resmine baktım ucu aşağı doğru iniyor ilişki esnasında değmiyormu
Arkadaslar merhaba bende yeni spiral taktırdım 1 hafta oldu spirali tatktırdıktan bır gün sonra ev temizliği fılan yaptım koltuk kaldırdım cok ağı kaldırdım taktırıldıktan bir gün sonra agırlık kaydırdım diye kayarmı korkuyorum....(((( lütfen bilen varsa yardımcı olsun ((
kızlar eşim ilişki sırasında hissettiğini söylüyor siz de de oluyor mu böyle bişey. var mı çözümü? taktıralı 2 ayoldu nerdeyse bi daha doktora gitmek istemiyorum:) acaba gitsem doktor ne der çıkarır mı?
kızlar eşim ilişki sırasında hissettiğini söylüyor siz de de oluyor mu böyle bişey. var mı çözümü? taktıralı 2 ayoldu nerdeyse bi daha doktora gitmek istemiyorum:) acaba gitsem doktor ne der çıkarır mı?
canım spiralin ucundaki ipliği uzundur tekrar sağlık ocağına gidip kısalttırabilirsin.yada yenisini taktırabilirsin.ben sağlık ocağındayım ve spiral takıyorum yardımcı olabilirim sorusu olan arkadaşlara.
Ben de 12 Mart'ta taktırdım ve ilk hafta (belki de psikolojik) ben de ağrı ve baskı hissettim.Ama daha sonra geçti.Kontrole gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi doktor.
İlişki sırasında eşim de hissetti geçen haftalarda.Ama şimdi hissetmiyor.Aksine ben hep tedirginim,sanki her an bir sorun olacakmış gibi bir his oluyor.Psikolojik sanırım zamanla geçeceğini umuyorum.Bu ayki reglden sonra kontrole gideceğim tekrar.Sen de git bence
arkadaşlar merhaba;4 yaşında oğlum var oğlum 7aylıkken ria taktırdı ve 2011 aralık ayında 2.bebeği istediğimiz için riayı çıkartırdım.aralık ayının başından korunmasız ilişkiye giriyoruz.yumurtlama gününe dikkat ediyoruz.fakat yine hamile kalamıyorum.oğlumda hemen hamile kalmıştım.şimdi her ay adet oldukça neden hamile kalamıyorum diye üzülüyorum.dr. gittim sıkıntı yok dedi.aranızda bu durumda olanlar var mı!
Forumu sabırla okudum.temmuzda düğünüm var ve ne yapacağımı düşünüp duruyordum.su an hamile olan bir arkadaşımla konuştuk.O evlenince 3aylik iğne yaptırmış ve sonra da spiral taktirmis.Dogum kürtaj vb olmadan.sanirim Mirena.
4yil sadece rutin kontrollerine girmiş ve hic bir problem yasamamış.3-4ay önce cikarttirdi ve su an 2,5aylik hamile.
Bebek de cok sağlıklı.
Açıkcası beni o kadar rahatlatmıştı ki gözüm kapalı taktırmaya karar vermiştim.
Su an aklımda dünya kadar soru işareti oluştu.Hap kullanıp yumurtlamayı engellemek istemiyorum.
Ne yapıcam simdi tavsiyelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?