spinal sezeryan olan anneler bakar mısınız...

ben bu başlığı açalı epeyce olmuş ama şimdi iş ciddiye bindi çünkü 3 gün sonra sezeryan tarihimi aldım:bbo:.doktorum ısrarla spinal diyor ve bugün beni anestezi uzmanıyla görüştürdü.kadın beni ikna etmek için yarım saat konuştu.bazı arkadaşlar bilirler burda, 7 yıl önce bel fııtığı başlangıcı vardı.o aralar çoook ağrı çektim sanırım ondan acayip korkuyorum ama kadın gerçekten işinin ehli bana çok güzel şeyler anlattı.biraz ikna etti gibi ama yinede acaba belimle ilgili sorun yaşarmıyım diyorum.gerçi kadın belimi kontrol etti hiçbir sakınca yok diyor.offf ya çok kötü durumdayımkafamçokkarıştı.buraya yazan arkadaşlar ayrıca hepinize çoook teşekkür ederim a.s. sonuç olarak 3 gün sonra Allahın izniyle saat 10 gibi hepsi bitmiş olacak.içimde hem acayip bir korku hemde tarifsiz bir mutluluk var.umarım herşey güzel geçer....

birde spinal olan arkadaşlara bir sorum daha olcak.bazıları doktorun tüm dokunuşlarını hissettiklerini söylüyorlar.bu nasıl bir his merak ediyorum. yani acı hissedilmiyor sonuçta ama dayanılmayacak gibi birşeyde değildir herhalde dimi:uhm:

bu arada merak edenler varsa şöyle söyliyim spinalde tek iğne ile bel aşağısı tamamen uyuşuyor.ve iğnesinide bugün gördüm gerçekten çoook ince kıl gibi birşey. yani iğnenin acıtacağını hiç sanmıyorum.

Selam arkadaşlar benimde bu ayın sonuna sezeryan dogumum var, ilk cocugumu genel anestezi ile dogurmuştum bunda bende epidural ya da spinal düşünüyorum buradaki yazıları okuyunca spinalin daha ii oldugu kanısına vardım 10 gün sonraki kontrolümde anestezi dr uylada bunu görüşücez gerci ama konuyu acan arkadaşa ve yazanlara tşk ederim.. yaşayanların yazması cok daha güzel fikir veriyor..

kızlar bende 1 mayısta spinal sezeryan oldum
ignesi çook ince ve acıtmıyor korkmayın sadece iğneyei yaparken seni şekilden şekle sokuyo dr:)
iğne olduktan sonra hemen uyuşma ağırlaşma başlıyor his var ama acı yok değişik bişiy avı hissetmedim sadece bazen karnımı dikeerken geriyolardı böyle sarsılma gib hisler oluyor kesinlikle korkutucu değil korkmayın ben çok korkağımdır ben yaptıysam herkes yapar benim gerçekten iyi geçti ameiyatım hep dua ettim zaten en fazla 45 dk sürüyor ve elbet geçiyor stress yapmayın bence normldoğumdan daha risksiz
benimde 3 tane fıtığım vardı vi sakıncası olmaz dediler olmadıda
herkese kolay doğumlar allh kurtarsın sizide arkadaşlarım

evet ya bende çok korkuyorum şu belimden yapılacak iğneden...benim de sezeryan çok yakın hem korku hemde mutluluk var kızıma kavuşacağım için....sabırsızlanıyorummmmm

murgizzzz kız bişey sorcam ameliyattan ne kadar sonra ayağa kalktın ve uyuşukluk geçtikten sonra ağrın çok oldu mu..

murgize sormuşsun cnm ama ben de cvp verebilirim
ben ameliyattan 7 saat sonra ayaga kalktım biraz ağrı oldu

merhaba... bende spinal sezaryen ile doğurmaya karar verdim. Ethica İncirli hastanesinde doğum yapacağım. bu hastanede spinal sezaryen ile doğuran var mı? varsa yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.

merhaba... bende spinal sezaryen ile doğurmaya karar verdim. Ethica İncirli hastanesinde doğum yapacağım. bu hastanede spinal sezaryen ile doğuran var mı? varsa yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.

Ethica'da kime yaptıracaksın canım doğumu? Ben Dr.Ali Paşa Oskay'a yaptıracağım, genel anestezi istiyorum migren hastası olduğum için.

Kizlar selam

Benimde dogumum 12 Eylul de..
2 kez sezaryan ile dogum yaptim..
ilk dogumda Epidural vurdular ... Baya bir agri hissettim nedense,kendimi toparlayamadim...
2 ayda zor kalktim ayaga.. Baya zorlandim...

ikinci dogumum da ise doktor Spinal yapicaz dedi..
Hasteneye gittim yattim ve spinal igne vurdular..
ilk igneden biraz daha inceydi... Bir baski oldu sirtimda cok ama cokkk korktum hatta agladim..
Tir tir titriyordum korkudan..
Hatta igne vurmadan once doktor elimi tuttu, omuzu sivazladi korkma dedi..
Biraz yatistim
sonra igneyi vurdular..
Ben uyusuyorum saniyordum ki, bir baktim ki cocugu yanima getirdiler , sok oldum ..

2.gunu de ayaga kalktim.. Hayret etti ailem ve herkes..
Spinal daha iyi sanirim gercekten.. Bu dogumumda Spinal sezaryan olucak
ama ben yinede korkuyorum iste igne yemekten..

Dusunun 3. hamileligim ...yinede cokkk korkuyorum heyecan ve stresss basladi bile bendeeee

bende spinal anestesi oldmm
tekrar hamile kalsam yine doğum şeklim spinal sezeryan olur kesin
ben hiç bi sorun yaşamadımmm:lepi:

Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun ihşallahhhh:teselli:

bende spinal anestesi oldmm
tekrar hamile kalsam yine doğum şeklim spinal sezeryan olur kesin
ben hiç bi sorun yaşamadımmm:lepi:

Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun ihşallahhhh:teselli:

Aminnn
arkadasim sen igne vuruldugu anda ne hissettin ???
bana yazar misin

arkadaşlar merhaba bende 31 haftalık hamileyim ve dr um sezeryan olacaksın dedi büyük ihtimalle bende korkuyordum gerçi yazdıklarınızı okunya rahatladım biraz ama hala içimde korku var
bana yada bebişimi bişey olacak die çok korkuyorum kızlar
hamilelik kabuslarım başladı bazen çok korku sarıyor oturup ağlıyorum bazende dişçiye gidecekmiş gibi gibi hissediyorum
ooofff gerçekten şuaralar çok sıkıntılarım başladı geceleri uyuyamıyorum sizde de böyle şeyler olmuşmuydu

merhaba arkadaşlarlar
bende 34 haftalık hamileyim ve dr. spinal dogum öneriyor ama çok korkuyorum. o dogum esnansının bana korku yaratacagını düşünüyorum. birde gerçekten agrı hissediliyormu ne olur çok korkuyorum....
hepinize şimdiden teşekkürler....

ben normal dogum düşünüyodum ama sezeryan olacakmış malesef.çok araştırdım tüp bebekte normal dogum yapmıyolar tabi sezeryan denilince korku sardı beni.bu başlıgı okurken bile elim ayagım titriyor.çikolata kistinden ameliyat olmuştum,bi de tüp bebek tedavisinde çektiklerim çok yıprattı beni.dogumdan önce sinirlerim boşalır kesin.sakinleştirici yapıyolar mı en çok onu merak ediyorum?

arkadaşlar benim ilk doğumum epiduraldi ve tansiyonum oynadığı için sakinleştirici vermek zorunda kalmışlardı
bu spinal uygulamasındada sakinleştirici yapabiliyorlarmı acaba

ben de spinal oldum bi sorun yaşamadım çok şükür korkmayın onu görmek ona anında dokunmak çok keyifli yine olsa yine spinal derim herkese hayırlı doğumlar

Ben spinal olmuşdum doğumda ağrı falan hiç birşey hissetmedim bebek doğdukdan sonra daha ameliyat masasından kalkmadan şiddetli bir baş ağrım oldu söyleyince ağrı kesicimi vurdular bilmiyorum hemen geçdi birdahada olmadı.Ama ben sezeryanla doğum yapdığıma pşmanım normal doğumdan çok korkuyordum ama şimdiki aklım olsa normal doğum yapardım

yaklaşık 3 hafta önce spinal anestezi ile doğum yaptım ve gayet memnunum. sadece bikaç gün baş ağrım oldu o kadar.. sabah 10 da bebeğim oldu ve ben 14:30 da ayağa kalktım ertesi gün de hastaneden çıktım. çok konforlu bir doğum oldu tavsiye ederim. zaten bebeği doğar doğmaz görmek bambaşka bir duyguydu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…