Takıntın yoksa 2 gün salonda 1 -2 günde evde yap yarım saat cardio pilates falan .. Yüzmeden korkma 2 kere de alışırsın en kalori yaktıran şey yüzme :)yani haftada 2 gun yeterlimi bosa para verip yazılmasammı
yoksa 3 gun olsun mu
ve bunların dısından haftada 2 gunde havuza yazılsammı hani vücut bi anda cok yorulur kas kaybı olmasın diye diyroum
o yüzden spor salonuna gidenler varmı diye soruyorum
Yemene bağlı güzel beslenirsen asla kas kaybı yaşamazsın ...yani haftada 2 gun yeterlimi bosa para verip yazılmasammı
yoksa 3 gun olsun mu
ve bunların dısından haftada 2 gunde havuza yazılsammı hani vücut bi anda cok yorulur kas kaybı olmasın diye diyroum
evde bisey yapamıyroum iste ya anca isim bitiyo cay keyfi kahvaltı esim bu sıra erken geliyo zaten 5 gibi evdeTakıntın yoksa 2 gün salonda 1 -2 günde evde yap yarım saat cardio pilates falan .. Yüzmeden korkma 2 kere de alışırsın en kalori yaktıran şey yüzme :)
her gun en azındna 5000 km yürümeye calısıyorum salı günü 8 kilometre yapmıstım bugun 10 kilometre yaptım hemde spor sonrasıYemene bağlı güzel beslenirsen asla kas kaybı yaşamazsın ...
5 kadar illaa vakti oluyordur kusura bakma mazeret etme .. Çay keyfi yapacağına yarım saat spor yapevde bisey yapamıyroum iste ya anca isim bitiyo cay keyfi kahvaltı esim bu sıra erken geliyo zaten 5 gibi evde
Oh , her gün bu tarz yürüyüşlerin varsa gerek yok 2 gün yeter .. Cidden her gün 8 km yürüsen 6 ayda tığ gibi olursun ..her gun en azındna 5000 km yürümeye calısıyorum salı günü 8 kilometre yapmıstım bugun 10 kilometre yaptım hemde spor sonrası
ya aslında benim en büyük takıntım göbegim vücudumla oranlı degil mesel bacaklarım ince kalcalarım ınce ama göbek olunca 1 beden buyuk alıyorum pantolonu bude beni sinir ediyoOh , her gün bu tarz yürüyüşlerin varsa gerek yok 2 gün yeter .. Cidden her gün 8 km yürüsen 6 ayda tığ gibi olursun ..
Aynen senin gibi haftanın iki günü spor 1 günü havuza gittim. 1 ay fitness çalıştıktan sonra kaslar güçlendikçe aerobik ve plates e geçiyorsunuz. Aerobik ve plates yaptıran hocanın iyi seçmen gerek. Çünkü akademi mezunu hocalar da var orda çalışırken hoca olmuş kişilerde.yani haftada 2 gun yeterlimi bosa para verip yazılmasammı
yoksa 3 gun olsun mu
Aaaa kocasinin maas karti elinde olan kiz degil misin senkızlar ben simdi bu kültür merkezlerinde olan spor salonuna fıtness e gidiyorum
ama ücretsiz oldugu icin haftada 2 gun bence yetmiyo en az 3 gun olmalı
o yüzden ücretliyede simdiden kayıt kaptırdım 1 ay sonra anca bana sıra gelirmis
benimde simdi ücretsiz olan seansım biticek
simdi haftada 3 gun olarak fıtness e gidicem
ama havuzada ücrestiz olarak yazılsammı
yapabilirmiyim korkuyorum sudan
kardesim gitti hoca hemen yüzme asamasına gidiyomus
bide aranızda spor salonuna giden varmı
benim amac biraz kilo vermke biraz sıkılasmak öyle deli gibi bi takıntım yok
5 kilo gitse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?