena değil deneyin dedi olmazsa aşılama düşünülebilir vs dedi o zor bir işlem mi?

Canım merhaba conceive jeli nerden aldınız? Yardımcı olur musun

Anladım canım teşekkür ederim hamilesin maşallah sağlıkla gelsin Bu ürünün faydası oldu mu?
Cok tesekkur ederim canimm amin inşallah .
Bize faydası olmadi tup bebek ile oldu mucizemiz Canjm rabbim en kolay sekilde sizede nasip etsin

Merhabalar ju ilavi kullanıp kızı olan varmi acaba .kusura bakmayın bu ilaçta magnezyum kalsiyum olduğu için kiz olma olasılığı yüksek diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…