sayı 5 milyonun altında olduğu için direk tüp bebek demiştir...sıvılaşma süresi:15 dk
görünüm:gri-opak
hacim:6.2
ph:7.5
sperm sayısı:3.85mil/ml
lökosit sayısı:3700ml
aglütinasyon:negatif
hızlı ileri:%40
yavaş ileri:%25
yerinde hareketli:%8
hareketsiz:%27
morfoloji:%1
rakamlar iyi değil dr tüp bebek diyo ameliyat sonuç vermeyebilir dedi siz ne diyosunuz kızlar?
sayı 5 milyonun altında olduğu için direk tüp bebek demiştir...
morfolojinizde düşük...
birtek hareket çok güzel...
ameliyat için kesin birşey denilemiyor...
ameliyattla değerleri düzelen arkadaşlar da var düzelmeyende...
yaşınız ve ne kadar evli olduğunuz da önemli bence...
ameliyatın etki gösterip göstermediğini anlalmak için bir sene beklemek gerekebilir...
eğer vaktiniz varsa ameliyatıda deneyebilirsiniz...
verdiğin bilgiler için sağol ben 28 eşim 29 yaşında iki yıldır istiyoruz maalesef olmadımafoldumben beklemekte bi şey kazandıırmı bilemiyorum
iyiyim canım çok heycanlıyım ilk aşılamamı gelecek ay yaptırıyorum inşallah kısmetse,akıntıya gelince evet canım benmde yumurtlama zamanımda akıntım artar sen bu iki günü değerlendir boş durmak yok anlıycan:kedi::dance: bol şanslar
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba. eşimin sperm testi dökümü aşağıdaki gibi yorumlarsanız sevinirim.
Miktar : 1,5 CC
Görünüm : krem opelasan
Vİzkozite : normal
Ph : 8
Çözülme : 30 dakika
sperm hücre sayısı
1 ml de : 80 milyon
totalde : 120 milyon
motilite
1/2 saat :%30
1 saat :%20
2 saat :%10
4 saat :%5
KLASS A spremler (ileriye doğru hızlı ) %20
KLASS B spermler (ileriye doğru yavaş) %10
KLASS C spremler (hareketsiz ) %70
DİREKT MİKROSKOBİ : 10-15 lökosit
bu değerler yeni. Önceki değerlere göre a sınıfı spermler %5'ten %20'ye çıkmış. 5 günlük bir cinsel perhiz sonrası yapılan testin sonucu.Bir gelişme var mı yorumlarsanız sevinirim
Eşim dün test yaptırdı henüz görmedim ama telefonda konuştuğmuz kadarıyla %5 olan ileri hızlı spermler %20 'ye çıkmış bu da bayaa sevindirdi beni :))) . Allahım inşallah herkesi hayırlısıyla anne baba yaparsın
kızlar mrb eşim bugün tahlil yaptı tülin canım sen beni hatırlarsın tahlil sıvılaşma süresi 20 dk ph 8 0 miktar 1/7 1cc sperm sayısı 7,500,000 total sperm sayısı 12,750,000 hareketli %35 az hareketli%10 hareketsiz%55 2 saatte hareketli %30 %azhareketli %10 hareketsiz %60 morfoloji % 3 yuvarlakbaşlı %1 küçük baş kızlar tahhlil sonuçu böyle kafam krıştı sizce iymi lütfen yardım
Evet morfolojiye bakmadıklarını ben de farkettim.Ya doktor aynı ilaca devam demiş. Eşim de sağolsun zorla gitti zaten desem ki başka bir doktora daha gösterelim kıyameti kopartır. Aslında başka bir doktara daha göstersek sonuçları iyi olacak((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?