- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
arkadaşlar bende spiral taktırdım 18 gün oldu hafif kanama ve çok kötü kokuyor ne oldu anlamadım
ama çok kötü koku var bide parça parça geliyor bunlar varmı sendede?offff moralim çokbozuldu
valla canım benim hiç ağrım olmadı ama adet olurken ağrı oluyomuş bakalım 1 hafta sonra bakalım olucam regl ağrı olucakmı haber veririm korkma sen şimdidenben de doğumdan sonra taktırmayı düşünüyordum ama baya sorunlu bi iş galiba bu ya. kanama ağrı filan korktum valla:18:
ben dayanamdım gittim bu gün:)normalmiş 3 ay devam edebilir dedi
bende mirena taktırdım bugün 11 gün oldu ama hala hafif hafif kanamalarım oluyo hiç kesilmedi adetimin 4.günü takıldı hiç canım acımadı fakat toplamda 15 gün oldu hala kanamam oluyor dr. normal dedi ama ben çok sıkıldım bu durumdan
mınera turunu takdıran arkadaslar ne kadar takdırdınız ve nerde takdırdınız acaba. bırde bu mınera veya bakırlı olan cesıdını bır medıkalden alıp kendımız takdırabılırmıyız bılıyormusunuz
tesekkurler
Merhaba ben de 2 hafta önce taktırdım Mirena'yı.Ben de doktoruma taktırdım minera 265 tl taktırma ücreti 200 tl bir de muayne ücretsi 275 ödedim..Dışardan alınıp taktırılıryo mu hiç fikrim yok ben doktoruma taktırdım.mınera turunu takdıran arkadaslar ne kadar takdırdınız ve nerde takdırdınız acaba. bırde bu mınera veya bakırlı olan cesıdını bır medıkalden alıp kendımız takdırabılırmıyız bılıyormusunuz
tesekkurler
Beni kontrole çağırmadı bir ay sonrası için.Adetinin son günü gel bakalım hem de smear alalım dedi.Ben hala adet olmadım.Mirena takıldıktan beri de hala hafif kanamam oluyor.Vücut yabancı madde olduğu için dışarı atmaya çalışıyormuş.bende geçen ay taktırdım ağrım falan olmadı 1 ay sonra kontrole gel dedi ama ben kokudan gidemiyorum taktırdıktan sonra adetim gününde oldu aynı düzen içinde gitmeme genede gerek var mı?
sağlık ocakaları mirena takıyormu sanırım onların taktırdığı bakırlı spiral.ben kendi dr.uma taktırdım 500 tl verdim.bu arada hala lekelenmelerim devam ediyor.yarın bi gideyim diyorum kontrole bide hafif kasık ağrısı var sizdede olmuşmuydu
bende geçen ay taktırdım ağrım falan olmadı 1 ay sonra kontrole gel dedi ama ben kokudan gidemiyorum taktırdıktan sonra adetim gününde oldu aynı düzen içinde gitmeme genede gerek var mı?
gittim bugün dr.a hiç bir sorun yokmuş ilk aylar normal biraz sabret bana güven sonrası çok rahat olucak dedi.bakalım inş dr.un dediği gibi olur.herkezde böyle lekelenme olmuyo senin vücudunla alakalı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?