kızlar merhaba bundan 4 ay önce zorunlu kürtaj oldum kürtajdan sonra 10 gün snra kontrole gelmem gerektiğini söledi doktor gittim herhangi bi problem olmadığını söledi korunma yöntemi olarak da spirali düşünüyodum ama cesaret edip bi türlü gidemedim en sonunda bgn gittim ama devlet hastanesine kürtajıda bi klinikte oldum neyse bgn spirali taktırırken çok canım yandı doktor bana bi tarafımda yapışıklık olduğunu söledi açtılar yapışıklığı taktılar da spirali ama tabi ağrılı oldu şimdi benim endişem bu yapışıklık acaba kürtajdan dolayı mı oldu o an ağrıdan doktora pek bişi soramadım sadece ufak bi yapışma dedi ama şimdi endişeliyim bi daha hamile kalma şansım olmaz mı yada bu yapışıklık tekrarlarmı bi kadın doğumcuya mı gitsem acaba tekar nolur bişiler söleyin çok endişeliyim
merhabalar bende zorunlu kürtaj olacagım ve kürtajdan sonra spiral taktırmak istiyorum ama hem kürtajdan hemde spiralden korkuyorum kürtajı nasıl genel mi lokal anesteziyle mi oldunuz spirali takarken yada bölgeyi uyuşturuyorlar mı
arkadaşlar geçen hafta gittiğim doktor spiralini çıkarıcam dedi.Çok fazla enfeksiyon varmış .Sizce tedavi edlip sonra mı çıkarttırayım.Doktora kalsa hemen şimdi diyor.Çünkü ben hiç doğum yapmamış bir bayanım ve daha önce gittiğim doktor bişey olmaz dedi taktı.Bir de çok acıyor diyorlar çıkartırken doğru mu
bende kısa bir süre önce dogum yaptım korunma yöntemi olarak spirali istiyorum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ve taktırmaya da korkuyorum takılırken çok acısı oluyor mu yada ilişk esnasında dikkat edilmesi gereken seyler gerekiyrmu kaymaması için herkes spiralin kaydıından şikayet ediyor saglık problemim oldugu için hap ve igne kullanamıyorum spiral taktırmış olanlar ne olur bilgilendirsin
Öncelikle Allah isteyenlere bebeklerini versin, şimdilik istemeyenlerin de gönlüne göre versin.
Benim dünyalar tatlısı 11 aylık bir kızım var. Henüz çok küçük. Polikistik overli olmama rağmen Allah bana onu hediye olarak, düzensiz kanamalarım, yumurtlayamadığım ve doktorların çocuğun olmaz senin demelerine karşın verdi.
Ama şimdi şöyle bir durum var, 18 mayısta kazaya kurban oldum eşim korunduğu için ve ertesi gün hapı içtim, şimdi bekliyorum öylece ne gelen ne giden var ve hamile olmaktan çok korkuyorum. Çünkü hem yeni doğum yapmış olmak hem kızım küçük ve hem de astım hastası olduğum için o kadar zor zamanlar geçirdim ki, yeni yeni rahatlamışken istemiyorum.. Üstelik dondurduğum örgün eğitimli üniversiteme de eylül ayında başlayacağım inşallah...
ve gelelim spirale...
spirale güvenmeli miyim güvenmemeli miyim? bu arkadaş neden durduğu yerde durmuyor da kayıyor? ya da diyelim ki ben böyle yeni gelin gibi sessiz sedasız durmam mı gerekiyor cinsel ilişkimde ki bu vatandaş durduğu yerde dursun kaymasın ve ben hamile kalmayayım. Pikniğe gitsem hoplamayayım zıplamayayım, kızım kucağıma anneciiim diye atlamasın mı napsın bilemedim şimdi ben, nasıl bir icattır kendisi ki, o bizi senelerce korusun. Peki etrafımda duyduğum spiral çocukları neden varlar?
Hem de o kadar çoklar ki...
e hormon almak istemiyorum zaten astımlı olduğum için dünyanın ilacını alıyorum, iğne de hormon nasıl olsa, e kondomdan başıma bi kaza geldi sonucunu bekliyorum bakalım, geriye spiral kaldı. Ama kafamda bir sürü ya şöyleyse ya böyleyse...
nedir bu işin özü? güvenli mi bu araç ki? neden kayıp gider? ben kayıp gittiğini nerden bilcem uf uf uf söküp atacam şimdi içimi dışımı ha ne bişey kalcak ne bişey : )
mrb kızlar 3 ay önce doğum yaptım ve spiral taktırmak istiyorum.netten araştırdığıma göre kısa süreli bi işmiş.ama merak ettiğim takıldığı sırada acı hissediliyomu,kanama falan yapıyormu?cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
hiç bilmiyorum bu konuyu ama kontrole gitmek gerek bence canımm kişinin pek anlayabileceğini sanmıyorum kaç senelik taktırdınki sen
10 senelik canım ..kontrole gıderım zor bişe degıl ama bırazcık çekingenim yaa taktırıken bıle neler cektım kenımı kasmaktann...
şimdi çıkıcaM BAKICAK filan ..kayma varsa ne yaparlarkı ondanda tırsıyorum ...
birde son zamanlarda karnım agrıyor benım yaa alt vajina bölgem agrıyorr acaba dıyorum kayma falanmı olduu...
adetlıyken agır kaldırmamak gereklıymıss benım ufak bebbegım var her daim kucagımda vallahı kafama taktım ben bunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?