3 ay sonra bir kez daha test sonucuna bakalım ağrı olursa gel dedi sadece bulunduğumuz şehirdeki en iyi üroloji doktoru bile böyle söyledi hiç bir tedavi yöntemi sunmadiİleri hızınız düşük ama ileri hız ve yavaş ileri gızı baz alıyorlar bu nedenle ikisinin toplamı gayet iyi
Sayınızda iyi
MorfolojiniZ bir tık düşük
Bizim morfoloji 1 olmasına rağmen bile ameliyat a gerek yok dediler
Bizde de varikosel var
Nasıl bi tedavi verdi doktorunuz ?
Ardaşın tahlille değeri kontrol edip karar vericekler3 ay sonra bir kez daha test sonucuna bakalım ağrı olursa gel dedi sadece bulunduğumuz şehirdeki en iyi üroloji doktoru bile böyle söyledi hiç bir tedavi yöntemi sunmadi
Aynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacakArdaşın tahlille değeri kontrol edip karar vericekler
Bizde böyle yaptık fakat bu süredede vitamin takviyesi kullandık
Size neden bişey vermediler ki en azından desteklerdi 3 ay beklerken
Canım tamamen aynı değil ama benzer bi durum vardı ileri hareket 0 dı enfeksiyondan dolayı demişti 1 ay cipro kullandı bir ay sonra gel tekrar ver dedi düzeldi bide biz çok umutsuzluğa kapılmıştık seninde aklında bulunsun diye yazdım3 ay sonra bir kez daha test sonucuna bakalım ağrı olursa gel dedi sadece bulunduğumuz şehirdeki en iyi üroloji doktoru bile böyle söyledi hiç bir tedavi yöntemi sunmadi
Keçiboynuzunu sakın bırakma kabak çekirdeği yiyin hergün bir avuç enfeksiyondan dolayı meni koyu geliyor ve ileri hareket düşüyor dedi doktor bizeAynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacak
Dpktorla tekrar görüşmeni öneririm büyük ihtimalle seninkide benzer bi sorun burası çok iyi bi platform bu şekilde herkes duyarak birbirine destek oluyorAynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacak
Tekrar başka bir doktorla görüşmeyi düşündük bizde doğru söylüyorsunuz ufak bir tedavi ile çok şey değişebilir çok teşekkür ederim cevabınız içinDpktorla tekrar görüşmeni öneririm büyük ihtimalle seninkide benzer bi sorun burası çok iyi bi platform bu şekilde herkes duyarak birbirine destek oluyor
vitaminlerin hepsi doğal hiç biri ilaç değil bizimkilerde vitaminAynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacak
el ve ultrason lazımVariikoseli sadece test sonucundan mı anlıyorlar yoksa elle muayene de oluyo mu
Canım benimde esim yeni ameliyat oldu ustunden bi 20 gun gecti, esimin degerleriyle cok benziyor cok yakin toplam sperm sayisi, hareketliligi vs. doktora gozukseniz iyi olurİyi günler arkadaşlar eşimin test sonucunu yorumlarsanız sevinirim
Mrb canım doktor ile görüştük 3 ay daha iğne tedavisi verdi DNA hasarimiz%35 di %9 a düşmüş çok şükür..3 ay sonunda tekrar test yaptircazCanım benimde esim yeni ameliyat oldu ustunden bi 20 gun gecti, esimin degerleriyle cok benziyor cok yakin toplam sperm sayisi, hareketliligi vs. doktora gozukseniz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?