- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
aygül ne güsel rahatlattın beni canım :)) saol
evet halk arasında prenses doğum deniliyomuş :)
bende spinal sezeryan oldum.Hiçbişey hissetmedim,çok rahattım.Eğer ameliyat ekibi de iyiyse güle oynaya geçiyor ameliyat.ben aşırı panik atak hastası olduğumdan,elimi tuttular,espri yapıp guldurduler surekli.öyle oyalamışlarki,bebeğim cıkınca anca anladım doğduğunu:)
hiç korkma,cok rahat ol bence:))
Arkadaşlar okuduklarıma inanamadım. moralinizi bozmak istemem ama ben hala acısını çekiyorum. astım hastası olsuğum için doktorum spinal ol dedi. belden aşağısını uyuşturdular fakat ameliyat esnasında o ağrıyı hissetiğim için bayılttılar. odaya getirdiklerinde ayıldım fakat ağrıdan duramıyordum. iki gün sonra eve geldim. başımın ağrısından duramıyordum. tansiyonum 18 lere çıktı . iki hafta sonra geçti. bebeğim nerdeyse iki aylık olacak hala bacaklarım ayaklarım ve o iğneyi yaptıları yer ağrıyor. ayaklarımı yere basarken sanki çivilerin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum. çok sıkıntı çektim ve hala çekiyorum. doktoruma sorduğum zamanda zamanla geçecek diyor. bebeğimle gerektiği kadar ilgilenemiyorum. dilerim hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.ve en kötüsüde doğum iznim bitti.umarım sizinki en iyi şekilde geçer. Allah yardımcınız olsun.
Canim ya sanirim birazda bunye meselesi demekki senin vucudun kaldiramamis.
Cok gecmis olsun umarim biran önce gecer agrilarinnolumunekankayizsmile
Kislar o kadar guzel anlatmisiniz ki spinal dogumu icim cok rahatladi.
Benimde carsamba gunu sezeryan dogumum ve hala karar veremedim nasi olucana ama sizlerin yorumunu okuduktan sonra spinal ile sezeryan olmaya karar verdim.
Umarim dogumdan sonra bende buraya gelip iyiki spinal sezeryan olmusum diyebilirimmm:Saruboceq:
Senin için dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. Haklısın bünyeden olabilir. yaş 37. Tüp bebek. tabiki her şeyin yolunda gitmemesi biraz normal. dilerim en iyi şekilde atlatırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?