Gebeliğe Hazırlık Spermiogram test sonucu yorumlamayı bilenler bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HiMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
656
1.124
63
Merhaba arkadaşlar 1 senedir gebelik planlaması sonucu doktora gittik ikimizin de kontrolleri yapıldı ve esime varikosel teşhisi konuldu henüz ameliyata gerek yok dendi ve sperm testi verdi sonuçları ekliyorum doktor normal dedi fakat ileri hız çok az çıkmamış mi ben mi anlayamadim. Lütfen yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20220328_170211.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20220328_170158.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20220328_170137.webp
    9 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20220328_170111.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 120
İleri hızınız düşük ama ileri hız ve yavaş ileri gızı baz alıyorlar bu nedenle ikisinin toplamı gayet iyi
Sayınızda iyi
MorfolojiniZ bir tık düşük
Bizim morfoloji 1 olmasına rağmen bile ameliyat a gerek yok dediler
Bizde de varikosel var
Nasıl bi tedavi verdi doktorunuz ?

3 ay sonra bir kez daha test sonucuna bakalım ağrı olursa gel dedi sadece bulunduğumuz şehirdeki en iyi üroloji doktoru bile böyle söyledi hiç bir tedavi yöntemi sunmadi

3 ay sonra bir kez daha test sonucuna bakalım ağrı olursa gel dedi sadece bulunduğumuz şehirdeki en iyi üroloji doktoru bile böyle söyledi hiç bir tedavi yöntemi sunmadi
Ardaşın tahlille değeri kontrol edip karar vericekler
Bizde böyle yaptık fakat bu süredede vitamin takviyesi kullandık
Size neden bişey vermediler ki en azından desteklerdi 3 ay beklerken

Ardaşın tahlille değeri kontrol edip karar vericekler
Bizde böyle yaptık fakat bu süredede vitamin takviyesi kullandık
Size neden bişey vermediler ki en azından desteklerdi 3 ay beklerken
Aynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacak

Canım tamamen aynı değil ama benzer bi durum vardı ileri hareket 0 dı enfeksiyondan dolayı demişti 1 ay cipro kullandı bir ay sonra gel tekrar ver dedi düzeldi bide biz çok umutsuzluğa kapılmıştık seninde aklında bulunsun diye yazdım

Aynen bende böyle düşündüm size ne vitamini başlattılar acaba ben doğal olarak sadece keçiboynuzu kürü bulabildim şimdi ona başladı eşim bakalım nasıl bir değişim olacak
Keçiboynuzunu sakın bırakma kabak çekirdeği yiyin hergün bir avuç enfeksiyondan dolayı meni koyu geliyor ve ileri hareket düşüyor dedi doktor bize

Dpktorla tekrar görüşmeni öneririm büyük ihtimalle seninkide benzer bi sorun burası çok iyi bi platform bu şekilde herkes duyarak birbirine destek oluyor

Dpktorla tekrar görüşmeni öneririm büyük ihtimalle seninkide benzer bi sorun burası çok iyi bi platform bu şekilde herkes duyarak birbirine destek oluyor
Tekrar başka bir doktorla görüşmeyi düşündük bizde doğru söylüyorsunuz ufak bir tedavi ile çok şey değişebilir çok teşekkür ederim cevabınız için

vitaminlerin hepsi doğal hiç biri ilaç değil bizimkilerde vitamin
hız için taze havuç suyu ve proseed plus çok iyi geliyor

İyi günler arkadaşlar eşimin test sonucunu yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-01-14-59-40-772_com.whatsapp.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2022-04-01-14-59-38-301_com.whatsapp.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2022-04-01-14-59-34-550_com.whatsapp.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 71
Variikoseli sadece test sonucundan mı anlıyorlar yoksa elle muayene de oluyo mu

Variikoseli sadece test sonucundan mı anlıyorlar yoksa elle muayene de oluyo mu
el ve ultrason lazım
fakat el muaynesinde belirlemeyen varikosel
ultrasonda çıksa bile ameliyat önerilmiyo
belirli bir derecenin üzerinde olmalı ele gelmeli ve sperm değerlerini bozmalı
üroloji proföserü bizi böyle bilgilendirdi
elle muaynede saptanmayan varikoselin hiç bi anlamı yoktur dedi

Kızlar anlayan birisi yorum yapabilir mi ? Doktor sperm sayısı düşük dedi ultrason istedi ama hazirana verdiler ultrason randevusu

Eklentiler

• D20428B1-900A-4493-ACE8-5CBDF7D0F06D.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 57
  • A4032467-5446-4756-9C69-DC939019E5C0.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım benimde esim yeni ameliyat oldu ustunden bi 20 gun gecti, esimin degerleriyle cok benziyor cok yakin toplam sperm sayisi, hareketliligi vs. doktora gozukseniz iyi olur
Mrb canım doktor ile görüştük 3 ay daha iğne tedavisi verdi DNA hasarimiz%35 di %9 a düşmüş çok şükür..3 ay sonunda tekrar test yaptircaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…